Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 21:29
Ove sam zaboravila

12.

13.

život je more
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
marija maja View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 63
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marija maja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 17:02
Lantana kakve slike joj smile141
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2008 u 23:52
Kamen,školjka i kaktus (mislim da znam ime - euphorbia hoorida)

život je more
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 00:44

Bravo za kaktuse,ja ih imam samo par a i to jedva ostane živo,djeca nešto navalila na njih.

čovjek uči dok je živ
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 18:51
prekrasno je sve ali kamen je broj jedan. A i možemo si zamisliti kako puše,zato ti dođi što prije u Vž tu je još okWink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 20:18
Hvala Hana, da znaš da bi odmah došla samo da mogu, baš sam pričala s mojim unukom koji je sada tamo i toliko mi fali. I željela bi prošetati Korzom i jesti pečene kestene.
život je more
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 20:47
Korzo je sav raskopan jer rade podno grijanje ali šetali bi okolo a i kestena ima Thumbs%20Up
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2008 u 20:51
Ajme podno grijanje tko je to izmislio svaka mu čast. U VŽ sam prvi put kao student doživjela da griju crkvu Kapucinsku, ja sam bila oduševljena jer je meni uvijek zima.
život je more
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:44
Danas opet prekrasno vrijeme, slikala žalo i more, pa da barem malo smočite noge.

život je more
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2008 u 13:58
Prekrasno.Uh nemogu dočekat ljeto da smočim noge.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 18:00
Ovaj kaktus moj susjed hoće izvaditi jer mu smeta i poklanja ga meni, ja ću ga uzeti, ali kako ga izvaditi kad je visok oko 1,5 m i gdje ga presaditi (u pitar ili u zemlju). Molim vas dajte koji savjet.

ima i jednog mladog cca 40 cm

život je more
Na vrh
dina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5073
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 18:14
ja glasam za zemlju
a inace su prelijepi
Voli vjeruj i daj ali pazi

koga ,kome i šta...
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Studeni 2008 u 18:19
Neznaš gdje s ovim od 1,5 m? Pošalji meni smile96smile96smile96
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 17:14
Noćas je bilo veliko nevrijeme. Ja se jutros budim i pogledam na terasu i imam što vidjeti snijeg, ljudi moji snijeg kod nas pada svakih pet godina i to u 1. ili 2. mjesec

Pogled s terase na bugenviliju u cvatu i snijeg na susjedovom krovu

Iziđem van, a stepenice pune snijega

Bura je od četiri motora baš moga srušila

Odem u vrt, a ono snijeg ispod ružmarina

život je more
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 17:18
i kod nas u slavoniji je sinoć padao snjeg a i malo danas,ali ništa nije ostalo odmah se otopio.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 22:10

Ovo je stvarno nevjerojatno kako se priroda zna našaliti, kod tebe snijeg, da nema slika mislila bi da se šališ.

Kaktus ćeš lako izvaditi, odi duboko i malo šire sa štihačom, gore ga primi novinama ili krpom, koliko vidim ne izgleda baš debel. Tamo ispod zida gdje ga namjeravaš posaditi će mu biti dobro, jedino vidi da ne bude vjetrovito da ne mlatara, nemoj malog odvajat baš su ovako super.

Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Studeni 2008 u 22:40
...ne mogu vjerovati za snjeg!! sve me hladnoća prošla jer sam se rastopila na onu sliku žala :)))......samo slikaj oko kuće, daj nam ideje :))), imaš divan ukus za detalje!! zaista je guš doći vidjeti novosti kod tebe.

p.s. ..ja se ne razumijem u to... ali za zaštitu drveća i grmova se negdje pisalo o vrećama koje bi zavezali i punili lišćem... ne znam dal bi to bilo izvedivo i kod kaktusa ( da ne polomi bodlje..)
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 13:57
Ovih dan se svi raspisali o aloama, sekulentima, pa sam i ja išla u kamenjar pogledati u kakvom su stanju nakon ovo snježno-ledene bure.

Aloe

Kameni cvijet i ne vidi se na kamenu

Sivo-crvena kombinacija kamenog cvijet i krasule

Ovi su se baš zgusnuli, ima za rasađivanje (ako nekom treba)

Svi zajedno

Male krasule

U kamenu sitne čuvarkuće

Ovaj puzavac u suhozidu stalno cvate

život je more
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 16:42
prekrasno cvijeće a za snijeg nemam komentara- ja ga ne volim ni na slici (nek mi bude oprošteno,i znam da je potreban) ja sam ljetno dijete i čim je zima,tmurno,magle itd. ja sam za ništa.A čim se pojavi sunce ja oživim Big%20smile
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2008 u 17:21
Ti si za moju kuću, odmah bi se preselila negdje gdje je uvijek ljeto.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,324 sekundi.