Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nabavka materijala po gradovima
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Nabavka materijala po gradovima

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 18>
Korisnik
Poruka
ana_s View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 95
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 12:32
gdje ima za kupiti komplet malih staklenih čašica za aperitiv a da nisu preskupe...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 00:58
Jelika,jaja ima u baumaxu,obi-ju pa vjerojatno i bauhausu i sličnim trgovinama.
Ana-s ne znam odakle si no ja(Varaždin)staklo i ino posuđe  kupujem u frigu jer imaju jako velik izbor i jeftiniji su od ostalih trgovina.
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2010 u 07:13

Dm je dobio 20-ak vrsta salveta s uskrsnim motivima!

Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 20:23

Jučer sam na internetu gledala što ima novog u ART SHOP (Fregata, Split) i iznenadila sam se kad sam vidila da su nabavili neke stvari za hobi. To je inače dućan slikarskog pribora, a sada imaju nešto kutija, pladnjeva, mase za modeliranje, hobi boje, glitter ljepila, kontur paste.... Istina da je malo skuplje, ali imaju tamo i neke popuste, happy hour... Možete pogledat na http://www.artshop.hr/

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2010 u 20:57
za sve vas u splitu i okolici ako već imate trgovinu slikarskog pribora tamo možete kupiti retarder gel za akril.........to vam je isto što i blending gel.......usporava sušenje akrilnih boja i odličan je za sjenčanje i pittorico.....Tongue
Na vrh
ana_s View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 14:48
ako netko traži one rebraste tanjure imate u kauflandu po smješnih 8,00 kunića razne dimenzije.. ;)
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 20:19
Ana s nema ni u Gorici ni u Dubravi, bar tu u Zgbu, ja osobno bila.
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2010 u 22:17
Bila danas do Emmezete (Kaštela). Pladnjeva ko u priči Smile Odmah tamo na ulazu, pa tamo blizu veš mašina i  na policama di inače stoje. Također sam odmah na ulazu di su pladnjevi vidila kutije, ali ne one kutije sa poklopcem neg otvorene kutije.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2010 u 10:49
Što se tiče tanjura i slično...Nama na Trgu (a možda i na Kvatriću) (Zagreb) ima stvarno puno staklenih tanjura, čaša i zdjelica
(zadnji kat, tam di je asortiman za kuću i dom)...
To su sve tanjuri slični onima iz Offi (rebrasti i glatki) i jesu samo mrvicu skuplji (za koju kunu),
ali ih stvarno ima puno više na izbor, ima okruglih,kvadratnih,pravokutnih i onda još najrazličitijih veličina i tekstura...

ana_s: zadnje sam povoljne setove staklenih čašica vidjela u kauflandu i to u nekoliko oblika, vjerojatno si ih već kupila Tongue...
Na vrh
LaLuna View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 12
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje LaLuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 03:36
Dobro cure gdje kupujete one škrinjice s zatvaračima i ručkicama od nekog tamnog metala, one koje svi nazivate kineskim škrinjicama???Je l to znači da ih kupujete u kineskim dućanima???di ima toga za kupit u zagrebu je l zna netko?Strašno mi se sviđaju
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 07:51
Jučer sam bila u Offi u Gajnicama, dobili su hrpu staklenih tanjura,
praktički sve oblike/veličine/teksture koje su imali...
(Kupila sam si one glatke na koje stane 1/2 salvete i cijela mala salveta, po 9,00kn)
Na vrh
ana_s View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ana_s Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 12:00
Originalno poslano od člana tatjanabajcic tatjanabajcic napisao:

Ana s nema ni u Gorici ni u Dubravi, bar tu u Zgbu, ja osobno bila.
ja kupila u Karlovcu..navala kad je smješna cijena...vidjela sam na letku pa sam otišla i kupila 2 komada..veli teta prodali sve ....
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2010 u 14:39
Originalno poslano od člana LaLuna LaLuna napisao:

Dobro cure gdje kupujete one škrinjice s zatvaračima i ručkicama od nekog tamnog metala, one koje svi nazivate kineskim škrinjicama???Je l to znači da ih kupujete u kineskim dućanima???di ima toga za kupit u zagrebu je l zna netko?Strašno mi se sviđaju

Pokušaj u Nami, znalo ih je biti na Trgu, raznih veličina... Smile
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 16:02
drage curke u KTC -ovom poljoprivrednom dućanu imate za kupit razne staklene ukrasne flaše od  nekih 7,00 do 20,00 Kn (violina, grozd, ženski akt, truba i sl.)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Ožujak 2010 u 16:46
Mumica nisi navela grad i gdje je KTC.
Izzy ja bila u Nami nema kutija, dobiti ce ih slijedeci
tjedan u Ilici i na Cvjetnom trgu _tamo ima papirnatih kutija i tko treba trake uske i malo sire ma svakave.
Rizin papir ali onaj veliki znaci od 2o -4o kn ima u Kemaku.
Dobili su neki pistolj sa ukrasnim kamencicima negdjepreeko 1oo kn, super vidjela sam radove za majcice
i dobili su novi lak visokog sjaja, te barsun lak.
Na vrh
TaTjana43 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1520
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje TaTjana43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2010 u 07:09
TB, KTC imaš u Zaboku, Križevcima,Bjelovaru, Čakovcu, Koprivnici, Požegi, Sisku, Varaždinu.
Na vrh
bubi12 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubi12 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 09:56

Da li je netko bio na černomercu u Family shopu??? Kolegica s posla mi je rekla da je slićan Offertisimi ali malo mi je daleko pa me zanima dali je itko bio i je li stvarno tako

Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2010 u 10:03
Hvala Tanjice, ali svi ti gradovi mi nisu blizu.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 14:52
Kolko vidim po promotivnim letcima, Emmezzeta je malo obnovila ponudu,
a imate npr. tacni, kutija i memo ploči... (evo nešto iz ponude klik!)
Na vrh
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2010 u 17:52
OFFert.u Sopotu dobilatanjure svih velicina, kutijice nemaju, salvete nemaju.
Hvala Kami izgleda da siti leteci reporter.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 18>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.