Dorinin početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 22> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajde priznaj da si jedva dočekala da spomeneš gaće
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
he he ko prvi njegova djevojka se kaže
![]() Malo mi je bila gužva na poslu pa nisam stigla stavljati slike a radila jesam koliko sam mogla od svojih curki i zdravstvenog stanja. Ma o ukusima se ne raspravlja jel tako, meni su slatki, tebi nisu i sve opet 5., i dobro misliš ono je ostatak čipke od onih gaća ![]() Ja sam završila s stavljanjem slika i ne bum više tak da mi ne uletiš ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ja sam ti zum,zum......uletila-izletila
![]() e pa dakle satove si super preuredila.....baš sam ovih dana mislila gdje si nestala,sigurno se negdje izležavaš
![]() sat s grožđem mi je fenomenalan
![]() ![]() a sat s anđelima neću preveć komentirati......ne volim anđele,pogotovo ne te male kuštrave,bucmaste,polugole dječačiće (sorry)
![]() nemoj sad opet u međuvremenu staviti neku sliku......bilo bi mi neugodno da i drugi put utrčim pred rudo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() |
|
Piramidal u njima držim, sol, brašno,šećer,rižu,cappucino,čajek.......sjetiti ću se još
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Kak sam preskočila sat?
Savršen je! |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Super su ti ispale posudice.
Kaj držiš u njima? |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pusa za cure i za njihovu vrijednu mamu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hi hi ove kutijice su doživjele make over i ovo im je zadnja izvedba
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Dorina, konačno i tvoji radovi!!!! Sve lijepo, ali moram izdvojiti kutijice , super su.
![]() |
|
![]() |
|
Curke thanks
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
jako lijepe kutije i jako dobro iskombiniran motiv
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Dorina sad su mi opet suze na oči navrle jer sam se sjetila mojih salveta koje sam skupljala kao klinka i onda kasnije tri kutije salveta dala jednoj manjoj klinki (koja već odavno nije klinka). tko zna gdje su završile a tvoja kutijica sa starom salvetom je prekrasna...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |