Vodenika - lat. Impatiens |
Odgovori | Stranica <1 56789 18> |
Korisnik | ||
kat.rea
Cvjetni guru Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja sam dobila gvinejicu još krajem 4. mjeseca. Onda je bila u cvatu, no otada više ni C od cvijeta, lijepa je, narasla, zdrava, ali ne cvate. Kako ju natjerati da cvate? I da, na tersi mi je u hladu... ali neće, pa neće...
|
||
Sponzorirani linkovi | ||
Zelenka
Već proklijao Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
||
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Pa ovo je da se !
Ja sam moje posejala 4.2. i sad imaju prva dva listica...samo da sve bude kako treba pa sa uspem da ih sacuvam! |
||
Olja
Mladi grm Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
antonija
Cvjetni guru Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Olja, jesu li ti u grijanom prostoru!
|
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
Olja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Antonija,naravno da su u grejanom...kod mene ti je vani u minusu a sad je i sneg poceo da vejeeeeee...kad ce prolece.....
|
||
krtica
Upravo klijam Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 120 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
i krtica posijala svoje vodenike (lize).
budemo vidjeli šta će biti od njih. malo mi je skupo preko ljeta kupovati toliko puno liza. pa sam ih posijala u posudu i držim ih u dnevnoj sobi gdje je stalno toplo. ja ih obožavam. pošto mi je dvorište na istočnoj strani kod mene preko ljeta uživaju. |
||
Olja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Koju boju si odabrala?Dali si prekrila klijaliste najlonom?Ako nisi, ucini to jer ce ti mnogo brze nici,Inace za 3 dana bi trebale da krenu,ako im je dovoljno toplo...puno srece ti zelim!
|
||
krtica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
uzela sam više boja.
nisam znala da moram prekriti klijalište. ali i bez toga su mi izašle. kako dalje? da čekam da narastu pa da ih prepikiram? kada ih vi odvajate u posebne posudice? |
||
Olja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja cekam da dobiju prva cetiri listica i onda ih prepikiram u vecu posudu,na razmak od 3cm.Ja sam to uradila pre oko 15 dana i one odmah pocnu brze da rastu.Sad su vec velike pa se moraju presdjivati u zasebne casice...slikacu ih danas u toku dana da ih vidis...
|
||
krtica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
hvala olja!!!!
ovaj forum je čekam da dobiju četri listica pa ću i ja svoje prepikirati. |
||
anči39
Neukroćena biljka Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Ja sam moje vodenike posijala tek danas
|
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
Olja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Free
Cvjetni guru Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Prekrasna gužva, i ja sam ih posijala, i sada držim fige da i moje budu tako guste!! |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
lilie
Trajnica Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Dobro da znam gdje ih ima , a nisu mi ni daleko.
|
||
znati mnogo ne znači biti mudar
|
||
krtica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
lilie, ako mi budu uspjele bit će nešto i za tebe!
|
||
Morana
Pustio korijenje Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
danas sam isla kupiti lance za viseće posude i slucajno sam kupila među ostalim i sjeme vodenika (bile su vrećice samo po tri kune, tko ce odoljeti?!)
moje idu cim prestane bura na sijanje... iako doduse kod mene nema hlada, vec znam kome cu ih uvaliti... a sigurno ce se naci i kod mene nesto hlada, mora kad ovako lijepo izgledaju! |
||
krtica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
pomoć;
ja sam svoje vodenike posijala prije nekih 2 tjedna. kako je sjeme izraslo imaju 2 listića, jako su tanke i uopće više ne napreduju. redovito ih poljevam, zemlja nije ni presuha ni prevlažna, držim ih unutri na toplom pored prozora. ali ne napreduju. šta da radim? |
||
Olja
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Krtice,
ti si trebala tvoje vodenike prepikirati u novu posudu na 2cm razmaka a to mozes uraditi i sad samo ako su ti biljke previse tanke ne znam dali ce ostati u zivotu...u svakom slucaju uradi to sto pre,jedino ih tako mozes spasiti...kad budes pikirala biljku upusti u zemlju do prvih listica...puno srece! |
||
krtica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
olja puno hvala na savjetu.
jednostavno ne znam zašto su takve. a baš ih mazim i pazim. |
||
Odgovori | Stranica <1 56789 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |