Moj lijepi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To je onaj cvijet što ima crvene lampinjone, ne mogu se sjetiti kako se zove. Pazi jako se širi svukuda. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Domingo, vrt je predivan, a kaskade su
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kaskade su prekrasne!
Rudbeckia ponekad i procvate iste godine kad je i posijana, druge sigurno - meni je moja prva rudbeckia cvala prve godine ![]() Evo teme: http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=910&PN=1 |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasan vrt,ruža je predivna,nemam vise riječi...
|
|
![]() |
|
domingo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Status: Offline Bodovi: 602 |
Hvala svima na vašim komentarima.......prave ste prijateljice.
Da, bio sam jako tužan.....suze su išle a ja ne mogu ništa. Neke teške traume iz djetinstva. Kako vidim cvijeće mi daje utjehu i radost. Sve oko mene lijepe "dame", "princeze", "ljepotice" i nijedna me ne ostavlja ravnodušnom a niti me nogiraju. Svakoj po jedna velika pusa..... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
domingo,
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Baš mi se sve sviđa,a onakvu ružu imam i ja.Meni su isto najljepše dok počinju cvasti.
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Život je Domingo težak , ali uvijek treba gledati u budućnost. Otprilike sami si stvaramo život, izuzev onih stvari koje ne možemo promijeniti. Moja mama kad mi je brat poginuo je rekla da je bilo bolje da nije ni imala obitelj i da nije okusila bol koju je donijela bratova smrt. Život i pored traume i tragedije ide dalje, i donosi nove radosti. Oni koji imaju sudružnika bi ga se rado riješili ![]() Na jednom sam mjestu napisala, pa ću ponoviti u vezi ljubavi. Prava Ljubav se ne traži ona dođe sama bez najave. Tko traži Ljubav nikad je ne nađe i prođe pored prave upravo zbog potjere. Ljubav ne boli nego čovjeka nadopunjuje. Onaj tko nađe pravu Ljubav najsretniji je čovjek na svijetu. Takvi ljudi su mladolike duše i umru sretni. Većina Ljubavi nije ni bila prava, treba cijeli život da se sazna je li bila prava. A ako " Ljubav" zaboli bolje da je nije ni bilo. Prava Ljubav je ona kad boli nju boli i tebe. Postoje ljudi koji se rastanu a i dalje se vole na poseban način. Iskrano bolje je biti sam nego sa svakim. I dodala bi samo jedno " Ljubav prema samom sebi je najveća, kad to uspijemo možemo sve pobijediti, i u svakom zlu naći i dobro( bar pouku za života).Treba biti jak, sažaljevanje samog sebe je predaja.". ![]() Želim ti da budeš jak kao orkan, tako si ja to zamislim kad me spopadnu nevolje i kažem si "Jaka si, uspjet ćeš!!" ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šmrcko kako si ovo gore lijepo napisala!
Domingo vrt je prekrasan. Rad u njemu i oko njega oplemenjuje.... Gledaj naprijed s glavom gore!
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Domingo, malo sam prošetala i kod tebe i kod tvoje tete i kamenjar od susjeda je lijep, pa sam išla po lojtrici gor pa dol i sve me je oduševilo. Imaš puno lijepog cvijeća, samo tako nastavi, priroda i cvijeće liječi svaku tugu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Smrcko......hvala na lijepim riječima, na pokušaju pomaganja. Nekoga utješiti, razumjeti nije lako......duboko u nama su skrivene tajne patnje, boli, razočarenja. Napišem ti privatno poruku o čemu je sve riječ da ne ispadne da se ovdje žalim oko neke "sitnice"......za sada uživajmo u novim slikama
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo i žutih perunika jer su na sjevernoj strani a one plave i bijele već su ocvijetale
![]() A tu je i restaurirani patuljko koji je navodno ukrao dudu maloj Klari (kći od sestre) ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Iza gazanija trebaju ići liatrisi.....ljubičasti i bijeli
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() Ovo sam morao kupiti jer se od ruže puzaćice može napraviti......kalemiti na stablašicu pa dobiti ruža - kišobran Silvek i ovu rudbeckiu sam morao kupiti jer sam nju očekivao od tebe a sad navodno je ispalo da nije kao ova...... |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ti se zaozbiljno razumiješ u biljke!Osim što su ti lijepe, još se baviš i naukom. Bit će zanimljivo vidjeti tu ružu - kišobran! Držim fige na kalemljenje uspije! |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bako zato sam i posadio one ruže o kojima sam govorio i dugo tražio ovu puzajuću ružu.
Vjerujem da će ruža-kišobran lijepo izgledati jednog dana. Ma svi mi gledamo te časopise a kad dođemo u trgovinu .......NEMA.... |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Proljeće je sve toplije i stižu nove dame, ljepotice i princeze....ajme kako je sada već lijepo biti u vrtu....
Da vidimo još koju slikicu....što sam snimio. ![]() Ovdje sam namjerno stavio upaljač da se vide ove mini-mini mačuhice koje se svake godine same rasiju |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |