Lošinj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OTOK pogledala sam na 5 stranici da li je to gunnera, mislim da nije jer gunnera ima 'cupavo,pikasto' lisce a ovo izgleda glatko, i oblik je drugaciji. Za Gunneru je karakteristicno da ima ovakav cvijet http://images.google.co.uk/imgres?imgurl=http://www.floralimages.co.uk/images/gunnera_tinctoria_a41.jpg&imgrefurl=http://www.floralimages.co.uk/pgunnetinct.htm&usg=__WmUcwR93LaLQA6ht0CBZhPiXezI=&h=500&w=375&sz=82&hl=en&start=10&sig2=Iy9s-CYxDckcQWp7CVjYRw&um=1&tbnid=Ok_N86Am-KquMM:&tbnh=130&tbnw=98&prev=/images%3Fq%3Dgunnera%26hl%3Den%26rlz%3D1T4GGLR_enGB315GB315%26sa%3DX%26um%3D1&ei=XazxSca_BI-Z_AbSlpzqCQ |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Otoče, baš na lijepom otoku živiš, a tvoje reportaže su za 5+.
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
otok, a što su to cijenjene mlječike? Prosvijetli me jer ih ja tamanim, a moguće sam u krivu. |
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mlječika ima jako puno vrsta, a ovo su jedne od njih, meni su lijepe sa tim zelenkastim cvjetovima
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovaj dio mene posebno oduševljava, tu rastu velecvjetne magnolije , cvijet je bijele boje, a stabla ogromna. Sada nemaju cvijeta, ali tu vlada neka posebna tišina i tama, a kako je po tlu puno suhog lišča, ugođaj je pravi jesenji ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sad bi sjela na trajekt i otišla tamo, no doći će i ljeto, pa da me vidiš samo.
Predivne slike - osobno ti dođem zahvaliti na biljkama.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Na vrh brda - masline, stijene i pogled na grad i more
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dok ne slikaš nisi ni svjestan u kojoj ljepoti živiš, super slike, bravo Otok.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Što se mene tiče, Veli Lošinj su mogli proglasiti i lječilištem za živce. Onaj mir i opuštanje su nenadomjestivi.
|
|
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
|
|
![]() |
|
Samo mi je žao da se taj park baš i ne održava kako treba, šteta jer bi mogao biti puno ljepši
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Potpisujem u potpunosti!!!
Otok još nisi stavila sliku svoga otoka za koju bih ja mogla reći da je ružna.
Sve su naprostu prekrasne i doista uživam u tvojim putopisima...
![]() |
|
![]() |
|
Ja zaista mislim da je moj otok prelijep i da možda mi stanovnici najmanje zapažamo te ljepote. A naravno, ne slikam vam ružne i zapuštene djelove, a nažalost ima kod nas i toga, kao vjerujem i svugdje
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Opustajuce
![]() |
|
![]() |
|
Da bi se sa kopna stiglo do Lošinja treba preći tri mosta - najprije Krčki most,( onda trajektom do otoka Cresa), otoke Cres i Lošinj dijeli umjetno prokopan kanal kod mjesta Osor i tu je drugi most, a na otoku Lošinju, prije samog Malog Lošinja također je prokopan kanal i tu je treći most. Mostovi su pokretni, otvaraju se dva puta na dan da bi mogli proći brodovi i jahte. Samo male barke mogu proći ispod mosta. Evo to je taj zadnji most i nakon njega ste kod mene
![]() ovo nisu valovi nego morska struja
![]() vrijeme je bilo oblačno, a more zeleno
![]() ![]() barke se odmaraju
![]() jahte u marini već pomalo lovi sumrak
![]() a u daljini grad
![]() a ovo su dječica u tim zaista posebnim nošnjama sa otoka Suska prilikom otvaranja potpuno obnovljenog hotela
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej super slikice. Puno puta sam prešla preko svih tih mostova, godinama ljetovala u Poljani, a ostalo u Punta Križa, no uvijek rado pogledam slikice tvog prekrasnog otoka.
No da mahala sam ti s onog mosta gdje si ti u blizini i zavirila u tvoje predivno dvorište - kavu ćemo drugi put - ha-ha.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() bas sam uzivala OTOK ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Nisam već dulje bila kod tebe na otoku, Otok. A prekrasan je. Koja priroda....To je na Lošinji divno, da ima toplu klimu more, šume i parkove....Prekrasno. Ne zaboravi nas opet malo provesti tuda. |
|
![]() |
|
Idemo na kupanje!
Može ovako:
uređenom šetnicom uz hotel
![]() ![]() ili autom do same plaže, plaža uređena, dijelom betonirana, otvoreni bazen, ležaljke, tuševi, suncobrani i sl
![]() A može i ovako
pješke, uskom stazicom do mora
![]() dok se sunce tek budi
![]() ![]() evo moje plažice, sedam ujutro, nigdje nikoga, blaženi mir i miris mora
![]() ![]() ![]() ![]() kad dosadi sunce, onda ovako
![]() a kad se sakupi veselo društvo kupača, ona polako doma
![]() uz poneku mirtu
![]() agavu
![]() i alou
![]() i ovakve detalje koje je ljudska ruka tako lijepo uklopila u prirodu
![]() Ma tko ovo može platit? |
|
![]() |
|
Nema te love.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |