Moji radovi - KIKA '56 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 18> |
Korisnik | |
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Šabice hvala ti puno i tvoji radovi su super. Ja također volim raditi dosta staklene zdjele i tanjure.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Šabice hvala ti puno i tvoji radovi su super. Ja također volim raditi dosta staklene zdjele i tanjure.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
bravo za tanjure...zanimljiv odabir motiva...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Mnataša1 hvala.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Hvala Kika, samo uživaj u svojim radovima i igraj se.
![]() Staklo je baš zanimljivo za decoupage. |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
zgodni tanjuri......neobičan oblik i izbor motiva
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Štosni tanjurići. Sviđaju mi se jer su nesvakidašnji.
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...u potpunosti se slažem s curama... neobični motivi, posebno onaj s jajima i perjem, a staklo doista nije lako raditi... sve pohvale draga Kika
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Crveno bijela škrinjica sa ornamentima je vrlo uspjela i posebna.
|
|
![]() |
|
Draga Šabice,da staklo je zanimljivo,a čini mi se da sam tu najjača. Hvala ti.
|
|
![]() |
|
Mare-nostrum hvala puno.
|
|
![]() |
|
Hvala Felina.
|
|
![]() |
|
Primavera hvala.
|
|
![]() |
|
Uh, napokon da i nju netko pohvali,mislila sam da nije dobro urađena.Nada-m hvala ti puno.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Kika ,kod mene se sve nešto poremetilo,Idem spavat rano ko kokoš i budim se rano ko ista.To je neki novi đir,pa se ne uspijevam s tobom dopisivati u trećoj smjeni.Drago mi je da ste ti i sarita blizu,tako da se možete podružiti.
![]() |
|
![]() |
|
Mima,hvala na javljanju.Mene još drži moje,kasno liježem,a rano ustajem,do kada vidjet ćemo.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Nije dovoljno gledati svaki drugi dan, vec svaki dan nesto izbacis. Ja sam isto stavila onaj safranna tanjur, ali mi se nesto poremetilo i skinula sam.
Savrseni ti je ljubicasti tanjur. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Tatjana.Lijep pozdrav iz kišnog MO.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Da pojasnim zavrzlame oko pp. za Kiku jer se to i meni dogodilo,zvala sam Rosu u pomoć i onda je ona ali isto iz drugog pokušaja uspjela,kad uđete na njene pp onda dobijete-za korisničko ime KIKE / "56 ,ovako nećete poslati nego treba izbrisati / da ostane samo KIKE "56 i onda je u redu,to je Rose otkrila!a što se radova tiče,samo ti radi,neboj se da si nešto falila,ako i jesi svi na greškama učimo,drugi put će bit bolje! |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Probala .Ne uspijeva.I dalje je negdje greška.Može li to administrator riješiti da se ne mučimo oko sporednih stvari?Ako je nick KIKA'56, onda to mora pisati svugdje, ma kojim putem mi odlučili doći do nje.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |