Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - ručni rad
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - ručni rad

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5678>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 09:46
Zaista imaš zlatne ruke! Sve pohvale za tvoje radove!
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2009 u 00:36
 ....mogu samo ovo reći....kapa dolje, prelijepi motivi, izuzetno uredno napravljeno, a vrijeme, vrijeme je nenaplativo....svaka čast majstorice
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 20:36

hvala cure!

piramida, primam narudžbe! ako si zainteresirana javi se!
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 19:33
Kako je ovo dobrosmile93!Daj mi reci jel ih i prodaješ,da se predbilježim za božić.
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 17:07
no dakle, sve pohvale. Treba imati ruku i oko za ovo....o vremenu da ne pričam.Prekrasno!
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 16:30
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 16:29

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 16:29

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 16:28
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 16:21

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2009 u 16:20

neke već pomalo hvata nostalgija za ljetom i počinju misliti na Božić pa ću vam i ja pokazati nešto mojih lanjskih božićnih radova

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Srpanj 2009 u 13:32
hvala svima!
kad se vratim s mora stavit ću još slika a možda i nešto krenem raditi. ovo nije posao za vrućine!
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2009 u 16:43
uvik sam se divila onima koji znaju ovo radit. osobno nisam nikad probala tako nešto radit.
Na vrh
miki View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 20
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 20:55
Jako lijepo smile55
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 09:45

Sve pohvale za radove. Prekrano, napravljeno bez greške. Svaka čast!
ANĐELKA
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2009 u 00:14
hej ovo ti je baš super... pošto ti to dobro ide, preporučila bih ti da se dočepaš odjeće i torbica, ali ne za prodaju jer znam sigurno da vrijeme i trud koji uložiš nema cijenu
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 16:36
cure smile79 drago mi je da vam se sviđaju moji radovi. svima puno hvala!

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 12:08
Anastazija ovo me oborilo s nogu!!!
Svaka ti čast za ove radove. Smatram da za ovakvo nešto čovjek treba biti izuzetno smiren i pedantan. I koju god cijenu da napišeš mislim da se ovo ne može platiti novcem.

Moj duboki naklon.

Ja znam samo plesti i heklati...Confused
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:46
jako ti je ovo sve lijepo
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2009 u 09:45
Predivni radovi ...danas treba znati cijeniti ručne radove!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5678>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.