cleopatrina djela |
Odgovori | Stranica <1 56789 16> |
Korisnik | |
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nina..pa ja ih nisam tam vidjela ...No dobro...hvala za info
|
|
Sponzorirani linkovi | |
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma sto da ti kazem; sve ti je super; lijepo, mastovito i inspirativno.
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hippy idem danas tam, nakon sto obidjem dm da kupim pijesak pa ti javim da li ih ima. meni se cini da se daju jako lijepo ukrasiti jer su prozirni i nemaju nekih jakih reljefa, a lijepog su oblika kao cvijet.
|
|
cleopatra
Pustio korijenje Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
cleopatra
Opcije poruke
Hvala(0)
|
evo još mojih par najnovijih radova, nadam se da se ovaj put vide kako treba. .
|
|
jassi
Trajnica Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
kutija i ljubice su favoriti ....krasno
|
|
gortyna
Pustio korijenje Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
a meni ljubice i drugi tanjur po redu
|
|
Ninochka
Pustio korijenje Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
casa treca odozgo je tako prozracna i prekrasno delikatna, jaaaaaaaaako mi se svidja. gdje nabavljas ove tanjurice, jako su lijepi, i zanimljivo si iskombinirala razlicite motive u jednu kompoziciju. bravo!
|
|
spring
Mladi grm Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bravo.. prekrasno!!
|
|
cleopatra
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala na pohvalama, a tanjuriče i zdjelice nabavljam kod nas u ofertisimi..mada sam ih prefarbala i s donje strane, jer nisam nikako mogla skinut etiketu i stalno je sve bilo ljpljivo, pa sam uzela lak i prelakirala sve. .eto.
|
|
cleopatra
Opcije poruke
Hvala(0)
|
hvala vam svima na pohvalama. . .
|
|
kaća43
Neukroćena biljka Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
draga prekrasno i preljepo kao i uvijek,necu nista izdvojit,sve mi je lijepo
|
|
leonarda
Odrastao grm Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
cleo....nema te,pa te nema.......a vidi sad......vrijedna zemska.......prekrasno...meni je tvoj druga časa favorit....a drugo je sve predivno.......
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
lollypop
Pustio korijenje Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
casa s ljubicicama je da ju stavis na stol i gledas u nju pola sata :) prekrasna je.
|
|
hippy
Trajnica Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Cleo, tvoje radove bi prepoznala među hrpom drugih .....definitivno maš svoj poseban stil ...sve ti je jako lijepo....ali, ako već moram reći ...tvoje krecije su vrhunske na čašama
|
|
cleopatra
Opcije poruke
Hvala(0)
|
e djevojke, toliko ste me nahvalile da ću se uobrazit. .haha. .ma neću, ne bojte se, preveliki sam kritičar i perfekcionist da bih od hvale mogla dobit krila. .ima tu još mnogo za naučiti i doraditi. .ali svejedno vam hvala. .
|
|
Gogs
Odrastao grm Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno - šta više reći mraaaaaak Nego gdje je ta tvoja Ofertisima
|
|
roberta
Nedavno posijan Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
wow, kako ti je sve ovo predivno ipak moj favorit je ovaj tanjur sa cvijetom |
|
miškopiško
Odrastao grm Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
imam jedno pitanje: je li ovaj tanjurić original bio svijetlo plavi??
ja sam napravila par takvih, ali dobri su bili jedino u plavim tonovima...kako si ti uspjela riješiti da se vidi tvoja boja, a ne boja tanjurićaP?
|
|
cleopatra
Opcije poruke
Hvala(0)
|
miško, to ti je zdjelica i bila je naranđasta, ali sam ju ja napravila s gornje strane,tj. ne ispod stakla nego na staklu, a vanjsku stranu sam pošpricala srebrnim lakom, jer se boja skidala, ta naranđasta. .
|
|
Odgovori | Stranica <1 56789 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |