Moj mali vrt (monna) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miriše jorgovan, šareni se cvijeće.
Je li ono sa bijelim cvjetićima solomonov pečat? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ma naravno da će bit još sličica, ovo je tek početak!
![]() @ Otok, malo sam tražila po netu, to je Solomonov pečat ili Polygonatum multiflorum
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga monna ja sada tek vidjeh tvoj prekrasni vrt!!!
Oduševilo me što imaš uspjeha i sa cvijećem i sa povrćem.Užitak mi je bio gledati kako ti je sve lijepo niklo ali su me posebno oduševilo one narandžaste ruže koje su cvjetale u studenom.
I dalje ću pratiti tvoj vrt.
P.S. kada sadiš cvjetaču?
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ona slika iznad jorgovana (tulipani i narcisi) je predobra, a nisam ni sumnjala da će ti vrt biti prekrasan...jedva čekam nove fotke!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
monna hvala na sjemenkama. danas sam poslije posla naišao na poštu, kad ono iznenađenje. Kad bi se barem uz račune uvijek našlo tako lijepo iznenađenje, čovjek bi s većim oduševljenjem otvarao poštu hihihi
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Lijepo i korisno, dobitna kombinacija! A ovaj panj je "mrak"!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hello drage/i vrtlari!
Kod mene je napokon zasjalo sunce, malo je toplije danas!
Naravno da me odmah prsti svrbe za poslovima u vrtu - ali još ništa od sijanja, počela sam sa uređivanjem povrtnjaka grabljanjem i čupanjem preostalog suhog korova!
![]() Pozdravi od nestrpljive vrtlarice :)
|
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Pozdrav Monna-1, nismo se duuugo cule :) evo i ja virim kroz prozor i gledam kamenjare, ali jos cemo izgleda pricekati sa grabljicama :)
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
...pozdrav, ni ja te nisam dugo "srela" na forumu...
....kod nas su krenuli radovi i opet stali zbog ovog zadnjeg vala hladnoce tj ledene bure....
...sad ce to sve krenuti....
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Prave proljetne slike u krasnom vrtu. Blago tebi kad imaš takvu ljepotu pored sebe. Svaka čast vrtlarice!
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Hvala svima ! Danas sam u nastavku čišćena vrta.
@ Maso, nije da me nema na forumu, ali u hladnijim danima sam više "boravila" na odijelu Ručnih radova i izrade nakita.
Pošto je malo zatoplilo, evo mene i u odijel vrta :)
Neki dan sam posadila sjemenke Norfolk Island Pine-a, sad čekam i nadam se da će nešto izrasti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |