moj vrt |
Odgovori | Stranica <1 56789 38> |
Korisnik | |
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Oeander je pre pre krasan
|
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sve je prekrasno - ali meni je favorit ona bijela ruža što se plete po ogradi!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni nikada dosta druženja a kako si mi se u Skradniku činila posebno interesantnom danas zavirila u tvoj raj... sad mi je jasnija tvoja tuga zbog nemogućnosi održavanja te ljepote... sve je prekrasno, prekrasno a zvončići su mi posebni... čini mi se da ću druge godine zaljubiti se u plavo. Uočila dane otvorenih vratiju i jasno ti je kako ću se ušuljati, dokotrljati... ma ne znam koji glagol upotrijebiti ali znam da to sve moram uživo vidjeti!
|
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
biti če mi jako drago! javi barem malo unapred pa možemo upriličiti makar mini okupljanje barem nas tu&blizu |
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Samo se vi divite Hamarinom vrtu! I nudite posjet.
Ja čekam.... čekam.... da proradi vinski podrum njenog sina pa da se onda ušuljam, onako kao usput pogledati vrt ali zapravo svratiti na vince i pršut.Za sad je samo panj, ali... tko čeka dočeka!
|
|
hamara
Neukroćena biljka Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma bit če i toga
|
|
Lora
Neukroćena biljka Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
malo po malo se upoznajem sa svim vrtovima, pardon kod tebe je to park i što reći........
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
pričala sam vam o mojoj noćnoj mori - iglicama. e pa jučer sam ih opet mela s parkinga, grabljala iz kamenjera... i odlučila pokazati vam da ne pretjerujem. ovo je iz kamenjara nakon cca 15-20 dana
siroti kamenjar - bijele i žute margaretice su upravo ocvale
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
još malo
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a ovo je količina iglica - i za par dana če ih opet biti ovoliko
|
|
toni
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
smrcko
Cvjetni guru Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hamarica jučer me MM natjerao brati gljive. Došli smo do dijela di su te iglice. Sjetila sam se tebe, pa u toj šumi ni travka ne raste. Ne razumijem od čega su da sve spale oko sebe
|
|
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Gledajući tu hrpu iglica pitam se što radiš sa njima, bacaš u smeće ili u kompost. Ja sam ove godine sadila aroniju koja voli kiselu zemlju i uz zemlju koju sam iskopala radeći rupe, vrtnu i kupovnu zemlju pomiješala sam suhe iglice od tuje i za sada aronije napreduju. Isto tako sam skupila u vreće od zemlje za cvijeće iglice koje su iscurile sa porezanih grana bora i namjeravam ih pomiješati sa zemljom kada budem napravila vrtiće oko borova i sadila brusnice. U proljeće sam porezala "puzajući čempres" i njegove grane podrobila u kompost.
|
|
smrcko
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hamara evo ti ideja što da posadiš na tom mjestu.
Nisam Katica znala da aronija voli kiselu zemlju. Moja i nije kisela, možda je to razlog što mi aronija ne napreduje dobro |
|
|
|
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ja sam to čitala i preporukaje bila dodati kisele zemlje kod sadnje i ja kupila malo zemlje za rododendrone, ali s obzirom da je ona 3x skuplja od bilo koje druge zemlje za cvijeće dosjetila sam se jadu.
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma bacim i u kompost. ali... svaki tjedan najmanje, a ako recimo puše, a ovako je suho, i češće, ja imam cca 4-5 ogromnih vreća (takve tu i ne nađem, nosi mi sin izvana) iglica! Dakle... kompostara bi u tjedan dana bila zatrpana. preko puta kuće je šuma pa bacamo tamo (iglice, ne vreče ). znam i ja biljke koje vole kiselu zemlju - i pokušala sa,: 2 rododendrona (uginula), veliku prekrasnu vrtnu... joj blokada! ono što ima i sobno, što su baki pogazili klinci ... pa 3 kamelije - 1 otišla, 2 smo zadnji čas presadili... to nije normalna kisela zemlja, to je čudovište! točno kako kaže Šmrcko - tu ni trava ne raste! jedino lovor buja ko lud... ali da nije sve crno pokazat ču sutra... u teglama sve cvate!
inače, ovo su iglice SAMO iz kamenjara! s parkinga sam već potrpala pune 2 vrečetine! sutra me čekaju terase i stepenice...
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hamara - pričaj mi o iglicama, ja ih stalno skupljam, imam jedan veliki bor, ali ne dam ga. Najbliže njemu je cikas palma i njoj očito ne smeta kao ni grmićima euonimusa.
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma s jednim još ide... ja ih imam pun vrt a sve stogodišnje ogromne pinije i nema šanse da ih diramo! rađe pomećem i sadim cvjeće u tegli!
|
|
hamara
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo onog što uspijeva - tegle
hibiskus
i bugenvila je počela
fuksija koja je prezimila vani, i skoro sam ju bacila u proljeće...sreća da nisam
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 38> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |