Ruselija - Russelia equisetiformis |
Odgovori | Stranica <1 56789 30> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Još ne,s obzirom da su najavili promjenu vremena i pad temperature.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Znači unutra s njom .
Hvala ti kaktusiću
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
sanja9802
Pustio korijenje Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moje su vani već mjesec dana i pomalo kreću sa cvijetanjem
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
nbjelovu
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija, super su ti, to su one ljepotice sto sam im se ja divila lani. Jesi li sta dodavala zemlje?
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nbjelovu, to su one od lani. preživile su vani sve vremenske nepogode, zemlje san samo dodala malo po vrhu, nisan ih presađivala.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
cvjećarka12
Nedavno posijan Pridružen: 07 Ožujak 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 44 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija svaka ćast zavidim ti probudila si mi želju da imam takvu bilku. kad na ljeto budem dolazila na more probat ču je nači mada po je po fatinom iskustvu teško održati je na kontinentu ali je prekrasna
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija i već cvjetaju... divne su
ona moja - tvoja (zadnja) je živa, ali ne primjećujem neki napredak osim što je po grančicama dobila malene listiće, ali dok je živa, ja sam zadovoljna |
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
natalija, ako je dobila listiće zanači da raste, valjda si je presadila, prihranjivaj je svakih 15 dana i na sunce sa njom!
|
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hoya
Cvjetni guru Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I ja "konja za trku imam". Antonija, samo da znaš da su se pojavile male kuglice. Bit će i prvi cvijetići |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Antonija, lijepe su ruselije. Do sada sam ih vidjela samo na slikama.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
hanaK
Već proklijao Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
jako su lijepe, ni ja ih nisam vidjela uživo
|
|
Semira
Pustio korijenje Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
antonija
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasne su.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |