Pelargonije ili muškatle |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 94> |
Korisnik | |
ljutka ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2012 Status: Offline Bodovi: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
čistila sam ih i čupala pa ih okrenula jel mi lakše, stalno su na suncu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Danas
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
Baš su Vam divne! Neću prežaliti što nisam uzela ove roze, a ne one kričavije.....baš mi je super boja! :)
|
|
![]() |
|
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
nema žutih latica.to je bljesak od blica
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Lu Lei ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 256 |
još sam si mislila, ma kakve bi sad to žute bile
![]() |
|
![]() |
|
milica09 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 23 Svibanj 2013 Status: Offline Bodovi: 57 |
prvi cvet mojih sejanaca a sprema se jos desetak da cveta. Jedva cekam da vidim koje su boje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Majdaaa ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2012 Status: Offline Bodovi: 260 |
Jel netko prihranjivao muškatle folijarno s Folifertilom t?
|
|
![]() |
|
preko lista? jesam ja.
|
|
![]() |
|
I, kako ti se pokazalo? Ako si sadašnje prihranjivala, onda i ja vidim da je učinak fantastičan!! :)
|
|
![]() |
|
anicadk ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2013 Lokacija: slavonija Status: Offline Bodovi: 28 |
prelijepe su zaista, i ja sam svoje preko lista gnojila za vrijeme kiša, nisu se žalile, sve sam cvijeće poprskala.
|
|
![]() |
|
anicadk ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2013 Lokacija: slavonija Status: Offline Bodovi: 28 |
kupila sam 3 muškatle one starinske, i jedna mi je nekako jadna, svi listići su klonuli, cvijetići stoje ali listići su jako loše, žao mi je da propadne, ne znam kako bi joj pomogla? presadila sam ju, maknula sam ju sa sunca, pokidala uvele listiće sad čekam daljnju reakciju.
|
|
![]() |
|
macorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 02 Travanj 2012 Lokacija: Koprivnica Status: Offline Bodovi: 512 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
na ovoj temi sam često i zato za sve jedno veliko
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
što je s prihranom preko korjena? Jel im onda ne dajem u korjen ništa ako ih poprskam?
|
|
![]() |
|
ne,tjedan dana ništa. Bar ja nisam davala. Naravno, osim vode |
|
![]() |
|
ok :) nisam nikada folijarno prihranjivala pa bolje pitati :)
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() |
|
![]() |
|
macorka i jaca predivne su vam pelargonije
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 94> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |