I ja se igram... |
Odgovori | Stranica <1 56789 25> |
Korisnik | |
FranjicaZG
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nije mi palo na pamet ovako bijelu ostaviti kutiju za kekse, na kraju ispada da je najjednostavnije - najljepše. Stvarno je krašna!
|
|
Sponzorirani linkovi | |
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E evo još jedna, baš su me krenule. Ovu sam radila sa decoupage papirom. Ovo je prvi put da radim sa njim i nisam sigurna u postupak. Prvo sam se iznenadila jer sam mislila da je tanji ali zato se da fino rezati. A onda kada sam išla lijepiti učinio mi se prekrut pa sam ga prvo namočila u vodu, posušila i tek onda lijepila, negdje sam pročitala da se tako radi sa onim što sam printaš. Dali mi je postupak bio dobar?
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dobro pamtiš. Izrežeš, staviš u vodu da se malo odmoči (kao nekadašnje naljepnice za jaja) izvadiš iz vode i staviš na papirnati ručnik da upije višek vode - malo potufkaš i stavljaš na ljepilo. A kutija ti je prekrasna - tako malo a tako puno
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
originalno....prekrasno
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Baš je krasna kutija, nježna, super...!!!!!!
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
odlično!
|
|
ančica
Mladi grm Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
vidiš kako kutije za keksiće idu, sada još...hoćemo keksee
|
|
anđelka
Trajnica Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako lijepo! Super !!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
sanjam
Mladi grm Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ajme, prekrasna kutija.
Čini mi se kao da nije salveta baš ovakva, nego si slagala i kombinirala?
Stvarno je odlično, i još malo pitoricca, ma savršeno.
|
|
sanjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala, jesam malo kombinirala salvetu i prvi put se okušala u pitoriccu.
|
|
rose
*Moderator Foruma Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasna je
|
|
ljiljanari
Pustio korijenje Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Krasna kutija, može malo poduke iz pittorica?
|
|
sanjam
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kako mi je ovo prvi pokušaj nisam sigurna da sam prava za poduku. Ali evo što sam radila. Kutijicu pofarbala, nalijepila salvetu i onda komadićem spužve tapkala oko salvete sličnim bojama. Kada se posušilo sve prešla salvetnim lak-ljepilom još jednom. To je svo moje mudro slovo.
|
|
Izzy
Trajnica Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutije su pun pogodak! Divne su...
|
|
ljiljanari
Pustio korijenje Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo, budem probala!
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutije su savrsene,preljepe.
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno su ti krasni ovi radovi na drvenim podlogama i namještaju. imam i ja nekih u planu, ali čekam toplije vrijeme da mogu to vani raditi, treba šmirglati, a neće mi se to u kući raditi.
svi su tu kao neki početnici, a radovi fantastični. kako će tek biti kad se usavršimo?
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno si to izvela, prava majstorica.Baš me zanima, a nadam se i ostatak forumašica koje pratimo tvoj rad, koji su komentari na novouređenu djevojačku sobu.
|
|
esmeralda
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kutijice su prekrasne i prekrasni motivi, jako lijepo
|
|
meni je super u životu
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |