moji cveteki |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Korisnik | |
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ova petunijica se sama sklijala-dobro pa sam ju prepoznala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Da pokažem kaj je novoga |
|
![]() |
|
Da, jagodice bobice su super,samo ih moram paziti ka dkosac uleti,jer se one same premještaju sim tam.
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Šumske jagode,ajme miline već mi sline cure i u nosu osjetim njihov miris,a usta prazna!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme susjeda koliko dugo ja nisam bila kod tebe u vrtu
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Jagode su najjepše
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
preprelijepo!!!!!!!!!!
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Pa je lijepo al daleko od moje zamisli lijepog vrta.Zato sam tu s vama kradem ideje,žicam cvećke pa bude. Je Gioiaa i ja ih volim imala sam i ljepše a kak nisam znala ostavila ih vani u vrtu pa ih više nemam.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sad sam prosetala tvojim vrtom,svega se nagledala,divno ti je,a meni su ostici najdrazi
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
lijepo ti je sve smiksano
![]() |
|
![]() |
|
HoYa nije ni meni išlo dok nisam od majstora s foruma pokupila savjete,ovo cvate nakon tri godine štrajkanja
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Dugo nisam bila ovdje i mnog sam toga propustila. Lijep ti je vrt, a amarilis je onakav kakav bi trebao biti moj, ali ne ide i ne ide!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
cvijeće je predivne ,a jagodice izgledaju jako fino...
|
|
![]() |
|
ruža izbliza
![]() |
|
![]() |
|
amarilisi
![]() |
|
![]() |
|
rozi ježek
![]() |
|
![]() |
|
da vidite čime smo se sladili
![]() |
|
![]() |
|
evo sad ja roza
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |