Vrt, dvorište, povrtnjak |
Odgovori | Stranica <1 56789> |
Korisnik | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
A meni se posebno sviđa čičak-sa prve slike i molim identifikaciju biljke na slici 4
Hoste su ti pravi primjerci !!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
Sponzorirani linkovi | |
bergenia
Trajnica DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nove sličice su sve ljepše i ljepše! Jako lijepa boja perunike! Di si je samo nabavila?
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepo, lijepo, lijepo
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno, ali hoste su posebne
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
radosnica
Već proklijao Pridružen: 07 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 183 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš sam vam zahvalna na podršci . Nisam nikad pomišljala da bi me cvijeće moglo toliko radovati... baš sam se "zarazila"..
Mira 021, Lantana, korijenko, bergenija, OTOK Korijenko različak mi je u naravi čak ljepši nego na slici, plava je boja tamnija, a cvjetići su ko krunice. Na 4. slici je alchemilla mollis (vrkuta). Bergenija, ovu peruniku sam donijela iz Zg od Bake Bee (u grupi još ljepše izgleda, nekako ko otmjena gospođica, baš se šepuri ta purgerica ovdje kod mene na selu) . |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vjerujem ti da te cvijece raduje,svi smo mi ovdje 'zarazeni biljkama' i mene bas raduje sto nas ima u ovolikom broju.
nadam se da ces uskoro ponovno slikati razlicak,kod mene je puno izrastao u visinu. |
|
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Imaš jako lijepo cvijeće.
Hoste predivne.
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radosnice, ka kao što i ti veliš - nikada nisam mogla pomisliti koliko radosti, mira i veselja će mi donijeti cvijeće!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je jdnostavno prekrasno, a našla bi tu puno plavog za moj gušt, ali o tom potom.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Obožavam šumske jagode i ja ih imam .
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je lijepo kako uživaš u promjenama svog vrta. Hoste su ti prekrasne i jako mi je drago da su se sve probudile, odmotale i tako krasno razrasle.
Promjene koje planiraš, čarolija su svijeta trajnica: ove godine su ovdje, a slijedeće na boljoj poziciji. Pozz... |
|
radosnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
gioiaa, Anaida, lilie hvala vam na posjeti a obilazim ja vaše vrtove i vidim od koga sam dobila tu zaraznu "bolest".
anči 39 - jedva čekam šumske jagoda, baš si ih guštam (podsjećaju me na djetinjstvo, a nisam ih već duuugo jela) Perla baš stalno u mislima nešto premiještam. A kako šećem po tuđim vrtovima, naviru ideje - pa bih ovo ovak ili onak...baš sam luda . Trišo evo danas nešto plavo za tebe |
|
Perla
Odrastao grm DONATOR Pridružen: 22 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1296 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ooooo, a kako su ti perunike lijepe?!
Nježne, kao od fine obojane tkanine. Sve si mislim, tvoj vrt je kao stvoren za perunike; imaš dovoljno prostora, s njima nema prevelike brige, cvatu u različito vrijeme, različitih su visina i boja, a pružaju veliki užitak. |
|
Baka Bea
Trajnica Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Slažem se. Stvarno čudesne promjene od prvih početaka
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Vučika je prava cura , a izdvojit ću danas i slikicu s perunikama i onim sebrnim gorostasom kojem ime ne znam! (slikica br.5)
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
radosnica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baka Bea, Perla jako mi puno znače vaša mišljenja i pohvale, a da ne spominjem vaš utjecaj koji ima velik udio u mom cvjetnjaku....
Anaida onaj soliter-gorostas je Onophordum acanthium i jedva čekam da izbaci svoj cvjetak Evo još par slikica: |
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je pravi cvjetni raj
|
|
katruža
Mladi grm Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Radosnice ovo mi je baš lijepo, obožavam lupinuse !
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Radosnica , baš su nekako impozantni ovi lupinusi, onaj plavi cvijet na prvoj slici što si namjenila Trišimi je jako lijep, a neznam što je to...
|
|
život je more
|
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odgovori | Stranica <1 56789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |