Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - omnia violet
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

omnia violet

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 16>
Korisnik
Poruka
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 11:36
I ruže i kale...super...to tebi ide.Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Rujan 2009 u 19:08
jako lijepo...i zgodna ideja sa mašnicama Clap
Na vrh
omnia violet View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 08:11
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

jako lijepo...i zgodna ideja sa mašnicama Clap
Pa nisam znala kako ublažiti prijelaz salvete ,pa sam dno obojala,,ali nije baš ispalo ravno pa je onda traka to prekrila , apa da ne bude samo na donjem dijelu stavila i gore i ispalo je jako lijepo...zadovoljna sam,,jer je cijela boca nastala u jedno jutro jer je išla taj isti dan za poklon....
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 11:46
I ja bih izdvojila kutiju s kalama, doista mi je predivna, mada ni ruže ne zaostaju smile141
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 13:40
tvoji radovi su sve zanimljiviji i kreacije sve bolje... super...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2009 u 14:22
Kale su moj favorit!
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Listopad 2009 u 09:38
Sve mi je super a najbolja mi je boca ioako ni kutija nimalo ne zaostaje smile79
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 22:42

malo dorađena...

Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 22:43
Kale..uvijek....bravo...smile141
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 22:48

Počeli su božićni motivi....
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 23:03
tanjur mi je jako zanimljiv.,... fio iskom biniran ovaj rmantičan motiv u ovome zvonu... krasno mila moja, krasno...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 23:07

a sad pojedinačno svaki ( unaprijed isprika, slike slikavane u kući sa lošim aparatom)

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 23:20
a sad opt malo keramićkih pločica i životinja.......

Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2009 u 23:31
a sad malo boca...........

i naravno, u njoj je liker od oraha

a u ovoj liker od marelica..

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 08:26
Hiperprodukcija radova! Ne znam, ali meni su uvijek ovi božićni motivi najinteresantniji!
ANĐELKA
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 09:17
sve je lijepooo Smile
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 09:42
omnia tebe opet krenulo, bravo krasni radovi Thumbs%20Up
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 10:00
Životinjice s kapicama na tanjurićima,predobro!
Na vrh
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 18:02
hvala hvala...
priznajem, malo sam bila se ulijenila ali sad se kreće punom parom,, Božić je jakooo blizu.....

Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Studeni 2009 u 18:48
oooo,ima tu kod tebe svega ali i meni su tanjurići sa životinjama preslatkismile71
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.