Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 165> |
Korisnik | |
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boze, sta mi ova zena radi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Predivno cvijeće, a posebno ruselija!
Nije li to na zadnjoj slici heba. Tako mi izgledaju listići, ali moja ima svijetliji cvijet. ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
već sam vas izvijestila da mi je procvijetao božični kaktus- ovaj
![]() a sada je i drugi naranđasti ![]() i ne samo to procvijetala i ciklama ![]() a između njih cvijeta hoja od koje miriše cijela kuhinja ![]() zanima me dali će ti moji kaktusi cvijetati zimi |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
mimar i andrea 01- drago mi je da vam se sviđa moje cvijeće.
što se tiče ruselije zapelcala sam još samo da se ukorijene bit će i za dijelit |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
svaki put kad dodjem nesto novo ugledam...na muke me stavljas
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej predivno, a Hoya miriše čak do mene - pa valjda će i moja jednom biti bar pola od tvoje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
naravno da hoče, kada im se nađe povoljno mijesto rastu kao lude i više ih ne micati
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
koje slike,koje cvece
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasne slike i prekrasno cvijeće, ovaj put su moji favoriti ruselia i heba u cvatu
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
ruselija
|
![]() |
|
ja ipak još ne ali je cvijeće pobrkalo lončiće, sada ga stavljam na post do božića
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasno, Bromelija - sve mi je jako, jako lijepo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jedno ljepše od drugoga, ruselija prekrasna.
Fuksije jako volim, prekrasne su ove tvoje
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ruselija je predivna ,suncokret je baš sladak! A božicni kaktus u ovo doba godine ,priroda se sva okrenula i izmjenila... (kod mene cvjeta jaglac). |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bromelija uživala sam u tvome vrtu.
Cijeli vrt ti je lijep, kućno cvjeće također, ali ruselija me oduševila...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Lijepe i neobične kućne biljke i kaktusi
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
evo mene opet da se družimo kroz slikice kada ne možemo uživo,
već nekoliko dana čekam da mi procvijeta hibiskus kojeg sam kupila od gosp. Denisa na sajmu u Ludbregu i evo njegove Ivane ![]() ![]() u iščekivanju ![]() ![]() presretna sam ne znam dali će se još otvorit, ja sam zadovoljna i ovako, baš je neobičan došao je i sljezoliki od naše nine, malo je stradao putem, ali se nadam da će i on cvijetati ![]() |
|
![]() |
|
oleanderi i pelargonije takođe cvijetaju
![]() ![]() i još ponešto što se ne vidi u krupnom planu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() biti će i tikvica.....a i leptir je u akciji ![]() skupina batata,kaktus.. ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Sve cvijeće ti je lijepo, ali ove pelargonije su prekrasne
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |