Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ove sam zaboravila
12. ![]() 13. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
marija maja ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 63 |
Lantana kakve slike joj
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kamen,školjka i kaktus (mislim da znam ime - euphorbia hoorida)
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Bravo za kaktuse,ja ih imam samo par a i to jedva ostane živo,djeca nešto navalila na njih. |
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno je sve ali kamen je broj jedan. A i možemo si zamisliti kako puše,zato ti dođi što prije u Vž tu je još ok
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Hana, da znaš da bi odmah došla samo da mogu, baš sam pričala s mojim unukom koji je sada tamo i toliko mi fali. I željela bi prošetati Korzom i jesti pečene kestene.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Korzo je sav raskopan jer rade podno grijanje ali šetali bi okolo a i kestena ima
![]() |
|
![]() |
|
Ajme podno grijanje tko je to izmislio svaka mu čast. U VŽ sam prvi put kao student doživjela da griju crkvu Kapucinsku, ja sam bila oduševljena jer je meni uvijek zima.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Danas opet prekrasno vrijeme, slikala žalo i more, pa da barem malo smočite noge.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
Prekrasno.Uh nemogu dočekat ljeto da smočim noge.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Ovaj kaktus moj susjed hoće izvaditi jer mu smeta i poklanja ga meni, ja ću ga uzeti, ali kako ga izvaditi kad je visok oko 1,5 m i gdje ga presaditi (u pitar ili u zemlju). Molim vas dajte koji savjet.
![]() ima i jednog mladog cca 40 cm ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
ja glasam za zemlju
a inace su prelijepi |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Neznaš gdje s ovim od 1,5 m? Pošalji meni
![]() ![]() ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Noćas je bilo veliko nevrijeme. Ja se jutros budim i pogledam na terasu i imam što vidjeti snijeg, ljudi moji snijeg kod nas pada svakih pet godina i to u 1. ili 2. mjesec
Pogled s terase na bugenviliju u cvatu i snijeg na susjedovom krovu ![]() Iziđem van, a stepenice pune snijega ![]() Bura je od četiri motora baš moga srušila ![]() Odem u vrt, a ono snijeg ispod ružmarina ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
i kod nas u slavoniji je sinoć padao snjeg a i malo danas,ali ništa nije ostalo odmah se otopio.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovo je stvarno nevjerojatno kako se priroda zna našaliti, kod tebe snijeg, da nema slika mislila bi da se šališ. Kaktus ćeš lako izvaditi, odi duboko i malo šire sa štihačom, gore ga primi novinama ili krpom, koliko vidim ne izgleda baš debel. Tamo ispod zida gdje ga namjeravaš posaditi će mu biti dobro, jedino vidi da ne bude vjetrovito da ne mlatara, nemoj malog odvajat baš su ovako super. |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
...ne mogu vjerovati za snjeg!! sve me hladnoća prošla jer sam se rastopila na onu sliku žala :)))......samo slikaj oko kuće, daj nam ideje :))), imaš divan ukus za detalje!! zaista je guš doći vidjeti novosti kod tebe.
p.s. ..ja se ne razumijem u to... ali za zaštitu drveća i grmova se negdje pisalo o vrećama koje bi zavezali i punili lišćem... ne znam dal bi to bilo izvedivo i kod kaktusa ( da ne polomi bodlje..) |
|
![]() |
|
Ovih dan se svi raspisali o aloama, sekulentima, pa sam i ja išla u kamenjar pogledati u kakvom su stanju nakon ovo snježno-ledene bure.
Aloe ![]() ![]() Kameni cvijet i ne vidi se na kamenu ![]() Sivo-crvena kombinacija kamenog cvijet i krasule ![]() Ovi su se baš zgusnuli, ima za rasađivanje (ako nekom treba) ![]() Svi zajedno ![]() Male krasule ![]() U kamenu sitne čuvarkuće ![]() Ovaj puzavac u suhozidu stalno cvate ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
prekrasno cvijeće a za snijeg nemam komentara- ja ga ne volim ni na slici (nek mi bude oprošteno,i znam da je potreban) ja sam ljetno dijete i čim je zima,tmurno,magle itd. ja sam za ništa.A čim se pojavi sunce ja oživim
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ti si za moju kuću, odmah bi se preselila negdje gdje je uvijek ljeto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |