Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 25> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Pa još malo moje male džungle,MM je komentirao da ih prodam mogli bi platiti režije za cijeli mjesec,naravno malo se je šalio!!!
![]() |
|
![]() |
|
Ove godine smo za Gospu išli na Krasno i tamo u šetnji šumom nisam odoljela da ne uslikam ove ljepotice kojih je puna šuma!!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga ja ti pola slikica ne vidim, ne znam zašto, ali ličko jezerce sam uspjela vidjeti, šteta što je zapušteno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Vidi se da tvojim surfinijama nije bilo teško bez tebe
![]() ![]() Drago mi je da si se vratila ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sulfrinije su mrak
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ne samo da su mrak, nego i žilave! Ne bi nitko rekao da su preživjele 5 dana. Prelijepe su!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovaj mak je mrak
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Cure hvala na pohvalama i ja sam očekivala da ću naići na katastrofu kad se vratim ali nisam ovo očekivala,očito im je bilo bolje bez mene!!!
![]() |
|
![]() |
|
Evo malo kasnim sa slikicama ali bolje ikad nego nikad.Ovo sam dobila od Fride,mala kopriva raste kao luda,očito je data od srca!!!Zato Frida
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I ovaj mališan je stigao od Fride
![]() |
|
![]() |
|
E ovo je nešto prekrasno,naravno opet poklon od Fride,cvijeće je ali zauvijek uhvaćena njegova ljepota u preljepu slikicu u mojoj omiljenoj plavoj boji!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lika....bravo za tebe, ali i za Fridu....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo me opet,ovih dana sam u poslu,išli smo u Liku brati krumpire a vratila sam se umorna i sretna.Stigla je i moja draga majčica iz Zg i donesla mi prekrasan poklon,adama!!!!!
|
|
![]() |
|
Evo i moga novog ljepotana
![]() |
|
![]() |
|
Evo i jedne moje ruže koja se unatoč starosti jako dobro drži,cijelo ljeto je cvijetala i baš sam se iznenadila kad sam je vidjela da još cvijeta iako je u Lici ujutro dosta hladno,a miriši.........
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |