Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rainovi vrtni prijatelji
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rainovi vrtni prijatelji

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 39>
Korisnik
Poruka
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 19:17
biljke, stablašca ma sve ti je preljepo, a heuchere njima se ne mogu nadiviti...
zaista si skupila lijepu kolekciju, svaka ti čast što tako lijepo uzgajaš mlade biljkice......ClapClapClap
A za Raina ipak moram reći da je presladak....

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 21:46
Baš ste drage kaj svratite!
Korijenko,moja Grožđilica je nekak opasno debela, nadam se da je samo debljina u pitanju(sterilizirana je)...ako ne ,dobiš paket -malu macu u biljnom omotaču
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Perla View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1296
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Perla Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 21:57
smile96 Pelceri su pelceri, ke ne Rain?! Nebumo valjda gledali da li su flora ili fauna?Wink
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 22:00
Pa kad flora i fauna idu skupa,ne?
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Studeni 2009 u 22:12
opet ja skićem po tvom vrtu i opet iz početka i skidam kapu, kako se meni čini, dvorište je velikooo i sa guštom i pažnjom uređeno Clap
i mislila sam da su achimenesi stigli preko nekog kataloga jer ih nisam vidla po dućanima....listat ću ja jer su me oduševile te cviječke, a skroz slučajno sam dobila plavog ove godine i pojma nisam imala kaj je to LOL
a tek heucere Thumbs%20Up
bravo Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 22:10
Edit by Zvjezdana: Citiranje i na kraju nista nije kompentirano, citiranje gomile slika...ako citiras onada ispod pisi da znamo sta je komentar a sto citat... i ne citirati gomilu slika
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 22:14
I uza sve ovo moram dodati zlatna kiša i glicinija za ne povijerovati kako su divne. I jako puno imaš prostora. baš sam uživla biti ovdje
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Studeni 2009 u 23:41
Niho,vidla sam te,vidla sam te,točno ovakav leptirić mi je proletio danas ispred nosa,to si bila ti! :-)))))
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 01:05
stvarno toliko ljepote i toliko neuobičajeih lijepoih biljaka, prošetati tvojim vrtom, to je stvarno mir da dušu.Meni je posebno draga Albizia, jer mi se oduvijek jako svidja. Mali pomagači su preslatki, samo je meni više prirastao srcu rain....nadam se da se nećeš uvrijediti....tvoja sreća da imaš tako veliki vrt pa si i možeš priuštiti svašta....ClapClapClapClapClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 09:04
Rainsmile39smile227

Užitak za oči!Clap
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 23:05
Lora,i meni je Rain prvi i najprviji.Grožđica se pojavila niotkuda i Rain je odlučio da može ostati.
baka,fala!
Na vrh
MihaS View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 44
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MihaS Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 23:12
Uzivala sam u virtualnoj setnji kroz tvoj vrt
Mace su predivne, ako ikada bude sivi macak kojega niko nece udomiti - ja znam tko hoce - mi
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 23:34
Nemoj triput reći, ako mi opet netko"pokloni" nekaj sivoga,bum te se sjetila!
Na vrh
MihaS View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 44
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje MihaS Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:04
Sjeti me seWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:17
ma evo opet sam tu i ne mogu se nadiviti ali što je još interesantnije  pokupila sam ideju neku od tebe -i baš mi je drago jer mi je sve kod tebe prelijepo cvijeće 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 12:36
evo postajem redoviti posjetilac tvog vrta,opet sam pregledala skoro sve,i ima divnih detalja...kao ono kam.stepeniste,tu sam zamislila kako potok zubori
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 17:17
Ima planova za proljeće,ima...samo ako ih uspijemo realizirati kak smo zamislili!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 13:30
Jooj, da oće Rain malo živnut i tutnut nam koju fotku...da i mi opet malo uživamo u njenim biljčicama, a ne samo ona....%29%20-%20Augenzwinker%20Smilie%20-%20smilie
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Studeni 2009 u 13:48
ljepo ti je cvijeće...a mace i psić su preslatki...daj nam stavi još slika da komentiramo......
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Studeni 2009 u 19:39
Bok,drage moje,dugo nas nije bilo,bili smo jako vrijedni.sve zazimili,zaštitili lišćem i slamom i sad čekamo snijeg.Malo smo danas išli u kontrolu, i evo kaj smo našli:
Prvo mi je opala ladica kad sam vidla da je sad(!?)procvala Scabiosa,trajnica,sijana ovog proljeća.Boja je bljedunjava,ali ipak veseli!

Maćuhicama paše ovo vrijeme,i kao i svima,rastu i cvatu

I kukurijek se pokazao-baka Bea,bili ste u pravu kad ste rekli da bu ove zime cval!

Mahonia samo kaj nije...

i malo zelenjave
hebica

eonimusi

čuvarkuće su počele dobivati boju

...i onda je počela kiša,pa smo zbrisali u kuću.pozdrav!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.