Katružin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 37> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koja ljepota,kako ostati ravnodusan na ovu raskos.sve ti je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Evo malo novih sličica
procvale su jesenske anemone, bijele
![]() ![]() i roza
![]() ![]() evo i anđeoske trubice
![]() ![]() ![]() hosta u društvu karanfila
![]() a druga sa javorom
![]() ![]() i rudbekijom
![]() još malo rudbekije
![]() lijepe kate
![]() ![]() ![]() ![]() solanum rantonnetii
![]() i još malo zimzelenog
![]() ![]() ![]() ![]() ovu smokvicu sam danas posadila
![]() |
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
Sve je tako lijepo!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Katruža vrt izgleda super, a sa smokvom želim puno uspjeha. Ove godine kod mene u Bakarcu neće biti smokava. Dugo pamtim i od djetinjstva jedem te smokve, ali ovo se još nije dogodilo. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Predivno!I kod mene je bela sumska anemona pocela cvetati,prekrasne su.One roze jos nisam nabavila ali se nadam da cu za sledecu sezonu ih imati
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Da li su anemone trajnice? Inače,sve je prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Hvala vam!
Štefice, da, anemone su trajnice i nezahtjevne su!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i prekrasne(anemone)!
|
|
![]() |
|
Sličica za Andreu01
![]() |
|
![]() |
|
i za sve nas
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Katruža, napokon sam i ugledala pupoljak na svom solanumu!!!! Tak sam
![]() |
|
![]() |
|
Malo sličica iz povrtnjaka i voćnjaka
rajčica ![]() paprika ![]() radič ![]() endivija ![]() cikla ![]() žute breskve ![]() kupine ![]() kruške ![]() lješnjaci ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Joj što je ona fotka sa paradajzima prekrasna, a za šalatu ne moram ni reči kak bu fina!
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Stvarno lijepe slike povrća!
Izgleda svježe i zdravo!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Onaj plavi grmić je bez konkurencije, a od voća i povrća meni je zapeo za oko - naravno pomidor - mljac.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Katružo,neznam šta je bolje jel svijeće ili povrće...jednom riječju božanstveno..nemogu ništa izdvojiti sve mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
Evo smokvice sa početka stranice, ima plodove
![]() Jabuke su se baš "potrudile"... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...a ima i krušaka ![]() ![]() ...dunja ![]() ...i oraha ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
vočke su ti savršene
![]() |
|
![]() |
|
Da na bude samo voća
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ove mahune sam sijala oko 15. kolovoza ![]() matovilac ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |