Moj senjski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 152> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kod sare rastu umijesto korova , cvijeća još i kosti izviru-------- saro .-saro
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sarice, sada je tako kod svih, koji svaki dan ne mogu biti u svojim vrtovima, a još malo biti će i kod onih koji stalno kontroliraju i čupaju korov.
Ali kad dođe proljeće ni tvoj vrt po ljepoti neće zaostajati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma pusti Trišu ona ima običaj da tiješi dr. a zna da kod tebe neće ništa biti . Posadila si kosti uz žicu umijesto cvijeća i kako da bude . Sve ti mulja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Niho, to naša susjeda zna da mi naše pseto morimo glađu pa je za svaki slučaj bacila koju kost, nek se nađe Sari. Tko zna koliko ih je bilo u visokoj travi jer nam dvije noći nije dala mira, a nakon košenja ostale su te dvije.
A možda na proljeće, tko zna što će niknuti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
R. Saro da ja imam takvu susjedu uopće ne bih morala kopati po dvorištu, to bi obavila moja Rea jer bi kosti stalno zakapala i otkopavala
![]() Šalim se naravno, ali šta očekivati nakon ovakvog ljeta i to u vikendici gdje nitko niti čupka travu, niti zalijeva cvijeće. Posuši se cvijeće i doma gdje ga zalijevaš i daješ mu sve što mu treba, a gdje neće u Senju.....
No, mene su obradovale lijepe plave okice tvoga Lukice, glavno da je on bolje, a vrt će već biti ljepši slijedeće godine.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vatreni trn je super, baš je pravi ukras, a ono što se posušilo samo treba odrezati suho i većina njih potjera ponovno. Novouređene gredice su super, malo pomalo i bit će to pravi mediteraski vrt.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ja samo navratila da vidim jeli šta niklo iz oni koskica koji pelcer i bome nije
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Kat.rea, Rose, Lantana hvala vam na posjeti i lijepim riječima podrške.
Naročito mi je drago čuti Lantana, majstorice, lijepu riječ od tebe /bez ljutnje,ostale curke/, jer vrlo dobro znaš, da sam fan tvog vrta.
A,ti Niho, samo čekaj proljeće, pa ćeš vidjeti što će niknuti tamo gdje susujedi bacaju kosti, špijo jedna
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajmeeee sad si mi apetiti otvorila sa onim vrganjima
![]() Sara vidjet ćeš razliku drugu godinu kad se svi ovi pelceri razrastu ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Kontesa, očarale su me tvoje riječi " a kaj fali vrteku?".
Hvala ti.
Znam ja da svima vama raste korov, ali moj korov najljepši, najbujniji, najzdraviji, najsočniji i kao takav zaslužio je da bude na forumu.
![]() Što se tiče vrganja, imam još smrznutih, pa se izvoliš smatrati pozvanom na degustaciju
![]() |
|
![]() |
|
Saro jelde cvijeće sad miruje -bože kad će proljeće baš me zanima šta će niknuti iz oni koskica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
čuj vidi se da se radi u vrteku ,ima vjeteka i vidiš da prkose buri i suši pa i kod mene kihne biljčica a mazim je svaki dan..no vidiš da bude sve uspijelo čim imaš drage susjede,a korov ..?..pa i u njemu nekad ima šarma
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Jesam se nagledala.Krasno si uredila.Dobro je nekada staviti i slike"nereda",tako bolje vidiš šta si sve napravila,kad usporediš slike.Vatreni trn je fenomenalan.Kod tebe je to pravo drvo a ne grm
![]() |
|
![]() |
|
drago mi je da ste navratile u moj vrt Duda i Shasha. Moji vatrenjaci, a ima ih tri, su stvarno ogromni, posađeni su prije više od dvadesetak godina.već nekoliko godina ne možemo oblikovati gornji dio krošnje jer je nedohvatljiv i jako pikav pa obrezujemo donje dijelove i tako oni odoše u visinu. Taj grm je stvarno zahvalan, oko njega nema apsolutno nikakvove brige i intervencije osim obrezivanja pa ga od srca preporučujem svima koji imaju vrtove u područjima sa sličnom klimom.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Vidim da ti se vrt širi i da donosiš novih biljčica. Neke biljke jako
volim, a to su agave, lavanda, čuvarkuće... Ganzanija ti je prelijepa.
Uspjela je cijelo ljeto preživjeti? Kod tebe treba saditi isključivo što može izdržati takvu klimu. I ja bi tu malčarila isključivo sa usitnjenom travom. Kad kreneš iz Zagija navratiš negdje nasjeckaš si trave u vreću , isjeckaš je sjekiricom na panju i zamalčariš. Biljke će biti zahvalne, a i vremeno ćeš obogatiti zemlju bolje od bilo kakvog humusa.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Smrcko ja sam poslušala tvoj savjet i to je već obavljeno.
Kad je MM pokosio onaj centralni, prazni dio vrta, mi smo tu pokošenu travicu, onako kako si mi objasnila, u debelom sloju pobacali oko biljaka, lijepo sam zalila, to se malo sleglo, a ove dane je i kiša dodatno namočila.
Oko oleandera sam stavila sloj visok oko 20 cm, valjda bu im dosta.
Suseda se čudila kaj mi to radimo, purgeri pukli, najprije kose, a onda tu travu stavljaju u kamenjar. Da znaš kak sam si bila važna kad sam joj sve lijepo objasnila, onak kak si ti meni.
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
To Sarica
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Nekoliko slika novouređene senjske plaže.
Do prije kratkog vremena taj dio obale je bio vrlo zapušten, pun smeća i
velikih grota kamenja.
Ne znam da li odgovara uz ovu temu, ako moderatori misle da ne, slobodno ih premjeste.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sara, ja i tvoj vrt nemamo sreće, napišem poruku, idem poslati, prekine se veza i ode moja poruka u vjetar.
I to već par puta i uvijek kod tebe. Uglavnom, ima u tvom vrtu svakakvih biljčica, sve mi se više sviđa. Ma vidjet ćeš u proljeće, to će biti prelijepo. Poneki vikend skočiti do mora i malo uređivati i onda u ljeti uživati |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 152> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |