KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 42> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš mi je drago da vam se sviđa kompletić jer sam ga radila s guštom. Anastazija sve je vrlo jednostavno gotovo isto kao i na ravnoj površini. Kupi jedno jaje i odvaži se. Za početak biraj manje motive i to je to. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
a sad da se iskupim što skrećem s teme...
komplet sa makovima mi je odličan, vrlo je efektno ovo špricanje. posebno me oduševljavate sve vi koje znate ovako savršeno raditi na zaobljenim površinama tipa jaja, kuglica i sl. kod mene u galeriji nema ni jedno jaje a bome ni kuglica. i po svemu sudeći neće ih skoro ni biti...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Karmen ovaj komplet je savršen! Izvrsna kombinacija crno-crveno-bijele boje!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
već odavno sam vam rekla gdje ima jeftinih bočica. a iste takve bočice koje i dolaze iz Bumbara se mogu naći u poljoprivrednim apotekama, trgovačkim centrima (onima za majstore, vrtlare i sl) i sličnim mjestima po cijeloj lijepoj našoj
evo tu pogledajtehttp://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=3240
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Vidila u Friško..i morala odma uletit ovde da vidim izbliza
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
obozavam makove,scenografija 5. bravo karmen.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Oduševila sam se kad sam vidjela ovaj komplet!Stvarno vrlo maštovito,prelijepo!
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jedan kompletić
![]() ![]() isto to na drugoj podlozi ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Maslina, ti si mi bila inspiracija za bočice
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Prvo sve pohvale za bočice,jaja ali knjižica me oduševila,baš baš lijepo
![]() BOČICE nije potrebno slati u Zagreb,takve trgovinice tipa Poljoopskrba ili Sjemenarna postoje pri skoro svakom placu i ima ih po cijelom Zagrebu(Branimirova,Dolac tj.Pod zidom, itd)Male od 2 dcl koštaju oko 8 kn. a velike 0,5l 13,00 kn.
|
|
![]() |
|
Hvala proljeće. Stigneš još...........a sada je i tvoje godišnje doba pa ti to ide na ruku
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Karmen, jaja su prekrasna.
Ti se već spremaš za Uskrs a ja još nisam ni počela...
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Jaja su mi predivna, naročito ona s đurđicama(mojim najdražim cvijetićima).
Bočice i na mene djeluju motivacijski. Imam ih doma i eto moram i ja početi. |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
super bočice i ja sam ih sebi nabavila par pa sad čekaju a jaja me oduševljavaju
![]() |
|
![]() |
|
Kako vi znate dići čovjeka .....prava ste ekipa.
![]() Evo ovako Slavice to ti je 3D onaj za snijeg, nanosila sam ga kružnim pokretima pa ispadne nekako reljefno, Danas sam brže bolje uhvatila prijepodnevno svjetlo da ih slikam ali poslije podne sam ih još dovršila mašnicama. Sutra ću slikati drugu stranu i mašne pa da vidite konačni ishod.
Izzy, Primavera ako želite bočice mogu vam kupiti i poslati, ja ih nabavljam u jednoj maloj trgovini kod nas na tržnici. Nema kakvih nema. Ovakve imaju i prozirne i ove tamne, Cijena im je 10 kn komad
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...da krenem od DAS knjige koja je prefantastično ispala, stvarno nitko nikada ne bi rekao da ti je to prvi rad s ovom masom, srčeko je prekrasno iskorišten ostatak materijala, ali listam dalje i
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jaja su famozna,predivni cvijetni motivi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Karmen ,oko đurđica,ono bijelo,ne čini mi se da je boja i čini kao nekakav vjenčić oko motiva đurđica-na to sad mislila
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
bočice su krasne, ali jajčeka su me oduševila. Prekrasna su!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Odlično!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |