proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 81> |
Korisnik | ||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
e, da...i ta salveta mi je super...i ja ju imam i baš je zahvalna
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Hvala miškopiško!!!
Znaš šta ću promijeniti drugi puta: kupit ću lak za raspucavanje koji jače raspucava.
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Očito imamo sličan ukus, jer je i meni super, ali imam samo tu, pa se pomalo krpam...sve mi žao potrošiti je...
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
ja sam ga neki dan kupila...al znaš šta, ja na ovakvom motivu i ne bi koristila velike pukotine...al to je stvar osobnog ukusa |
||
![]() |
||
|
i ja sam dobila samo jednu...napravila sam od nje dvije kutijice...na mojim slikama su, jedna je sa ovim crvenim cvijetom, a druga sa drugim cvjetićima
![]() |
||
![]() |
||
|
To je točno, ali imala sam one veće tanjure, a tu mi je taj lak jako malo raspucao, što mi se uopće nije svidjelo. Općenito mislim da na staklu ljepše izgledaju te velike pukotine, nego male...
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Iako roza, definitivno, nije moja boja
![]() ![]() ![]() Kod zdjelice ti je zlatna bila podloga? Pa kako ti se je onda raspucala? Btw, za one koji misle da sam prepotentna guska ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hippy zlatna je kao završna boja. Pvo sam stavila gel pa ove svijetle boje (pomiješane) i na kraju sam prešpricala zlatnim lakom. I sve se vidi normalno ali mi je fotić otišao k v... pa se ne vidi dobro...
A što se tiče dogovora on ostaje!!!
![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
ovo si totalno pogodila
![]() |
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
Ovo je super! Roza je definitivno moja boja (valjda zato sto je nisam volila kao klinka
![]() A kakav to gel spominjes kod izrade tanjura?
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
ova roza kombinacija mi je preprekrasna,anđeli također..
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
božuri, su stvarno super, stopila ti se salveta s podlogom, bravo
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
gortyna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Studeni 2008 Lokacija: Sweden Status: Offline Bodovi: 173 |
|
evo novih, lijepih radova
![]() |
||
![]() |
||
|
Meni se čini da sam ipak malo fulala, jer mi cvijet ne dolazi do izražaja...
![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
meni je ok tako...ali to je već stvar ukusa
![]() ovo zadnje je tacna ? mislim da bi joj pasalo da bude sjajno lakirana
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |