Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kaca-moja salvetna..
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kaca-moja salvetna..

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 80>
Korisnik
Poruka
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 11:43
cure imate pusu od mene,hvala,hvala,hvalasmile79
ovo je moj adventski,mogao je bit i bolji,sklepan je od materijala koji sam imala od lani

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 11:44
kaca, kuglice su prekrasne, jednostavne ali prekrasne. a posuda je mrak. super si ukomponirala tu salvetu. smile141smile141smile141
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 11:47
nina hvala ti draga,na komplimentimasmile78
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 12:07
kaća predivan ti je adventrki, čak su mi ovi na tanjurima puno ljepši od običnih...super ti je ispao...
ej, upravo su mi stigle salveti, hvala i moj nakolon, čak si mi vratila jednu koju sam ja tebi oslala ha ha ha...da ti ju vratim? onu sa uljem
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 12:13
Kaća, do sada najljepši adventski vijenac koji sam vidjela!!!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 13:21
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

kaća predivan ti je adventrki, čak su mi ovi na tanjurima puno ljepši od običnih...super ti je ispao...
ej, upravo su mi stigle salveti, hvala i moj nakolon, čak si mi vratila jednu koju sam ja tebi oslala ha ha ha...da ti ju vratim? onu sa uljem

hvala sunce moje,drago mi je da ti je lijep.e sad..kako se desilo da vratim tu salvetu,bog dragi zna..najvjerojatnije se priljepila za neku koju si ti narucila,pa nisam primjetila da drzim dvije salvete u ruci.vratit ces je,naravno,neki drugi put,npr. kad mi budes kupovala rizin papir..ovo je sad molbaHug,bili mi ucinila tu usluguBig%20smile
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2008 u 13:24
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Kaća, do sada najljepši adventski vijenac koji sam vidjela!!!

stvarno ti se toliko sviđa..ajde bas mi je drago,to mi je veliki kompliment Hug
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:03
svasta san nesto namackala u proteklom tjednu,evo napokon i poslikala

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:04

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:04
Evo nije me bilo par dana i mislim si, idem vidjeti što si ti u međuvremenu napravila...kad tamo- ćorak!!!
Ali da nisam bez veze dolazila išla sam sve od početka pregledati što si do sada napravila.
Znaš da mislim da si prava umjetnica, ali sada sam našla tvoja dva ili četiri najljepša rada!!!
Pogledaj kako si lijepo napravila i sama se sebi divi...na stranici 4 slike 23,24,25,26 su meni zaista posebne....
Malo mi objasni što je to ne vidim dobro ( to su tegle za cvijeće??? kako si to radila, ono na vrhu je "zlatno kamenje"???)
smile141
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:06

kaća...pogodila si me u živacSmile ova prva salveta mi je preeeeekrasna...i ja imam dvijesmile213

a istu ovakvu posudu sa izlogom sam sinoć napravila LOLWink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:07
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

svasta san nesto namackala u proteklom tjednu,evo napokon i poslikala

Stara moja ovo se zove telepatija!!!
Uletjele smo jedna drugoj sa postovima, pa da te odmah pohvalim...

Kao i obično super!!!!
Kakva ti je podloga na zadnje dvije slike???
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:07

Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:11
Kaća,

moram poslati link na ovu tvoju galeriju mojim prijateljicama koje me zezaju da imam manufakturu doma....pa ja sam čista nula s obzirom na tebe....pa kad sve to stignmeš????

Inače, šalji na pp cijenu ovog pitara...plaćam i poštarinu

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:11
Kaća da li su ovo obične kuglice u bojama, pa si ih ti onda ukrašavala???
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:12
ajme , pa ne znam kaj mi je lijepse..majstoriceeee
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:12
...ajme...da mi barem budeš par u Božićnoj razmjeni
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:13

Hallo, jemad zu Hause???

Kaća javi se odgovorom, nemoj se praviti važna jer smo te odmah počele komplimentirati...Clap
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:14
Originalno poslano od člana hippy hippy napisao:

...ajme...da mi barem budeš par u Božićnoj razmjeni

smile102smile78
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Prosinac 2008 u 14:14
Puno novih prekrasnih radova, ponovno sam sve pregledala, neznam što mi je ljepše
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.