Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Lošinj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Lošinj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 15>
Korisnik
Poruka
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 14:12
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 22:01
Otoče, baš na lijepom  otoku živiš, a tvoje reportaže su za 5+.
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2009 u 22:48
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Malo ovih mlječika dobilo je novu adresu pod mojim borom

otok, a što su to cijenjene mlječike? Prosvijetli me jer ih ja tamanim, a moguće sam u krivu.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 08:44
Mlječika ima jako puno vrsta, a ovo su jedne od njih, meni su lijepe sa tim zelenkastim cvjetovima
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 08:52

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 08:58

Ovaj dio mene posebno oduševljava, tu rastu velecvjetne magnolije , cvijet je bijele boje, a stabla ogromna. Sada nemaju cvijeta, ali tu vlada neka posebna tišina i tama, a kako je po tlu puno suhog lišča, ugođaj je pravi jesenji

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2009 u 10:16
Sad bi sjela na trajekt i otišla tamo, no doći će i ljeto, pa da me vidiš samo.
Predivne slike - osobno ti dođem zahvaliti na biljkama.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 08:55
Na vrh brda - masline, stijene i pogled na grad i more

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 10:48
Dok ne slikaš nisi ni svjestan u kojoj ljepoti živiš, super slike, bravo Otok.
život je more
Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 12:43
Što se mene tiče, Veli Lošinj su mogli proglasiti i lječilištem za živce. Onaj mir i opuštanje su nenadomjestivi.
Ne znaš da ti je dosta dok ti nije više nego dosta (ne odnosi se na hranu nego puno ozbiljnije)
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2009 u 12:47
Samo mi je žao da se taj park baš i ne održava kako treba, šteta jer bi mogao biti puno ljepši
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2009 u 15:30
Originalno poslano od člana vera4 vera4 napisao:

Što se mene tiče, Veli Lošinj su mogli proglasiti i lječilištem za živce. Onaj mir i opuštanje su nenadomjestivi.

Potpisujem u potpunosti!!!

Otok još nisi stavila sliku svoga otoka za koju bih ja mogla reći da je ružna.
Sve su naprostu prekrasne i doista uživam u tvojim putopisima...Tongue
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 07:03
Ja zaista mislim da je moj otok prelijep i da možda mi stanovnici najmanje zapažamo te ljepote. A naravno, ne slikam vam ružne i zapuštene djelove, a nažalost ima kod nas i toga, kao vjerujem i svugdje
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2009 u 08:16
Opustajuce Sleepy.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 11:42

Da bi se sa kopna stiglo do Lošinja treba preći tri mosta - najprije Krčki most,( onda trajektom do otoka Cresa), otoke Cres i Lošinj dijeli umjetno prokopan kanal kod mjesta Osor i tu je drugi most, a na otoku Lošinju, prije samog Malog Lošinja također je prokopan kanal i tu je treći most. Mostovi su pokretni, otvaraju se dva puta na dan da bi mogli proći brodovi i jahte. Samo male barke mogu proći ispod mosta.

Evo to je taj zadnji most i nakon njega ste kod mene

ovo nisu valovi nego morska struja

vrijeme je bilo oblačno, a more zeleno

barke se odmaraju

jahte u marini već pomalo lovi sumrak

a u daljini grad

a ovo su dječica u tim zaista posebnim nošnjama sa otoka Suska prilikom otvaranja potpuno obnovljenog hotela

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2009 u 23:05
Hej super slikice. Puno puta sam prešla preko svih tih mostova, godinama ljetovala  u Poljani, a ostalo u Punta Križa, no uvijek rado pogledam slikice tvog prekrasnog otoka.
No da mahala sam ti s onog mosta gdje si ti u blizini i zavirila u tvoje predivno dvorište - kavu ćemo drugi put - ha-ha.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 07:35

bas sam uzivala OTOK
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 10:06

Nisam već dulje bila kod tebe na otoku, Otok.

A prekrasan je. Koja priroda....To je na Lošinji divno, da ima toplu klimu more, šume i parkove....Prekrasno. Ne zaboravi nas opet malo provesti tuda.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 13:47
Idemo na kupanje!

Može ovako:

uređenom šetnicom uz hotel

ili autom do same plaže, plaža uređena, dijelom betonirana, otvoreni bazen, ležaljke, tuševi, suncobrani i sl

A može i ovako

pješke, uskom stazicom do mora

dok se sunce tek budi

evo moje plažice, sedam ujutro, nigdje nikoga, blaženi mir i miris mora

kad dosadi sunce, onda ovako

a kad se sakupi veselo društvo kupača, ona polako doma

uz poneku mirtu

agavu

i alou

i ovakve detalje koje je ljudska ruka tako lijepo uklopila u prirodu

Ma tko ovo može platit?

Na vrh
vera4 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vera4 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 14:11
Nema te love.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 15>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.