Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali vrt (monna)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali vrt (monna)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 567
Korisnik
Poruka
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 21:15
Miriše jorgovan, šareni se cvijeće.

Je li ono sa bijelim cvjetićima solomonov pečat?
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 21:21
Ma naravno da će bit još sličica, ovo je tek početak!smile78
@ Otok, malo sam tražila po netu, to je Solomonov pečat ili Polygonatum multiflorum
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 09:33
Draga monna ja sada tek vidjeh tvoj prekrasni vrt!!!

Oduševilo me što imaš uspjeha i sa cvijećem i sa povrćem.Užitak mi je bio gledati kako ti je sve lijepo niklo ali su me posebno oduševilo one narandžaste ruže koje su cvjetale u studenom.

I dalje ću pratiti tvoj vrt.

P.S. kada sadiš cvjetaču?

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 23:06
Ona slika iznad jorgovana (tulipani i narcisi) je predobra, a nisam ni sumnjala da će ti vrt biti prekrasan...jedva čekam nove fotke!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 17:42
monna hvala na sjemenkama. danas sam poslije posla naišao na poštu, kad ono iznenađenje. Kad bi se barem uz račune uvijek našlo tako lijepo iznenađenje, čovjek bi s većim oduševljenjem otvarao poštu hihihi
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 20:26
Lijepo i korisno, dobitna kombinacija! A ovaj panj je "mrak"!

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 12:44
Hello drage/i vrtlari!
Kod mene je napokon zasjalo sunce, malo je toplije danas!
Naravno da me odmah prsti svrbe za poslovima u vrtu - ali još ništa od sijanja, počela sam sa uređivanjem povrtnjaka grabljanjem i čupanjem preostalog suhog korova!smile160 
Pozdravi od nestrpljive vrtlarice :)
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
maso View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1048
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maso Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 12:51
Pozdrav Monna-1, nismo se duuugo cule :) evo i ja virim kroz prozor i gledam kamenjare, ali jos cemo izgleda pricekati sa grabljicama :)
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 15:03
...pozdrav, ni  ja  te  nisam  dugo  "srela"  na  forumu...

....kod  nas  su   krenuli  radovi  i  opet  stali  zbog  ovog  zadnjeg  vala  hladnoce  tj  ledene  bure....

...sad  ce  to  sve  krenuti....Clap

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Ožujak 2011 u 15:05

Prave proljetne slike u krasnom vrtu.

Blago tebi kad imaš takvu ljepotu pored sebe. Svaka čast vrtlarice!
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Ožujak 2011 u 10:21
Hvala svima ! Danas sam u nastavku čišćena vrta.
@ Maso, nije da me nema na forumu, ali u hladnijim danima sam više "boravila" na odijelu Ručnih radova i izrade nakita.
Pošto je malo zatoplilo, evo mene i u odijel vrta :)

Neki dan sam posadila sjemenke Norfolk Island Pine-a, sad čekam i nadam se da će nešto izrasti smile64
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 567
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.