frida u decoupageu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 16> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijep je i ovako,nekad je manje zapravo više
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
mare, i ja sam zapravo tip od minimalizma...iako još uvijek žalim što nisam imala crvenu ruzu...nisam imala ni boje u printeru da je isprintam...no, važno je da j epoklon bio od srca i frendica je bila zadovoljna, mislim, svidjelo joj se...
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Uf mrzim te tonere,nestane boja iz njih za tren
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
prekrasni radovi....svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Frida nemoj biti tužna, nekada je manje-više.
Znam da ti osobno nisi zadovoljna jer nisi uspjela napraviti kako si zamislila ( takva sam i sama) ali ne žali i ovako je zaista lijep.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Evo nešto prigodno...baš sam zadovoljna kako je ispao...radila sam ga za poklon i valjda zato jer je od srca ispade dobro
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
jako ljepo,odlično frida!
|
|
![]() |
|
Hvala, Rose...
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
vrlo romantično...lijepo...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Imaš stvarno divne radove Frida,ali nemoj ovako od poklona do poklona pa ti stvarno imaš dar od Boga,priušti malo ljudima oko sebe da uživaju jer proći kroz tvoju galeriju je odmor za oči i dušu!
|
|
![]() |
|
Ajoj, Slavica...znas da mi je to danas palo na pamet - kako napravim nešto samo kad mi treba za poklon...morat cu se promijeniti po tom pitanju...ja bih stvarno svašta radila, ali, na žalost, vrijeme u danu je prekratko
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Frida se vratila u velikom stilu. Prekrasan rad! I stvarno,e nećemo valjda sad opet čekati 2-3 mjeseca na novi rad!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
necete, necete.....
Ali, odat cu vam jednu tajnu..ja sam zapravo na bolovanju pa ne znam sto cu od sebe doma... |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala frida, drago mi je da sam ti dala ideju za obicne kartonske kutije, sad sam pogledala tvoje radove, ti si prava majstorica, bravo
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
odličan rad ,
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Prekrana mi je ona čestitka-moj favorit! Bravo, bravo!!!!
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Krasan,prelijep tanjur!
|
|
![]() |
|
kako ne znaš šta ćeš.......boje i salvete u ruke i uživaj.......
![]() tanjur je jako lijep........pravi valentinovski.......ničega previše
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo i jedne boce za ulje...
![]() |
|
![]() |
|
...i jednog ukrasnog pitarića
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |