kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 80> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cure imate pusu od mene,hvala,hvala,hvala
![]() ovo je moj adventski,mogao je bit i bolji,sklepan je od materijala koji sam imala od lani ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
kaca, kuglice su prekrasne, jednostavne ali prekrasne. a posuda je mrak. super si ukomponirala tu salvetu.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nina hvala ti draga,na komplimentima
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
kaća predivan ti je adventrki, čak su mi ovi na tanjurima puno ljepši od običnih...super ti je ispao...
ej, upravo su mi stigle salveti, hvala i moj nakolon, čak si mi vratila jednu koju sam ja tebi oslala ha ha ha...da ti ju vratim? onu sa uljem |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kaća, do sada najljepši adventski vijenac koji sam vidjela!!!
|
|
![]() |
|
hvala sunce moje,drago mi je da ti je lijep.e sad..kako se desilo da vratim tu salvetu,bog dragi zna..najvjerojatnije se priljepila za neku koju si ti narucila,pa nisam primjetila da drzim dvije salvete u ruci.vratit ces je,naravno,neki drugi put,npr. kad mi budes kupovala rizin papir..ovo je sad molba ![]() ![]() |
|
![]() |
|
stvarno ti se toliko sviđa..ajde bas mi je drago,to mi je veliki kompliment ![]() |
|
![]() |
|
svasta san nesto namackala u proteklom tjednu,evo napokon i poslikala
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo nije me bilo par dana i mislim si, idem vidjeti što si ti u međuvremenu napravila...kad tamo- ćorak!!!
Ali da nisam bez veze dolazila išla sam sve od početka pregledati što si do sada napravila.
Znaš da mislim da si prava umjetnica, ali sada sam našla tvoja dva ili četiri najljepša rada!!!
Pogledaj kako si lijepo napravila i sama se sebi divi...na stranici 4 slike 23,24,25,26 su meni zaista posebne....
Malo mi objasni što je to ne vidim dobro ( to su tegle za cvijeće??? kako si to radila, ono na vrhu je "zlatno kamenje"???)
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
kaća...pogodila si me u živac a istu ovakvu posudu sa izlogom sam sinoć napravila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Stara moja ovo se zove telepatija!!!
Uletjele smo jedna drugoj sa postovima, pa da te odmah pohvalim...
Kao i obično super!!!!
Kakva ti je podloga na zadnje dvije slike???
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Kaća,
moram poslati link na ovu tvoju galeriju mojim prijateljicama koje me zezaju da imam manufakturu doma....pa ja sam čista nula s obzirom na tebe....pa kad sve to stignmeš???? Inače, šalji na pp cijenu ovog pitara...plaćam i poštarinu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kaća da li su ovo obične kuglice u bojama, pa si ih ti onda ukrašavala???
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ajme , pa ne znam kaj mi je lijepse..majstoriceeee
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
...ajme...da mi barem budeš par u Božićnoj razmjeni
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hallo, jemad zu Hause??? Kaća javi se odgovorom, nemoj se praviti važna jer smo te odmah počele komplimentirati...
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Puno novih prekrasnih radova, ponovno sam sve pregledala, neznam što mi je ljepše
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |