Vrt iz Samobora |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 24> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malosrce imam je i ja, a kupila sam je u cvjetarni, a ima ih i na tržnici, a bila ih je hrpa na sajmu, samo ja nisam znala to prepoznati - tražila sam Veroniku, a nisam znala da je to to.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Triša, vidim da si se već kvalitetno pripremila za radni vikend!
![]() ![]() Malosrce, danas sam vidjela hebe ispred cvjećarnice koja i nema baš preveliki izbor cvijeća. Čini mi se da su ona sada sezonske, ja se zaljubila u šatiranu. ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Noćas sanjam tritome naprstak, krumpir, plox, alyssum, rudbekije, pupavice, a naročito campanule - pa još plave. Ma draga moja ti si jedno veliko
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vidjela sam u tvom vrtu željeznu konstrukciju (luk) po kojem pužu ruže. Ja to planiram druge godine u svom vrtu ali ne znam gdje nabaviti. Gdje si ti nabavila? Imali su to u Rijeci na Florijani i kad sam pitala gdje nabavljaju rekli su mi da je to najbolje napraviti doma ???
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Korjenko, čini mi se da je sveki taj luk kupila u Bauhousu ili nekom sličnom centru na vrtnom odjelu. Ja sam jednu željeznu pergolu sa ptićicom kupila u Bauhousu, ali tada nisam gledala lukove.
Što se tiče kvalitete izrade, vjeruj mi da su imali pravo kad su rekli da se napravi u kućnoj radinosti. Dok smo ovaj luk slagali uvidjela sam da baš i nije tak stabilan. Srećom stoji na zaštićenom području od vjetra, pa bu valjda izdržal! ![]() Meni su inače ljepši drveni lukovi, samo što su uži nego ovi! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]()
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
ajme ca je ovo, krasno je i ja bin to kako se odrzava i kad cvate i tako to.....pisi, poseban pozzzzz maloj skolarkici
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Rijeka, napisala bi ja nešto o tom cvijetiću, ali... nemam pojma kako se zove.
Sjemenke su kupljene u Njemačkoj, pisalo jednogodišnja biljka, ali nama je ova već 2 zime preživjela. Vidim da joj dosta bolje prija hladnije nego one ljetne vrućine. A sada i svima dobra večer!!! Naše male ručice večeras bile vrijedne i evo što smo napravile (naravno, mamina školarka): ![]() ![]() ![]() Znam da smo tek trebale sutra, ali... tko bi dočekao taj dan. Otkako je vidjela kaj dugokosa istovara iz auta nije bilo mira dok svijećice se nisu zapalile. Sutra još društvo stavimo, naravno nekakvo strašilo! ![]() Dugokosa, čuvaj se!!! ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() |
|
![]() |
|
Mala slatkica je prava mamina curica, vrijedna i pametna - pusa velika za TPK.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mislim da je ono slatko belo Alisso bianco(Tappeto di neve)
|
|
![]() |
|
Ne znam na koju gioiaa misliš. Uslikat ću po danu pa da bolje mi protumačiš! Ili ćemo saznati od dugokose! ![]() |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....ajme meni ca je to, ma kolap me capal
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
rijeka53 je postavila pitanje koje je cvece,stavila je i sliku...prva slika na ovoj stranici...
|
|
![]() |
|
Evo još par slikica iz mog dvorišta:
Pozdrav na ulazu (umjetni je), sad nas baš razveseli pogled na njega ![]() Ovakvo društvo čeka prolaznike po ulici ![]() Još uvijek u cvijetu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
A ovo će nas tek razveseliti svojim cvijetom:
![]() I kamelija je pokazala svoje pupoljke ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Šta ti je ovo na predzadnjoj slici s zelenim pupoljcima? A ovo sve ostalo je
![]() |
|
![]() |
|
To nam treba otkriti netko. Možda Branka, od nje sam dobila taj cvjetak, a i shasha ga ima!
|
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
pa neznam točno kako se zove , jer i ja sam to posudila bez znanja vlasnika, to je bila niska biljka , ali je kod mene izraslaaaaaaaaaaaaaaa velika , inače je bila posađena uz rubnjak , to sam uzela kad sam radila u marin brodu u zgb u vinogradima . žao mi je neznam ime
. inaće sad treba cvjetati oko božića |
|
![]() |
|
Andrea, puno toga još cvijeta i super se drži. Još je toplo pa uživajmo u našim biljkama. Tvoje se sve drže super.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |