Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pelargonije ili muškatle
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pelargonije ili muškatle

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 94>
Korisnik
Poruka
ljutka View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Status: Offline
Bodovi: 31
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljutka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 21:28
Originalno poslano od člana Lu Lei Lu Lei napisao:

Ljutka, lijepe su ti....a da i mene zanima zašto si ih sklonila sa sunca? ili je to samo slikanja radi bilo ? :-)

čistila sam ih i čupala pa ih okrenula jel mi lakše, stalno su na suncu
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:09
Danas

Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 260
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2013 u 22:53
Baš su Vam divne! Neću prežaliti što nisam uzela ove roze, a ne one kričavije.....baš mi je super boja! :)
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 256
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2013 u 08:45
[QUOTE=ajama]možete li zamisliti koliko će tu biti posla kad sve ocvatu
Picture 009

Picture 010
aaaaaaa predivne su ti Clapnego, meni izgleda kao da imaju žutih ( ? ) latica? ili to samo tako izgleda na slici?
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2013 u 09:00
nema žutih latica.to je bljesak od blica
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2013 u 09:31
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

nema žutih latica.to je bljesak od blica
još sam si mislila, ma kakve bi sad to žute bile smile121
Na vrh
milica09 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 57
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica09 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2013 u 18:57
prvi cvet mojih sejanaca a sprema se jos desetak da cveta. Jedva cekam da vidim koje su boje
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Lipanj 2013 u 22:54
Jel netko prihranjivao muškatle folijarno s Folifertilom t?
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 09:56
preko lista? jesam ja.
Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 10:50
I, kako ti se pokazalo? Ako si sadašnje prihranjivala, onda i ja vidim da je učinak fantastičan!! :)
Na vrh
anicadk View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 28
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anicadk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 11:19
prelijepe su zaista, i ja sam svoje preko lista gnojila za vrijeme kiša, nisu se žalile, sve sam cvijeće poprskala. 
Na vrh
anicadk View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anicadk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 11:21
kupila sam 3 muškatle one starinske, i jedna mi je nekako jadna, svi listići su klonuli, cvijetići stoje ali listići su jako loše, žao mi je da propadne, ne znam kako bi joj pomogla? presadila sam ju, maknula sam ju sa sunca, pokidala uvele listiće sad čekam daljnju reakciju.
Na vrh
macorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje macorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 20:23
IMG 4339

IMG 4313
Na vrh
aralija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7070
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aralija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2013 u 20:53
na ovoj temi sam često i zato za sve jedno velikosmile141
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 10:51
Originalno poslano od člana Majdaaa Majdaaa napisao:

I, kako ti se pokazalo? Ako si sadašnje prihranjivala, onda i ja vidim da je učinak fantastičan!! :)
e Majdaaa, oprosti što mi je trebalo dulje da odgovorim....ja sam ti njih ove godine samo jednom uspjela poprskati, jer inaće ih subotom čistim i nakon čišćenja ih poprskam...a kako nisam stigla više od jednom ih očistit, nisam ni prskala više. Uglavnom da ne duljim, to im samo pomaže, neće sigurno odmoći.

Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 11:13
što je s prihranom preko korjena? Jel im onda ne dajem u korjen ništa ako ih poprskam? 
Na vrh
Lu Lei View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lu Lei Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 11:17

ne,tjedan dana ništa. Bar ja nisam davala. Naravno, osim vode Smile

Na vrh
Majdaaa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majdaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 11:54
ok :) nisam nikada folijarno prihranjivala pa bolje pitati :)
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 14:23
Na vrh
anicadk View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anicadk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2013 u 20:23
macorka i jaca predivne su vam pelargonije
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6768697071 94>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,312 sekundi.