Za ljubav nije kasno |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 17> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
divan ti je i ovaj drugi jesenji tanjur
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I meni je ovaj zadnji rad prirastao srcu, to su boje koje ja obožavam....
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Platno nisam do sada radila, nekako sam sklonija uporabnim predmetima, tako da su mi i tanjuri svi rađeni sa donje strane.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Sad kad si mi rekla i kad malo bolje pogledam vidim da je tanjur. I ja tanjure radim s donje strane.Da li ih ti fiksiraš i zapečeš tako da se mogu prati bez problema?Upravo čekam da mi se osuši jedan tanjur i trebala bi ga zapeći-ono 30min na 160 ali kad sam zadnji put to radila malo mi je sve požutilo.Sad sam i pećnicu oprala ali ipak me prpa....Imaš li ti kakav recept za to?
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
orhideje predivne!!!bila sam uvjerena da je platno.svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ja ništa ne pečem i slobodno možeš prati pod tekućom vodom, a mislim da bi se moglo i namočiti, ali nema potrebe.
Kada stavim završni sloj boje premažem sa Alcatom ( emulzija za hidroizolaciju), kada se osuši ( malkice je ljepljivo, ali neznatno) onda jedan sloj drvofixa i 2-3 sloja akrilnog laka u spreju.
Na ovu ideju sa Alcatom sam nadošla, jer ga preporučuju za sve vrste hidroizolacija i mislim ( možda si samo umišljama
![]() Ona vaza je rađena sa bijelim slojem salvete i onda je na nju stavljen motiv i Alcat i drvofix, pa lak.
Ne bi vjerovali kako uživo to izgleda dobro, da sam čak bočice od pekmeza koje sam radila iz zafrkancije i za probu odmah prodala, tako da me sada moji zezaju da imamo besplatni pekmez.
Stavit ću i te slike da vidite.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Zapisala,Alcat
![]() ![]() ![]() ![]() A teglice su odlične
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...evo me, čula sam te draga Mare
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
hehe draga snašla bi se je i u našim hobyy shopovima da su nam primanja ko u njemačkoj
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako lijepo, ali magnolija je zakon!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Ova vaza s magnolijom je prekokrasna!!!!!!!!!!!!! Meni izgleda kao frosti....
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
Pogledala sam galeriju i stvarnoooooo ima superrrrr radova! Svaka čast, vaze i boce su mi u predmosti, iako ni pjati i kutijice nimalo ne zaostaju.
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
suuuuuuuuuper radovi
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
I meni je ova sa magnolijama najbolja!!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |