hoću i ja... |
Odgovori | Stranica <1 56789 25> |
Korisnik | |
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
eh sad malo i pojašnjenje:
to je abažur od lampe, na njemu je bila neka vrsta kože, i to je ostarilo, tako da se koža cijepala poput papira. baš je bilo ružno, i grubo - čini mi se da se i na slikama vidi.
prvo sam poskidala sve sa konstrukcije
a onda omotala salvetom koja je nalijepljena na rižin papir. u stvari, nije nalijepljeno nego prepeglano preko folije.
na ovo sve će još doći plišane crne mašne u dnu (dva je komada) a zamolit ću kumu da napravi fotografiju kad se sve postavi na stalak.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kakva preobrazba. genijalno black&white majstorice!
|
|
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bravo, bravo...idu ti crno-bijele kombinacije...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, kao de to nije ona ista lampa. Izvrsna preobrazba !
|
|
ANĐELKA
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
fantastična preobrazba....
|
|
malena malena
Mladi grm Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
anastazija, goga, anđelka, lula
|
|
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a da ne bude da radim samo u crno bijeloj varijanti
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično
|
|
piramida
Odrastao grm Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Odlične tegle,a crno bijela kombinacija je mrak!
|
|
monna-1
Trajnica Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
baš su krasne tegle! kako si radila ovu bijelu podlogu da je tako ravnomjerna?
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lijepe teglice, bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
lilian
Pustio korijenje Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E superishka su teglice...a nikako ne kontam monino pitanje... na chemu je bela podloga?
Ja na teglama vidim kao da je neka krem - rozo... KOmp mi pobrljavio?! |
|
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
drage moje hvala vam punoooo na tako lijepim komentarima
|
|
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
monna-1, podloga je jako svijetla narandžasta, nešto kao breskvica. prvo sam nanijela plastic primer, pa onda prelakirala sve bijelim lakom u spreju (od toga je onako neuredno unutra, ali s obzirom da će tu doći zemlja, nisam se puno brinula), pa nakon toga kad se osušilo, pretupkala spužvicom. sad koristim fasadnu boju u koju ukapam temperu. to je to
|
|
orca
Već proklijao Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kako uredno i fino...divno!
|
|
goga-osijek
Mladi grm Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala, hvala.... danas poslije posla pravim novu, za prijatelja koji se prije izvjesnog vremena uselio sa djevojkom, i zaručio prije četiri dana...
|
|
tinaV
Upravo klijam Pridružen: 06 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 101 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
,super su ti tegle,mogu si zamisliti cvijeće u njima
|
|
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ovo je bilo prvi put da radim sa rizinim papirom, ima punooooo gresaka |
|
malena malena
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |