Bakopa – Bacopa Cabana |
Odgovori | Stranica <1 56789> |
Korisnik | |
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Volim bakope i nemam posebnih problema s njima .Čak mi se same osijavaju.
slikane prošli tjedan. mladice same osijane |
|
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dijana pa ovo je kao razglednica..prelepe su ti....ali ova slika same osijane...stvarno je izuzetna
|
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja bakopa je beba i nadam se da će jednog dana izgledati tako... trenutno stidljivo cvijeta jer je u trgovini ostala bez vode
|
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
|
|
dijana7566
Neukroćena biljka DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Qlja!
Morana moja bakopa sa prve slike kupljena u cetvrtom mj.kao mala biljcica. Treba samo vode malo hrane i dosta sunca i ona je vrlo zahvalna. |
|
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja bakopa se do dana današnjeg nije previše pomakla sta se tice velicine... ali zato cvijeta cijelu ovu zimu!
|
|
~Cvijeće je zemljin način da se nasmije~
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno lijepa i zahvalna biljka za balkon i drugo
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jel može u kombinaciji s pelargonijama ili je bolje da bude u zasebnoj posudi..
volila bi svoj balkon malo nadopunitii s visećim biljkama |
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Može. Imala sam ju u raznim kombinacijama s pelargonijama. kadifama lavandom... Čini mi se, možda nisam u pravu, da joj paše da su joj "noge" u sjeni.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
danas sam ih kupila,male su ,al nema veze...trebala bi bit dobra ova kombinacija
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
super ti je ta kombinacija , obožavam te žarko crvene pelargonije
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
Mari,5510
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kamenjar odličan izbor
|
|
dijana7566
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovogodišnja
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
boakill
Nedavno posijan Pridružen: 29 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pozdrav svimaaa..nova sam na forumu a i općenito sa cvijećem.. ovo su moje..nadam se da će se lijepo razrasti..sad su još male a i nemaju puno cvjetića.. imate li možda koji savjet,nešto na što bi trebala posebno paziti? prvi put ih sad imam.čitala sam prethodne postove i svaka slikica je predivna.. |
|
ajama
Cvjetni guru Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepe su zdrave.samo ih redovito zalijevaj svaki tjedan po malo gnoji i bit će sve u najboljem redu
|
|
pčelica7
administrator Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
boakil dobrodošla na CIF bakope su jednostavne za održavanje, kad sam ih imala polivala sam ih sa tekućim gnojivom kao i surfinije, pasalo im je, njih često napadaju one dosadne bijele mušice...te napasti sam se rješavala tako da u litru vode stavim žličicu deterdženta za suđe i špricam.
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
boakill
Nedavno posijan Pridružen: 29 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo i mojih..prvi put ih imam sad.. malo je loša slika,slikano je mobom |
|
aralija
Cvjetni guru Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno boakill
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
Nina22
Već proklijao Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jako mi se sviđaju bakope,razmišljam da ih slijedeće godine posadim na balkon.Samo me zanima kako podnose vjetar,meni ne izgledaju lomljive.
|
|
Lavandablue
Mladi grm Pridružen: 25 Travanj 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 601 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisu lomljive ne brini, grane su im cvrste. |
|
Odgovori | Stranica <1 56789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |