Mama za sve...skoro |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 21> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Ženo, ovo je predivno |
|
![]() |
|
Bonsai... ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 30 |
Kiki_ko? s obzirom da sam nova pregledam sve i uzivala sam u tvojim radovima
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Hvala draga.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
IVA61 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
Kiki-ko? pisanice su ti prekrasne, jedinstvene! Smijem i ja postaviti svoje ovdje? Možda je glupo pitanje, ali nova sam i ne znam još kako sve funkcionira. Postavila sam par svojih sličica od suhog cvijeća po Hobistika-Slike od suhog cvijeća, molim te daj stavi i ti svoje. Vjerujem da imaš još nešto osim bookmarkera koje sam vidjela ovdje. Lijep pozdrav i hvala na dobrodošlici!
|
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sva su jaja odlična, al ovo zadnje ukrašeno,meni dragim cvijetićima, ovako hrapavo,...
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Ovo mi je naručila jedna draga kolegica.Rekla je da mora biti lavanda-zeleno-srebrna verzija.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
ovo je prekrasno, elegantno, otmjeno........
|
|
![]() |
|
Hvala.I kolegica je to rekla.
|
|
|
|
![]() |
|
Nastale su doslovno u 5 minuta od nekih odpadaka.Ne izgledaju,ali su dosta velike,duge i teške.Volim ih.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Konačno da i ja nešto napravim.Osnovna ideja nije bila baš samo moja.Došla je sa neta,mog najvećeg izvora inspiracije.Uz moju doradu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
moze pitanje....
koliko treba vremena napraviti ovako nesto i koliko je novaca ulozeno u izradu ovakvih nausnica
|
|
![]() |
|
Jako je teško odgovoriti na to pitanje.Skupljam materijal već par mjeseci pa se ne sjećam baš.Dugo sam tražila ove perle koje imaju dovoljno veliku rupicu da može taj debeli kolut proći skroz.Kupila sam svih 8 i nema ih više.Malo od svog starog nakita,malo kupujem.Npr zbog ove dvije sive perle morala sam kupiti cijeli paketić(ne sjećam se cijene),a zbog 4 crne sam si raskopala ogrlicu jer ih nije nigdje bilo za kupiti.Svaka ova metalna je valjda ispod kune.
Sinoć sam oko jedan sat slagala elemente od perli i žice,a onda sam ih za 10 minuta nanizala.Naravno u tom razdoblju neki elementi i otpadnu jer ne pristaju u cijelu priču.Da imam sav materijal,a nemam ga više,sada bi repliku napravila za pola sata.
|
|
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
super naušnice
![]() |
|
![]() |
|
Malo su teže jer ima stakla.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Malo metala,bisera,drva i poludragog kamenja.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Baš si svestranica...imaš milijun interesa i sve ti predobro ispada!
|
|
![]() |
|
Dobila ideju,kupila gips,ulila u kalupe od keksa i pudinga i sad čekam neku ideju da mi padne na pamet kako dobro iskoristiti to što sam dobila.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
super je ispalo...hoće li biti osjetljivo na lomove?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 21> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |