Radovi- dori-st |
Odgovori | Stranica <1 56789 10> |
Korisnik | |
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Daaaaaaaa, ali to je par kunica x 12, jer ja hoću ispod svih mojih okruglih napravit četvrtasti, razmeš??????? To će bit prava proizvodnja.
Tako da imam četvrtasti na koji se stavlja plitki i duboki i mali, itd, taj uvijek stoji, iz njega se ne jede. A ne ono kad pokupim plitke pjate da stavim desert ostane prazan stol. Ovako bi uvijek ostao moj dekupažirani. a kako imam redovito velika druženja kod mene onda bi htjela to za svih 12. Kompliciram, a?
|
|
Sponzorirani linkovi | |
dori-st
Mladi grm Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala hvala vanja.
Nadam se da ćeš nam se uskoro pridužiti kad završiš školicu kod kaće.
|
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
aha...puuuno komada...onda tražimo jeftinije
|
|
saara
Mladi grm Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ej nisam dugo bila u tebe i ovo što sam vidjela jako jako mi se svidjelo. Bravo, svaka čast. Jako lijepo i uredno. Ja sam pjate isto plaćala po 29 velike. Ja sam napravila božićni komplet.
|
|
proljeće
Cvjetni guru Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dori koji lijeeeepi radovi!!!
Ajme fantazija...razmišljam šta bih trebala izdvojiti...ali jednostavno ne mogu...svaki rad je prelijep za sebe....
Bravo!!!
|
|
anastazija
Odrastao grm Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uzet ću ti otiske sa ogledala, ubaciti u bazu podataka da vidim tko si (znam ja kak se to radi u američkim serijama), a onda ću ti doći i uzeti ogledalo jer mi je odlično.
|
|
dori-st
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala ti sarice.
A zašto mi nismo vidjeli taj božićni komplet? Di je slikica?
|
|
dori-st
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Anastazija, proljeće, hvala vam, drago mi je da vam se sviđa.
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepi radovi
|
|
more
Odrastao grm Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasni radovi sviđa mi se kako si iskoristila limenke. a pogotovo mi se sviđa ona boca koja se savršeno poklapa sa tanjurom.
|
|
dori-st
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Duda lave, more, hvala vam.
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
stvarno si se naradila, sve JE predivno! (ogledalce a i jajca su super!!!)
i da znaš, da se više nemožeš provlačit pod "početnica"!
e pa sad si Majstorica!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
iris
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
inbox ti je pun .... isprazni ga
javi se na temu nima splita do splita ako u petak možeš na kavicu
|
|
dori-st
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ispraznila.............
Minimode
|
|
KARMEN
Odrastao grm Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Dori-st svi su ti radovi prekokrasni i bočice za začine i meni su baš super one boce koje se tebi nesviđaju.
|
|
nada-m
Odrastao grm Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvali ti dori-st, i u tvojopj galeriji su jednako lijepe stvari, ja sam malo pauzirala sa decoup. ali ne znaći da nisam radila, trenutno me zaokuplja filcanje vune , ali tu nemem još ništa za pokazati.
|
|
lula
Odrastao grm Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
[
">
Vratih ga se pogledati još jednom
|
|
dori-st
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala nado i lulice, izvukle ste me u prve redove, a ja se baš pritajila na kraju, ko ono u školi kad si u zadnjoj klupi pa te ne vide i ništa ne pitaju, haha.
A sad, pošto sam izvedena pred ploču staviću neke radove koje sam radila prije godišnjeg, samo da još malo pregledam druge galerije, nikako da uhvatim ritam koliko ste sve bile vrijedne.
|
|
mnataša1
Odrastao grm Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
joj, lude su mi ove bijelo plave kombinacije...obožavam ih a nikako da se ohrabrim probati ih... kad vidim kak kodtebe dobro zgledaju, meni ih se ne da ni upola probavati jer znamd abi ih mogla zaribati
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
Božica
Mladi grm Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno plavetnilo.....
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |