Sasha - prvi radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i tako..kaže ona ovoje moj prvi rad...a cure cu već komentirale da to izgleda kao rad s velikim iskustvom, a stolice, vješalice......a šta da ti ponavljam šta si već 100 puta čula, nego možda: sad znam, da ništa ne znam! Mislim da bi ti išlo sve, ali namještaj urediti kao ti-maštovito, uredno,nekako profinjeno,....nije za svakoga! Otvori biznis ženo!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
sa ovim zadnjim stolcima si me oborila s nogu ,fantastičnooooooooooooooooooooooooooooooooo |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
hvala vam cure neizmjerno!!
![]() ![]() Mareledmare: moja je želja uvijek bila i ostala dizajn interijera. kako mi je sad malo kasno za to studirati (jer moram završiti i ovaj fax) uređivanjem namještaja se nekako najviše približavam tome. Iskreno o biznisu sam razmišljala, pa će tako i ove stolice biti ponuđene na prodaju, samo da skupim još nešto radova (hladno je pa mi sve ide sporo). |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Hvala Primavera! nadam se da ću uspijeti nešto napraviti, ma da se nikad ne nadam ničemu previše. Možda budemo susjede na idućem Hand Madeu!
![]() |
|
![]() |
|
tatjana_s ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 202 |
stolica je predivna odličan izbor boja. ja sam u tu boju neki dan obojala naslon stolice koji sam spasila od susjedove peći. još je nisam završila jer mozgam što ću
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Danima,kad god imam vremena proučavam ovaj forum ,i svaki put se iznova oduševim količinom talenta kojeg svaka od vas ima . Na tvojoj sam se stranici jutros zadržala jer vidim da si se ti kao i ja opredijelila za uređivanje namještaja.Od neki dan obnovila sam opet malo"uređivanje"malih predmeta jer su me na to potakle sve ove darovite ženskice.Tebi sve pohvale!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
A di sam ja ,stara ishlapila baba,gledala,kad nisam vidjela uopće tvoju galeriju.
![]() Kako ja ovu našu zanimaciju sa decoupageom ne nazivam umjetnošću nego zanatom,najviše primjenjenom umjetnošću,onda si ti Sasha vrhunska majstorica zanata,već sada na početku...
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Od mene imaš svaku pohvalu, raditi na drvetu je najljepše, bravo, bravo!!!
|
|
![]() |
|
Tatjana, Mima, Sanjam - jedno ogrooomno HVALA! Najveći razlog zašto stavljam neke radove na ovaj forum je upravo taj što mi svojim komentarima i komplimentima dajete najveći poticaj za daljnji rad!
![]() |
|
![]() |
|
evo ovaj vikend sam bila na izletiću po Istri pa mi je jedan ljubazni stolar-umjetnik poklonio dvije drvene kutijice koje izrađuje kao ambalaže za vina, ulja i lavandu. Ovo je jedna mala kutijica, za moju sobu budući da mi je cijela soba u tom nekakvom India stilu. Na kutijici se vidi podosta nesavršenosti ali mi ovog puta to i nije toliko smetalo jer tako izgleda više kao ručni rad neke Indijke. Unutrašnjost nisam ništa posebno uređivala, samo je obojana u zlatno. |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Uuuu, stvarno indijski štih totalka, pogotove te kombinacije boja od čega zapadnjaci dosta zaziru nekako mi se čini...
Odlična mi je kombinacija šablonica na zidu (jeL to neka metallic boja za zid ili ona ista stolaca? ![]() a tu boju zida moram frendici pokazati, ona ju obožava, a ja ju zovem "boja mesa", nepečenog naravno ![]() Ajde, nek si se i ti odvažila kutijicu napraviti, moja prva drvena stoji na pola već duuugo... Živo me zanima kako bi tvoj mali privatni salon namještaja izgledao, mašta ništa ne košta ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza si Kami!
![]() Boja je ona ista sa stolaca, super mi je jer je mogu koristiti za sve i svašta. Prvotno sam zamislila neke zlatne dijelove, možda slonove, ali nije se ništa vidjelo na zidu. Boja zidova je slučajno takva (trebala je biti nekakva narančasta topla) i moram priznati da sam počela plakati kad sam vidjela kako je ispala. Sada je više ni ne primjećujem ali definitivno ću je u doglednoj budućnosti prefarbati. |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
E, a vidiš kaj su ti ukusi, mojoj frendici je to prekrasna boja i ona ima na glavnom zid u dnevnoj sobi
šire bijele i uže smeđe i "boje mesa" vodoravne pruge i stvarno super izgleda ![]() Daj please ako nije problem pogledaj marku i točan kod (klik?) te ljubičaste boje, baš mi se sviđa, a takva slična mi se potrošila... Inače obožavam te lavandasto-ljubičasto-sedefaste, a uz ova 2 zida i jastuk baš idu ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
kutije su fenomenalne, ova prva zaista je posebna, prava indijska, jesi li to bojala kutiju ili je cijela obložena salvetom ili printom? Izgleda super, a ova druga..... svaka čast treba imati strpljenja i znanja tako dobro obljepiti salvetu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Kami: marka boje je Hobby Line - Metallic lilica 81. Vidim na bočici i adresu Lumosa (www.lumos.hr) pa robaj vidjet kod njih. Inače, boju sam kupila prije nekih 2-3 godine samo što je dosad nisamm skoro uopće koristila.
Anđelka: na prvoj kutijici je salveta, samo ono što je zlatno je ručno bojano i dodavano. A što se druge tiče, vjeruj mi bilo je muke, nervoze i čupanja kose i ima nabora, ali sam ih uspjela koliko je bilo mouće. |
|
![]() |
|
I pitam baš zato jer idem u Lumos uskoro...klikni gore na link (piše klik? u zagradi u mom postu) pa samo reci jeL to Lilac ili Violet?
![]() |
|
![]() |
|
E to je Lilac!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
vidim da si se dobro namučila, ali mislim da je vridilo. kutije su fenomenalne.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |