Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 39> |
Korisnik | |
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biljke, stablašca ma sve ti je preljepo, a heuchere njima se ne mogu nadiviti...
zaista si skupila lijepu kolekciju, svaka ti čast što tako lijepo uzgajaš mlade biljkice......
![]() ![]() ![]() A za Raina ipak moram reći da je presladak....
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Baš ste drage kaj svratite!
Korijenko,moja Grožđilica je nekak opasno debela, nadam se da je samo debljina u pitanju(sterilizirana je)...ako ne ,dobiš paket -malu macu u biljnom omotaču ![]() |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Perla ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Pa kad flora i fauna idu skupa,ne?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
opet ja skićem po tvom vrtu i opet iz početka i skidam kapu, kako se meni čini, dvorište je velikooo i sa guštom i pažnjom uređeno
![]() i mislila sam da su achimenesi stigli preko nekog kataloga jer ih nisam vidla po dućanima....listat ću ja jer su me oduševile te cviječke, a skroz slučajno sam dobila plavog ove godine i pojma nisam imala kaj je to ![]() a tek heucere ![]() bravo ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Edit by Zvjezdana: Citiranje i na kraju nista nije kompentirano, citiranje gomile slika...ako citiras onada ispod pisi da znamo sta je komentar a sto citat... i ne citirati gomilu slika
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
I uza sve ovo moram dodati zlatna kiša i glicinija za ne povijerovati kako su divne. I jako puno imaš prostora. baš sam uživla biti ovdje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Niho,vidla sam te,vidla sam te,točno ovakav leptirić mi je proletio danas ispred nosa,to si bila ti! :-)))))
|
|
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
stvarno toliko ljepote i toliko neuobičajeih lijepoih biljaka, prošetati tvojim vrtom, to je stvarno mir da dušu.Meni je posebno draga Albizia, jer mi se oduvijek jako svidja. Mali pomagači su preslatki, samo je meni više prirastao srcu rain....nadam se da se nećeš uvrijediti....tvoja sreća da imaš tako veliki vrt pa si i možeš priuštiti svašta....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Rain
![]() ![]() Užitak za oči!
![]() |
|
![]() |
|
Lora,i meni je Rain prvi i najprviji.Grožđica se pojavila niotkuda i Rain je odlučio da može ostati.
baka,fala! |
|
|
|
![]() |
|
MihaS ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 44 |
Uzivala sam u virtualnoj setnji kroz tvoj vrt
Mace su predivne, ako ikada bude sivi macak kojega niko nece udomiti - ja znam tko hoce - mi
|
|
![]() |
|
Nemoj triput reći, ako mi opet netko"pokloni" nekaj sivoga,bum te se sjetila!
|
|
|
|
![]() |
|
MihaS ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 44 |
Sjeti me se
![]() |
|
![]() |
|
ma evo opet sam tu i ne mogu se nadiviti ali što je još interesantnije pokupila sam ideju neku od tebe -i baš mi je drago jer mi je sve kod tebe prelijepo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo postajem redoviti posjetilac tvog vrta,opet sam pregledala skoro sve,i ima divnih detalja...kao ono kam.stepeniste,tu sam zamislila kako potok zubori
![]() |
|
![]() |
|
Ima planova za proljeće,ima...samo ako ih uspijemo realizirati kak smo zamislili!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jooj, da oće Rain malo živnut i tutnut nam koju fotku...da i mi opet malo uživamo u njenim biljčicama, a ne samo ona....
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
ljepo ti je cvijeće...a mace i psić su preslatki...daj nam stavi još slika da komentiramo......
|
|
![]() |
|
Bok,drage moje,dugo nas nije bilo,bili smo jako vrijedni.sve zazimili,zaštitili lišćem i slamom i sad čekamo snijeg.Malo smo danas išli u kontrolu, i evo kaj smo našli:
Prvo mi je opala ladica kad sam vidla da je sad(!?)procvala Scabiosa,trajnica,sijana ovog proljeća.Boja je bljedunjava,ali ipak veseli! ![]() Maćuhicama paše ovo vrijeme,i kao i svima,rastu i cvatu ![]() ![]() I kukurijek se pokazao-baka Bea,bili ste u pravu kad ste rekli da bu ove zime cval! ![]() ![]() ![]() Mahonia samo kaj nije... ![]() i malo zelenjave hebica ![]() eonimusi ![]() ![]() čuvarkuće su počele dobivati boju ![]() ![]() ![]() ...i onda je počela kiša,pa smo zbrisali u kuću.pozdrav! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |