JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 58> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o moze draga, dobim i onaj mali keksic pls....brzo mi secer pada
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Samo malo, gdje je taj dućan kod britanca...to mi je skoro pod nosom... Da li su boje na bazi akrila ili???
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
to ti je odma nasuprot britanca, prolaz, nemam pojma na kojoj su bazi, ubi me nisam citala...grozna sam.....odi vidi i pitaj zensku, ja tam uzmem i kistove, imaju u paketu po 5-6n kom jako povoljno ti su mi za lak i lijepilo jer n e traju tugo a odlicno me sluze
ajde vidi pa mi javi kaj si nasla
|
|
![]() |
|
a i da ti tu dam javnu ispriku....vidis da sad ja nisam budna....sorry proljeceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jassi, pa ti stvarno nikad ne miruješ....da sam znala za ogledalo ostala bi vidjet kak to delaš...
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
prekrasni radovi jassi,ocrtavaju tvoj veseli duh kojim si,cini se,osvojila sve ovdje pa i mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
e pa kad si ti jucer otisla, mi smo s one dve mrvice od muskaraca bili u kamp prikolici-ona gromada pred ulazom, nekih pol sata, da ti ne velim kaj je moje dete radilo unutra...heheh, onda smo se vratili gore, vecera ,kupanjespavanac, ciscenje, pa sam se sjetila ogledala i krenula...ne pitaj do kada sam delala, a drugu ruku boje sam stavila ujutro prije 6 sati
![]() dojdi dojdi
|
|
![]() |
|
ajme sad cu ja crveniti...hvala drage moje
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Aha, vidiš, vidiš!!!
![]() Ali oprošteno ti je, do kasno si bila budna...
![]() |
|
![]() |
|
fala lepa
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Bit će dovoljno???
|
|
![]() |
|
ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeeee koka pa ovo je divno...hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
daklem bila sam opet vrijedna do kasno u noc...idem skinuti slike...cekajte...mislim dal opce zelite vidjet....ili da ne stavljam vise slika...ha..?
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Slike, slike, slike!!!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() gotovo polakirano ogledalo, ne bi vjerovali ali me je izmucilo......no sad je gotovo...
|
|
![]() |
|
ok onda sam ono kamenje kaj sam maznula sinu isla probati napraviti......dakle prvi radovi na kamenju
![]() ![]() ![]() no problem je kaj nigdje nisam nasla vece plosnate kamenje.....jao za poluditi da ne moze covijek kamenje naci....
|
|
![]() |
|
a pocela sam raditi i adventni kalendar za malisana...gotove su tek kutije, sad trebam staviti vrpce za otvaranje i podlogu obojati pa nalijepiti sve gore i staviti iznenadjenja u njih
![]() ![]() i to bi za jucerasnju nocnu smjenu bilo to!!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Predobra ti je noćna smjena
|
|
![]() |
|
hvala mila, dok zavrsim kalendar slikam..jedva cekam
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
zgodno ti je zgodno, a srčeka na ogledalcu neš bojala!!!!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |