ajamin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 145> |
Korisnik | |
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga ajama kod tebe je pravo šarenilo,ali moram posebno izdvojiti pelargonije koje su već prave ljepotice.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Prijavljijem šetnju uz oduševljenje viđenim
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() Pozdrav vrijednici
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
kao i uvijek sve je na svom mjestu i prekrasno....
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Draga ajamin, ja sam ovdje nova, šetam vašim vrtom, sve je za pet. Upao mi je u oči ovaj sitni žuti cvjetak. Ja ga obožavam i mrzim u jednom. Imam ga na sve moguće strane mog vrta. Svuda se rasuo i nemogu ga zaustaviti. Kako to vama uspjeva.
Pozdrav za dobro jutro. ![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Prekrasno cvijeće draga ajama!
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
bebolina jesi li vidjela kako je lijepa.neznam da li ljepši i krupniji list ili cvijet
![]() ![]() |
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
ajama,
prekrasna šetnja tvojim šarenim vrtom. Nemam šta izdvojiti, sve ti je prekrasno! ![]() A tek ova roza ljepotica - ![]() Do iduće šetnje, veliki pozdrav. ![]() |
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Prelepo sarenilo,ulozeni trud se vidi kroz lepotu tvoga cveca
![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Malo sam opet setala tvojim vrtom i vidjela lijepu cvijetnu oazu !
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
dobro mi došla
![]() |
|
|
|
![]() |
|
još da nije bilo one zime i kišurine....
|
|
|
|
![]() |
|
drugi put se javi.čeka
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamelija
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
karli
![]() fany
![]() ljiljus
![]() violica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
došla sam samo škicnuti pelargonije...
![]() ali cijeli vrt je samo za pohvale...
![]() |
|
![]() |
|
pelargonije se upravo optrgavaju.morat ću poslikati da vidite razliku
|
|
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
krasne su ti pelargonije
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 145> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |