Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj lijepi vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj lijepi vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 15>
Korisnik
Poruka
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 21:50
Originalno poslano od člana domingo domingo napisao:

A što je ono iznad lantane.....Lantana, molim te me podsjeti...hvala i na sijemenkama

To je onaj cvijet što ima crvene lampinjone, ne mogu se sjetiti kako se zove. Pazi jako se širi svukuda.
život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 22:02
Domingo, vrt je predivan, a kaskade suStar!!!!
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2009 u 22:26
Kaskade su prekrasne!
Rudbeckia ponekad i procvate iste godine kad je i posijana, druge sigurno - meni je moja prva rudbeckia cvala prve godine Smile

Evo teme:

http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=910&PN=1
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 01:00
prekrasan vrt,ruža je predivna,nemam vise riječi...
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 602
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:29
Hvala svima na vašim komentarima.......prave ste prijateljice.
Da, bio sam jako tužan.....suze su išle a ja ne mogu ništa. Neke teške traume iz djetinstva. Kako vidim cvijeće mi daje utjehu i radost. Sve oko mene lijepe "dame", "princeze", "ljepotice" i nijedna me ne ostavlja ravnodušnom a niti me nogiraju.
Svakoj po jedna velika pusa.....HeartHugHeart
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:33
domingo,
Svaki komentar je suvišan. Ovo prekrasno!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 21:47
Baš mi se sve sviđa,a onakvu ružu imam i ja.Meni su isto najljepše dok počinju cvasti.
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 22:12

Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 22:30
Originalno poslano od člana domingo domingo napisao:

Hvala svima na vašim komentarima.......prave ste prijateljice.
Da, bio sam jako tužan.....suze su išle a ja ne mogu ništa. Neke teške traume iz djetinstva. Kako vidim cvijeće mi daje utjehu i radost. Sve oko mene lijepe "dame", "princeze", "ljepotice" i nijedna me ne ostavlja ravnodušnom a niti me nogiraju.
Svakoj po jedna velika pusa.....HeartHugHeart

Život je Domingo težak , ali uvijek treba gledati u budućnost. Otprilike sami si stvaramo život, izuzev onih stvari koje ne možemo promijeniti.
Moja mama kad mi je brat poginuo je rekla da je bilo bolje da nije ni imala obitelj i da nije okusila bol koju je donijela bratova smrt. Život i pored traume i tragedije ide dalje, i donosi nove radosti.
Oni koji imaju sudružnika bi ga se rado riješiliWink, a oni koji nemaju pate za nečim a možda ne znaju ni za čim.

Na jednom sam mjestu napisala, pa ću ponoviti u vezi ljubavi.
Prava Ljubav se ne traži ona dođe sama bez najave. Tko traži Ljubav nikad je ne nađe i prođe pored prave upravo zbog potjere. Ljubav ne boli nego čovjeka nadopunjuje. Onaj tko nađe pravu Ljubav najsretniji je čovjek na svijetu. Takvi ljudi su mladolike duše i umru sretni. Većina Ljubavi nije ni bila prava, treba cijeli život da se sazna je li bila prava. A ako " Ljubav" zaboli bolje da je nije ni bilo. Prava Ljubav je ona kad boli nju boli i tebe.
Postoje ljudi koji se rastanu a i dalje se vole na poseban način.
Iskrano bolje je biti sam nego sa svakim.

I dodala bi samo jedno " Ljubav prema samom sebi je najveća, kad to uspijemo možemo sve pobijediti, i u svakom zlu naći i dobro( bar pouku za života).Treba biti jak, sažaljevanje samog sebe je predaja.". Embarrassed
Želim ti da budeš jak kao orkan, tako si ja to zamislim kad me spopadnu nevolje i kažem si "Jaka si, uspjet ćeš!!"Thumbs%20Up

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 08:42

Šmrcko kako si ovo gore lijepo napisala!

Domingo vrt je prekrasan. Rad u njemu i oko njega oplemenjuje....

Gledaj naprijed s glavom gore!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 09:22
Domingo, malo sam prošetala i kod tebe i kod tvoje tete i kamenjar od susjeda je lijep, pa sam išla po lojtrici gor pa dol i sve me je oduševilo. Imaš puno lijepog cvijeća, samo tako nastavi, priroda i cvijeće liječi svaku tugu Hug
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 12:49
Smrcko......hvala na lijepim riječima, na pokušaju pomaganja. Nekoga utješiti, razumjeti  nije lako......duboko u nama su skrivene tajne patnje, boli, razočarenja. Napišem ti privatno poruku o čemu je sve riječ da ne ispadne da se ovdje žalim oko neke "sitnice"......za sada uživajmo u novim slikama

Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 12:50
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 12:54
Evo i žutih perunika jer su na sjevernoj strani a one plave i bijele već su ocvijetale

A tu je i restaurirani patuljko koji je navodno ukrao dudu maloj Klari (kći od sestre)Wink
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 12:54
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 12:55
Iza gazanija trebaju ići liatrisi.....ljubičasti i bijeli
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 12:59

Ovo sam morao kupiti jer se od ruže puzaćice može napraviti......kalemiti na stablašicu pa dobiti ruža - kišobran

Silvek i ovu rudbeckiu sam morao kupiti jer sam nju očekivao od tebe a sad navodno je ispalo da nije kao ova......
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 13:09

Ti se zaozbiljno razumiješ u biljke!Osim što su ti lijepe, još se baviš i naukom. Bit će zanimljivo vidjeti tu ružu - kišobran!

Držim fige na kalemljenje uspije!

Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 17:35
Bako zato sam i posadio one ruže o kojima sam govorio i dugo tražio ovu puzajuću ružu.
Vjerujem da će ruža-kišobran lijepo izgledati jednog dana.
Ma svi mi gledamo te časopise a kad dođemo u trgovinu .......NEMA....
Na vrh
domingo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje domingo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2009 u 22:44
Proljeće je sve toplije i stižu nove dame, ljepotice i princeze....ajme kako je sada već lijepo biti u vrtu....
Da vidimo još koju slikicu....što sam snimio.

Ovdje sam namjerno stavio upaljač da se vide ove mini-mini mačuhice koje se svake godine same rasiju
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.