Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - frida u decoupageu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

frida u decoupageu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 16>
Korisnik
Poruka
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 15:47
Lijep je i ovako,nekad je manje zapravo višesmile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 21:48
mare, i ja sam zapravo tip od minimalizma...iako još uvijek žalim što nisam imala crvenu ruzu...nisam imala ni boje u printeru da je isprintam...no, važno je da j epoklon bio od srca i frendica je bila zadovoljna, mislim, svidjelo joj se...
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 22:56
Uf mrzim te tonere,nestane boja iz njih za trensmile206....danas sam morala tražiti crno-bijeli motiv.Tak da te potpuno razumijem,a najvažnije je da je frendica zadovoljnaThumbs%20Up
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 23:07
prekrasni radovi....svaka castsmile71
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 14:55
Frida nemoj biti tužna, nekada je manje-više.
Znam da ti osobno nisi zadovoljna jer nisi uspjela napraviti kako si zamislila ( takva sam i sama) ali ne žali i ovako je zaista lijep.

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 15:59
Evo nešto prigodno...baš sam zadovoljna kako je ispao...radila sam ga za poklon i valjda zato jer je od srca ispade dobro smile76

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 16:14
jako ljepo,odlično frida!
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 16:15
Hvala, Rose...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 16:55
vrlo romantično...lijepo...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 17:24
Imaš stvarno divne radove Frida,ali nemoj ovako od poklona do poklona pa ti stvarno imaš dar od Boga,priušti malo ljudima oko sebe da uživaju jer proći kroz tvoju galeriju je odmor za oči i dušu!
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 17:32
Ajoj, Slavica...znas da mi je to danas palo na pamet - kako napravim nešto samo kad mi treba za poklon...morat cu se promijeniti po tom pitanju...ja bih stvarno svašta radila, ali, na žalost, vrijeme u danu je prekratko Unhappy...
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 18:43
Frida se vratila u velikom stilu. Prekrasan rad! I stvarno,e nećemo valjda sad opet čekati 2-3 mjeseca na novi rad!
ANĐELKA
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 18:49
 necete, necete.....
Ali, odat cu vam jednu tajnu..ja sam zapravo na bolovanju pa ne znam sto cu od sebe doma...
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 19:29
Hvala frida, drago mi je da sam ti dala ideju za obicne kartonske kutije, sad sam pogledala tvoje radove, ti si prava majstorica, bravo smile141
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2010 u 19:36
odličan rad , smile227koji pijat za zaljubljene
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 00:08
Prekrana mi je ona čestitka-moj favorit! Bravo, bravo!!!!
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 09:06
Krasan,prelijep tanjur!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2010 u 09:58
Originalno poslano od člana frida frida napisao:

necete, necete.....
Ali, odat cu vam jednu tajnu..ja sam zapravo na bolovanju pa ne znam sto cu od sebe doma...

kako ne znaš šta ćeš.......boje i salvete u ruke i uživaj.......LOL
tanjur je jako lijep........pravi valentinovski.......ničega previše smile71 jako volim tu salvetu s pisanim slovima......multifunkcionalna jeWink
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 02:16
 Evo i jedne boce za ulje...

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2010 u 02:29
...i jednog ukrasnog pitarića

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.