Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Za ljubav nije kasno
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Za ljubav nije kasno

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 17>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 12:20
divan ti je i ovaj drugi jesenji tanjursmile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 12:50
Love%20You ...sva raskoš jesenjih boja i plodova kao da se spustila na ovaj tanjur...prekrasno draga Elza...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 14:47
I meni je ovaj zadnji rad prirastao srcu, to su boje koje ja obožavam....
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:29
Originalno poslano od člana mare-nostrum mare-nostrum napisao:

Sve mi je jako lijepo ali platno mi se posebno sviđa.smile72 Salvete?
Salveta je, ali ne na platnu nego na staklenom tanjuru sa donje strane.
Platno nisam do sada radila, nekako sam sklonija uporabnim predmetima, tako da su mi i tanjuri svi rađeni sa donje strane.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:50
Sad kad si mi rekla i kad malo bolje pogledam vidim da je tanjur. I ja tanjure radim s donje strane.Da li ih ti fiksiraš i zapečeš tako da se mogu prati bez problema?Upravo čekam da mi se osuši jedan tanjur i trebala bi ga zapeći-ono 30min na 160 ali kad sam zadnji put to radila malo mi je sve požutilo.Sad sam i pećnicu oprala ali ipak me prpa....Imaš li ti kakav recept za to?
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 19:52
orhideje predivne!!!bila sam uvjerena da je platno.svaka častClap
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:06
Ja ništa ne pečem i slobodno možeš prati pod tekućom vodom, a mislim da bi se moglo i namočiti, ali nema potrebe.
Kada stavim završni sloj boje premažem sa Alcatom ( emulzija za hidroizolaciju), kada se osuši ( malkice je ljepljivo, ali neznatno) onda jedan sloj drvofixa i 2-3 sloja akrilnog laka u spreju.

Na ovu ideju sa Alcatom sam nadošla, jer ga preporučuju za sve vrste hidroizolacija i mislim ( možda si samo umišljamaClap) da stvarno djeluje.

Ona vaza je rađena sa bijelim slojem salvete i onda je na nju stavljen motiv i Alcat i drvofix, pa lak.
Ne bi vjerovali kako uživo to izgleda dobro, da sam čak bočice od pekmeza koje sam radila iz zafrkancije i za probu odmah prodala, tako da me sada moji zezaju da imamo besplatni pekmez.
Stavit ću i te slike da vidite.
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:14
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:19
Još jedna
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:23
Evo još jedna vaza na isti način rađena
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:34
Zapisala,AlcatThumbs%20Up.Sad bi primavera opet rekla - curke jel ovo građavinska firma-glet,drvofix,fasadne boje.....smile96A morano se snaćiEmbarrassedWink

A teglice su odlične Thumbs%20Up
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:49
...evo me, čula sam te draga Mare smile136 ...jasno da se moramo snaći, zamisli da imamo hobby dućane ko u Njemačkoj npr.  nema čega nema, ali nema niti ovako maštovitih radova poput ove vaze s magnolijom smile71 ili malih čarobnih bočica koje drugi bacaju a naša Elza pretvara u cvjetne ljepotice....
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 20:57
hehe draga snašla bi se je i u našim hobyy shopovima da su nam primanja ko u njemačkojsmile43
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 21:40
Jako lijepo, ali magnolija je zakon!
ANĐELKA
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 09:23
Ova vaza s magnolijom je prekokrasna!!!!!!!!!!!!! Meni izgleda kao frosti....
Na vrh
omnia violet View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:26
Pogledala sam galeriju i stvarnoooooo ima superrrrr radova! Svaka čast, vaze i boce su mi u predmosti, iako ni pjati i kutijice nimalo ne zaostaju.smile55
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:32
suuuuuuuuuper radovismile141,ideja sa drugim slojem salvete odlicna,super ti je ispalo..vaza sa magnolijama me odusevilasmile211smile94
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 12:12
I meni je ova sa magnolijama najbolja!!!!

smile141
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 14:31
Za rođendan prijateljičine prijateljice, a budući da je gospođa malo,hm, hm u srednjim godinama, trebalo je nešto pohabano, pa evo šta je ispalo:

Motiv i izgled je bio zadan, uz moj odabir teksta pjesme meni vrlo drage, Amigos para siempre
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 14:48
A sada nekoliko božićnih tanjura, standardni motivi, ali opet po narudžbi:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 17>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,184 sekundi.