Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 69> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej već si tu...a brza si nema šta!!!
Što se tiče jasmina i nije tako veliki kako je trebao biti, ali budući da su ga ljetos bile napale neke mušice ili tako nešto sretna sam da je uopće i preživio...
Sada idemo dalje....vjerojatno će on sada jaaaako brzo potjerati još i više, jel da???
A ona mala tegla sa ružmarinom je stigla od Manči...zamisli imam konačno i ružmarin...njega ću presaditi također u veću teglu i normalno jaaako lijepo ukrašenu...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
puno toga ljepoga kod tebe cvate,bit ce i ljepih rizuca kad potjeraju cvjetove
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
svida mi se sve tvoje cvijece...nadam se da ce ti i moja ruzica uljepsat tvoje carstvo...
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Proljeće pa ti si s u pravom proljetnom poslu. Neznam koliko je još kod vas zima - mislim hladno, daj signal kad stopli da sve može vani.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Maslačak da li si me možda pomiješala s nekim...ili mi želiš poslati ružu??
![]() |
|
![]() |
|
Draga Lantana, kada vidim tvoj vrt i tvoje cvijeće, ja sam stvarno još uvijek početnik i vjerojatno ću to i ostati u odnosu na tebe...Ja niti nemam tako veliki vrt kao ti, samo ovu terasu, koja preko ljeta bude krcata cvijećem!!! To ja zovem moj mali raj...
Ali ove godine planiram posaditi i nešto ispred kuće....budem vidjela što i koliko ću uspjeti...
A što se tiče vremena svaki dan čitam prognoze i vidim da će i drugi tjedan biti ispod nule, tako da još uvijek ne planiram ništa puno raditi, a i neko cvijeće sam ponovno unijela u kuću...
U svakom slučaju ću ti javiti kada bude "došlo proljeće", kod nas u Zagrebu!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Rose iz "tvojih usta u Božije uši" kaže ona stara narodna!!!
Tako bih voljela da mi ruže počnu rasti i cvjetati...nitko sretniji od mene!!!
![]() ![]() ![]() Ali moram ti reći da mi je od 10 posađenih preživjelo za sada ove 4....
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ozbiljno se krenulo nema što u akciju "I godine ove rascvjetana terasa" , što mi se sviđa i znaš nije bitno koliko je veliko dvorište terasa, balkon ili loggia već koliko je ljubavi uloženo da i malecki prostor izgleda prelijepo. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad sam popila kavicu na tvojoj terasi, vidim krenulo je i ubrzo će tu biti svakakvog cvijeća kao i na starim slikicama, a sigurna sam još i više
|
|
![]() |
|
Drage moje da vi samo znate kako sam ja nestrpljiva....
Naši forumaši s juga imaju tako lijepe vrtove a ja "u niskom startu" ali me vrijeme zeza....još je hladno.
Najradije bih uzela godišnji odmor i cijeli dan sadila i uređivala....a kako još nije lijepo vrijeme počela sam opasno sređivati teglice, tako da mi budu spremne za cvijeće...
A ove godine će terasa ipak biti malo drugačija, a koliko to niti sama ne znam dok ne počnem i dok ne vidim što će mi sve niknuti...
Držite mi fige da bude i za podijeliti...
|
|
![]() |
|
Otok mogla si i mene pozvati da popijemo kavicu na mojoj terasi.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Može, ja mogu popiti kava koliko hoćeš, crna bez mlijeka
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
E sad bi mi Otok trebali u Zagreb na kavicu, a onda oni na ljeto na otoke.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Može, može, dapače...ako slučajno planirate posjetiti Zagreb, samo javite par dana ranije da se organiziram...
A kavica na mojoj terasi svima je ukusna pa nema razloga da vama ne bude...
![]() A što se tiče ljeta i otoka to bi bilo malo teže izvedivo, jer moj muž ide samo "doma". Ali možete i dolje doći nije to tako daleko...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Dobro si to rasporedila, meni ta tvoja kalatea ne izgleda bolesno bit će da joj je stvarno bilo pretjesno.
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Korijenko ja nosim naočale ali izgleda i tebi trebaju
![]() ![]() ![]() Prva tri lista su se nekako počela sušiti to čak i ja vidim....
Ovo je šala mala, nadam se da se ne ljutiš, ali vidi se da se stvarno suše...
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A ja čekam tvoje surfinije - jedne od najljepših! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
pomjesala sam te
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |