natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 109> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala vam cure moje... pusu vam šaljem....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
stvarno cool
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Taj lijepi motiv u rukama majstorice!Super!
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Predivno
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predivno je kao i svaki tvoj rad!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prelijepo nato
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Nato, Nato pa zar ti to plačeš što si se opet navukla na staklo. Ma radovi su ti super, ne znam što mi je ljepše.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Evo mene, drage moje opet nakon malo poduže pauze. Nakon svih silnih
škrinjica, sada sam se zaista malo zaželjela raditi na staklu. Dakle,
niz radova na drvetu, presijecam sada staklom. Unatoč uvriježenom
mišljenju da je na staklu teško raditi, ja ga ipak jako volim. Tanjur
sam radila sa donje strane. Ono čime nisam zadovoljna, toje sitno i
gotvoo oku neprimjetno raspucavanje 2K sottilea ... :(
Dakle, tanjur sam radila obrnutim redoslijedom, 2K sottile, pa rižini papir, pa sjenčanje, bojanje i sve redom kako ide dalje. zaboravila sam ga jedino uslikati sa stražnje strane, naime, zatvorila sam ga bambusovim papirom bež boje... kako bi moj sin rekao... cool je ... :) Ostatak seta za kavu, dozer za kavu i bombica za šećer, rađeni su sa gornje strane, standardnim postupkom... podloga, rižin papir, sjenčanje, bojanje i ono što sam po prvi puta uvela u svoj rad, to je ovo špricanje... nisam radila to adekvatnom četkicom za zube, već malo tvrđim kistom,p a i nisam baš u potpunosti zadovoljna efektom... no, što je tu je, a set... evo, tu je, pa neka slika svjedoči sada sama za sebe... pozdrav do sljedećeg, stakelnog uratka... :D navukla sam se opet na staklo... hahahaha ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
... koristim samo akrilni lak u spreju...
|
|
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Neobično i lijepo.Koji lak si stavila preko svega?Meni akrilni lak "pojede"krakl.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Prelijepo!!
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Nato ovo je predivno.
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
krasno si ju uredila do najsitnijih detalja
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
uf, opet ona mene
![]() ![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
prekrasno,a kako drugacije od majstorice.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
kako ja zaista obožavam raditi škrinjice, nastala je eto još jedna, ide kumi za dar, imala je rođendan,pa malo retroaktivno nastupam sa darom...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Nema što, majstorica pittorica. Tvoji radovi su me skroz-naskroz zainteresirali za pitorrico pa sam odlučila krenuti i ja u te vode. Od idućeg tjedna postajem pittorico-šegrt. S kakvom spužvicom radiš? Je li ona za suđe ok?Pretpostavljam da ju treba izrezati na manje dijelove kako bi svaki dio koristila za drugu boju. Da li paralelno tapkaš s više nijansi ili jednu po jednu, mislim prvo utapkaš sve žute nijanse, pa zatim plave itd?
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
prekrasno,ovaj motiv s rodom mi je predobar
|
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
jooooj, opet ti mene bacaš u
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
savršeno -kao i sve do sad! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |