Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mama za sve...skoro
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Mama za sve...skoro

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 21>
Korisnik
Poruka
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2011 u 12:58
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tomica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 939
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tomica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 14:36

Ženo, ovo je predivno

Na vrh
Bonsai... View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 30
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Bonsai... Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 14:58
    Kiki_ko? s obzirom da sam nova pregledam sve i uzivala sam u tvojim radovimasmile120pozdrav!!!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 15:16
Hvala  draga.

Na vrh
IVA61 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje IVA61 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 16:20

Kiki-ko? pisanice su ti prekrasne, jedinstvene! Smijem i ja postaviti svoje ovdje? Možda je glupo pitanje, ali nova sam i ne znam još kako sve funkcionira. Postavila sam par svojih sličica od suhog cvijeća po Hobistika-Slike od suhog cvijeća, molim te daj stavi i ti svoje. Vjerujem da imaš još nešto osim bookmarkera koje sam vidjela ovdje.

Lijep pozdrav i hvala na dobrodošlici!

Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2011 u 21:43
Sva su jaja odlična, al ovo zadnje ukrašeno,meni dragim cvijetićima, ovako hrapavo,...
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 13:25
Ovo mi je naručila jedna draga kolegica.Rekla je da mora biti lavanda-zeleno-srebrna verzija.

Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 13:37
ovo je prekrasno, elegantno, otmjeno........
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2011 u 14:43
Hvala.I kolegica je to rekla.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2011 u 14:53
Nastale su doslovno u 5 minuta od nekih odpadaka.Ne izgledaju,ali su dosta velike,duge i teške.Volim ih.

Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2011 u 10:19
Konačno da i ja nešto napravim.Osnovna ideja nije bila baš samo moja.Došla je sa neta,mog najvećeg izvora inspiracije.Uz moju doradu.

Na vrh
administrator View Drop Down
administrator
administrator
tata-mata foruma ©

Bodovi: 6910
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje administrator Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2011 u 11:21
moze pitanje....

koliko treba vremena napraviti ovako nesto i koliko je novaca ulozeno u izradu ovakvih nausnica
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2011 u 11:51
Jako je teško odgovoriti na to pitanje.Skupljam materijal već par mjeseci pa se ne sjećam baš.Dugo sam tražila ove perle koje imaju dovoljno veliku rupicu da može taj debeli kolut proći skroz.Kupila sam svih 8 i nema ih više.Malo od svog starog nakita,malo kupujem.Npr zbog ove dvije sive perle morala sam kupiti cijeli paketić(ne sjećam se cijene),a zbog 4 crne sam si raskopala ogrlicu jer ih nije nigdje bilo za kupiti.Svaka ova metalna je valjda ispod kune.
Sinoć sam oko jedan sat slagala elemente od perli i žice,a onda sam ih za 10 minuta nanizala.Naravno u tom razdoblju neki elementi i otpadnu jer ne pristaju u cijelu priču.Da imam sav materijal,a nemam ga više,sada bi repliku napravila za pola sata.
Na vrh
tanja-66 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 589
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tanja-66 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2011 u 17:43
super naušnice
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2011 u 09:48
Malo su teže jer ima stakla.
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 10:16
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2011 u 16:36
Malo metala,bisera,drva i poludragog kamenja.

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Rujan 2011 u 21:01
Baš si svestranica...imaš milijun interesa i sve ti predobro ispada!
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2011 u 10:11
Dobila ideju,kupila gips,ulila u kalupe od keksa i pudinga i sad čekam neku ideju da mi padne na pamet kako dobro iskoristiti to što sam dobila.

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Listopad 2011 u 20:57
super je ispalo...hoće li biti osjetljivo na lomove? 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 21>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.