Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 69>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 19:16
Hej već si tu...a brza si nema šta!!!

Što se tiče jasmina i nije tako veliki kako je trebao biti, ali budući da su ga ljetos bile napale neke mušice ili tako nešto sretna sam da je uopće i preživio...
Sada idemo dalje....vjerojatno će on sada jaaaako brzo potjerati još i više, jel da???

A ona mala tegla sa ružmarinom je stigla od Manči...zamisli imam konačno i ružmarin...njega ću presaditi također u veću teglu i normalno jaaako lijepo ukrašenu...

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 19:25
Ovo su moje ruže ili bolje ono što je od njih ostalo... a to je jaaako malo...
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 19:41
puno toga ljepoga kod tebe cvate,bit ce i ljepih rizuca kad potjeraju cvjetove
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 21:37
svida mi se sve tvoje cvijece...nadam se da ce ti i moja ruzica uljepsat tvoje carstvo...
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Ožujak 2009 u 22:51
Proljeće pa ti si s u pravom proljetnom poslu. Neznam koliko je još kod vas zima - mislim hladno, daj signal kad stopli da sve može vani.
život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 09:18
Originalno poslano od člana maslacak7 maslacak7 napisao:

svida mi se sve tvoje cvijece...nadam se da ce ti i moja ruzica uljepsat tvoje carstvo...

Maslačak da li si me možda pomiješala s nekim...ili mi želiš poslati ružu??LOL
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 09:21
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Proljeće pa ti si s u pravom proljetnom poslu. Neznam koliko je još kod vas zima - mislim hladno, daj signal kad stopli da sve može vani.

Draga Lantana, kada vidim tvoj vrt i tvoje cvijeće, ja sam stvarno još uvijek početnik i vjerojatno ću to i ostati u odnosu na tebe...Ja niti nemam tako veliki vrt kao ti, samo ovu terasu, koja preko ljeta bude krcata cvijećem!!! To ja zovem moj mali raj...
Ali ove godine planiram posaditi i nešto ispred kuće....budem vidjela što  i koliko ću uspjeti...

A što se tiče vremena svaki dan čitam prognoze i vidim da će i drugi tjedan biti ispod nule, tako da još uvijek ne planiram ništa puno raditi, a i neko cvijeće sam ponovno unijela u kuću...
U svakom slučaju ću ti javiti kada bude "došlo proljeće", kod nas u Zagrebu!!!WinkTongue
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 09:22
Originalno poslano od člana rose rose napisao:

puno toga ljepoga kod tebe cvate,bit ce i ljepih rizuca kad potjeraju cvjetove

Rose iz "tvojih usta u Božije uši" kaže ona stara narodna!!!
Tako bih voljela da mi ruže počnu rasti i cvjetati...nitko sretniji od mene!!!SmileSmileSmile

Ali moram ti reći da mi je od 10 posađenih preživjelo za sada ove 4....
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 10:14

Ozbiljno se krenulo nema što u akciju "I godine ove rascvjetana terasa" , što mi se sviđa i znaš nije bitno koliko je veliko dvorište terasa, balkon ili loggia već koliko je ljubavi uloženo da i malecki prostor izgleda prelijepo.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 10:41
Sad sam popila kavicu na tvojoj terasi, vidim krenulo je i ubrzo će tu biti svakakvog cvijeća kao i na starim slikicama, a sigurna sam još i više
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 11:25
Drage moje da vi samo znate kako sam ja nestrpljiva....
Naši forumaši s juga imaju tako lijepe vrtove a ja "u niskom startu" ali me vrijeme zeza....još je hladno.

Najradije bih uzela godišnji odmor i cijeli dan sadila i uređivala....a kako još nije lijepo vrijeme počela sam opasno sređivati teglice, tako da mi budu spremne za cvijeće...
A ove godine će terasa ipak biti malo drugačija, a koliko to niti sama ne znam dok ne počnem i dok ne vidim što će mi sve niknuti...
Držite mi fige da bude i za podijeliti...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 11:25
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Sad sam popila kavicu na tvojoj terasi, vidim krenulo je i ubrzo će tu biti svakakvog cvijeća kao i na starim slikicama, a sigurna sam još i više

Otok mogla si i mene pozvati da popijemo kavicu na mojoj terasi.LOLLOLLOL
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 11:32
Može, ja mogu popiti kava koliko hoćeš, crna bez mlijeka
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 11:53
E sad bi mi Otok trebali u Zagreb na kavicu, a onda oni na ljeto na otoke.
život je more
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 12:36
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

E sad bi mi Otok trebali u Zagreb na kavicu, a onda oni na ljeto na otoke.

Može, može, dapače...ako slučajno planirate posjetiti Zagreb, samo javite par dana ranije da se organiziram...

A kavica na mojoj terasi svima je ukusna pa nema razloga da vama ne  bude...Wink

A što se tiče ljeta i otoka to bi bilo malo teže izvedivo, jer moj muž ide samo "doma". Ali možete i dolje doći nije to tako daleko...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 15:02
Sliku ću staviti ovdje jer u dnevnik rekoše ne idu slike...

Danas sam na poslu presadila kalantheu čiji listovi su se počeli sušiti...Ja se tješim da joj je samo bilo tijesno u tegli.
Sada imam jednu za ured i jednu za doma!!!

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 15:10
Dobro si to rasporedila, meni ta tvoja kalatea ne izgleda bolesno bit će da joj je stvarno bilo pretjesno.smile127
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 15:31
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Dobro si to rasporedila, meni ta tvoja kalatea ne izgleda bolesno bit će da joj je stvarno bilo pretjesno.smile127

Korijenko ja nosim naočale ali izgleda i tebi trebajuLOLLOLLOL

Prva tri lista su se nekako počela sušiti to čak i ja vidim....

Ovo je šala mala, nadam se da se ne ljutiš, ali vidi se da se stvarno suše...
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 20:25

A ja čekam tvoje surfinije - jedne od najljepših!

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Ožujak 2009 u 21:48
pomjesala sam tesmile157,a mozda se i nade ruza roza i za tebe ako zelis
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 56789 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.