Nabavka materijala po gradovima |
Odgovori | Stranica <1 56789 18> |
Korisnik | |
ana_s
Nedavno posijan Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gdje ima za kupiti komplet malih staklenih čašica za aperitiv a da nisu preskupe...
|
|
Sponzorirani linkovi | |
shasha
Cvjetni guru Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jelika,jaja ima u baumaxu,obi-ju pa vjerojatno i bauhausu i sličnim trgovinama.
Ana-s ne znam odakle si no ja(Varaždin)staklo i ino posuđe kupujem u frigu jer imaju jako velik izbor i jeftiniji su od ostalih trgovina.
|
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dm je dobio 20-ak vrsta salveta s uskrsnim motivima! |
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer sam na internetu gledala što ima novog u ART SHOP (Fregata, Split) i iznenadila sam se kad sam vidila da su nabavili neke stvari za hobi. To je inače dućan slikarskog pribora, a sada imaju nešto kutija, pladnjeva, mase za modeliranje, hobi boje, glitter ljepila, kontur paste.... Istina da je malo skuplje, ali imaju tamo i neke popuste, happy hour... Možete pogledat na http://www.artshop.hr/ |
|
mare-nostrum
Trajnica Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za sve vas u splitu i okolici ako već imate trgovinu slikarskog pribora tamo možete kupiti retarder gel za akril.........to vam je isto što i blending gel.......usporava sušenje akrilnih boja i odličan je za sjenčanje i pittorico.....
|
|
ana_s
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ako netko traži one rebraste tanjure imate u kauflandu po smješnih 8,00 kunića razne dimenzije.. ;)
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ana s nema ni u Gorici ni u Dubravi, bar tu u Zgbu, ja osobno bila.
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bila danas do Emmezete (Kaštela). Pladnjeva ko u priči Odmah tamo na ulazu, pa tamo blizu veš mašina i na policama di inače stoje. Također sam odmah na ulazu di su pladnjevi vidila kutije, ali ne one kutije sa poklopcem neg otvorene kutije.
|
|
kami
Odrastao grm Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Što se tiče tanjura i slično...Nama na Trgu (a možda i na Kvatriću) (Zagreb) ima stvarno puno staklenih tanjura, čaša i zdjelica
(zadnji kat, tam di je asortiman za kuću i dom)... To su sve tanjuri slični onima iz Offi (rebrasti i glatki) i jesu samo mrvicu skuplji (za koju kunu), ali ih stvarno ima puno više na izbor, ima okruglih,kvadratnih,pravokutnih i onda još najrazličitijih veličina i tekstura... ana_s: zadnje sam povoljne setove staklenih čašica vidjela u kauflandu i to u nekoliko oblika, vjerojatno si ih već kupila ... |
|
LaLuna
Novo sjeme Pridružen: 17 Prosinac 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 12 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dobro cure gdje kupujete one škrinjice s zatvaračima i ručkicama od nekog tamnog metala, one koje svi nazivate kineskim škrinjicama???Je l to znači da ih kupujete u kineskim dućanima???di ima toga za kupit u zagrebu je l zna netko?Strašno mi se sviđaju
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jučer sam bila u Offi u Gajnicama, dobili su hrpu staklenih tanjura,
praktički sve oblike/veličine/teksture koje su imali... (Kupila sam si one glatke na koje stane 1/2 salvete i cijela mala salveta, po 9,00kn) |
|
ana_s
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pokušaj u Nami, znalo ih je biti na Trgu, raznih veličina... |
|
mumica
Mladi grm Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage curke u KTC -ovom poljoprivrednom dućanu imate za kupit razne staklene ukrasne flaše od nekih 7,00 do 20,00 Kn (violina, grozd, ženski akt, truba i sl.)
|
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mumica nisi navela grad i gdje je KTC.
Izzy ja bila u Nami nema kutija, dobiti ce ih slijedeci tjedan u Ilici i na Cvjetnom trgu _tamo ima papirnatih kutija i tko treba trake uske i malo sire ma svakave. Rizin papir ali onaj veliki znaci od 2o -4o kn ima u Kemaku. Dobili su neki pistolj sa ukrasnim kamencicima negdjepreeko 1oo kn, super vidjela sam radove za majcice i dobili su novi lak visokog sjaja, te barsun lak. |
|
TaTjana43
Odrastao grm Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
TB, KTC imaš u Zaboku, Križevcima,Bjelovaru, Čakovcu, Koprivnici, Požegi, Sisku, Varaždinu.
|
|
bubi12
Upravo klijam Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da li je netko bio na černomercu u Family shopu??? Kolegica s posla mi je rekla da je slićan Offertisimi ali malo mi je daleko pa me zanima dali je itko bio i je li stvarno tako |
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Tanjice, ali svi ti gradovi mi nisu blizu.
|
|
kami
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kolko vidim po promotivnim letcima, Emmezzeta je malo obnovila ponudu,
a imate npr. tacni, kutija i memo ploči... (evo nešto iz ponude klik!) |
|
tatjanabajcic
Opcije poruke
Hvala(0)
|
OFFert.u Sopotu dobilatanjure svih velicina, kutijice nemaju, salvete nemaju.
Hvala Kami izgleda da siti leteci reporter. |
|
Odgovori | Stranica <1 56789 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |