KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 42> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Karmen bravo!!!
Bila si vrijedna vidi se... I meni za nijansu odskaču moriski motivi, ali i ovaj pittorico ti je odličan...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
sve mi je lijepo i prekrasno, ipak plus deset dajem morskim motivima i radu na platnu...svaka čast
unatoč mutnim slikama, radovi su predivni...ništa se ne sekiraj.. i da, susret svakako...vidimo se ![]() |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
meni je sve prekrasno...al ona flaša crno bijela sa ružom mi je najljepša...
![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Prekrasni radovi,pogotovo onaj prvi tanjur!
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Hvala curke eto sto ljudi sto čudi svakom se nešto sviđa - e pa meni je drago
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
famozan ti je onaj tanjur sa 2K. i onaj morski kompletić. i boca. ma sve je super. baš te je krenulo, ha?!
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
fantastično! ona boca sa srcem i točkicama i jos oni morski motivi....
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
preprekrasni radovi,nezna se sta je ljepse
![]() |
||
![]() |
||
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
|
Sve je krasno, ali morski set je predivan!
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Potpisujem! Kakvu si mrežicu stavila na onu morsku bocu? Da li je to heklano? |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Nije, našla sam je u hobby artu. Prvo sam sama htjela isplesti od špage ali eto posrećilo mi se da nađem gotovu.
Hvala svima na potpori i pohvalama
|
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Sve mi je super, ali boca sa ružom u srcu i ona morska su me oduševile!!!!!!!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
ohoh...vidim, i ti si bila vrijedna...bravo, bravo...nadam se da cemo se u subotu prijepodne naci na kavici...natasa i ja smo za...kog ti jos mozes skupiti???
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
|
A jesi brza ženo, još se nisam ni okrenula već si tu. haha
Naravno da sam za ja sam slala mail jednoj ženici što sam joj obečala ali mi je nešto krivo dala pa ću ju nazvati. Mislim da i ona zna jaoš neke. Imaš li prijedlog gdje da se nađemo?
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Oborio me s nogu izbor motiva....
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Ovo je mraaaaaak! Prekrasno!!!!!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
Hvala Lula, hvala Anđelka. Otkrila sam decoupage papir ! A u nedostatku škrinjica i svega onoga što cure imaju u Zgb- u orjentirana sam na tanjure i boce ( barem za sada ) i naravno crijepove s kojima sam oduševljena jer su tako divan medij za rad.
|
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Ne znam šta mi je ljepše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Preprepreprekrasno!
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
prekrasni motivi,odlični radovi!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |