Moj medvjeđi vrt |
Odgovori | Stranica <1 6768697071 83> |
Korisnik | |
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zanimljiv ti je povrtnjak, naravno da buš ga slikal s povrćem kad naraste. Već sad se vidi da bu to jako zgodno.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
Sponzorirani linkovi | |
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
E, pa kad si znal da Djurdja treba svaki cas stici, trebal si malo utoviti te punoglavce.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
misty-da
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ovo već i sad izgleda lijepo, a nisi ni spomenuo da imaš i mini plastenik???
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Svakako ću slikati Đurđicu čim je uhvatim, a vjerujem da će to najprije biti vikend...
Što se plastenika tiče, to su samo tri okiten cijevi zapiknute u zemlju i presvučene najlonom. Ali veseli imati i svoj mali dječji vrtić/jaslice :) |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
OTOK
Cvjetni guru Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kod tebe je vrlo zanimljivo, malo neobično. Baš mi se sviđa.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
dragi Medo, ideja i energije ti zaista ne manjka...dobro si to sve zgruntal za vrijeme podužeg zimskog sna...vrlo mi se sviđaju one gredice različitog oblika, a sedum je baš neobična igra prirode.
Očekujem nove neobičnosti i navijam za tvoj otkačeni stil!
lijepi pozdrav
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lijepo si to osmislio i uradio,jedva čekam da vidim slikice kako će izgledat ljeti
|
|
Medvjed34
Odrastao grm Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pozdraf svima! Đurđa se još nije osokolila i došla do mene pa nema njenih portreta, ali valda bu.... Do tad evo malo slikica iz vrteka
za početak grupnjak ove fleke gole zemlje na dvorištu se polako gube i prekriva ih nova trava Aronija je sva u cvatu, nadam se da će bit i toliko plodova, a obzirom da su bumbari jako vrijedni, vjerujem da će i bit tako moja dva tulipana iz prethodnih godina, nisam se ni previše nadao da će nekaj od njih biti, a kad ono :) spiralna gredica lijapo napreduje, a kako se čini ova energetska i dalje ne daje voluharicama i krticama da se približe vrtu. svi krtičnjaci su i dalje daleko od vrta :) tko zna možda ova čiča miča ima sretan kraj :):):) rotkvice i korabica lijepo napreduju isto tako i rukola i ove frule u plasteniku se ne daju, a čini se da će bit presadnica za cijelo naselje :) od dragog mi prijatelja koji se često zna uputit u moj vrt dobih sadnicu kontinentalnog badema. živi bili pa vidjeli. prema onome što mi reče, trebao bi izdržat ove naše niske temperature pa ću imat i svoje uzgojene bademe :) novi kamenjar će bit bat zanimljiv hostoljupci vidite ovo :) i ovo :). Konte kaj veliš? pa sad red trajnica u cvatu :) i to je to od mene za danas. Lepo se imajte i nadam se da s e skoro vidimo na nekoj kavi Lepi pozdraf, Mede |
|
|
|
Medvjed34
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ahoj, Taddy bear! Čula sam da si pravi umjetnik, naravno ko pravi medo, sa slatkim, ali vidim da se pretvaraš u umjetnika pejzažne arhitketure.
Pitam se gdje će ti biti kraj? Ajde molim te za moju dušu klikni jednu pejzažnu! |
|
Carol
Trajnica 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medo, ak ovo sa energet.gredicom stvarno pali, bumo i mi brzo to delali, jer krtica i voluharica ima u u prici.
|
|
|
gospina trava
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medek kužim za energetsku gredicu. Ali interesiraju me ove povrtne gredice, osim što su lijepe, da li i one imaju kakvu drugu funkciju, pogotovo ovaj veliki krtovinac, nemoj se ljutiti spiralna me podsjeća na krtovinac.
Jel dolaziš na kavu u Sesvijete? Ak dolaziš, ako treba ne bumo održali kavu u slastici već drugdje gdje se slobodno jedu domaći kolači. Uz put svi imamo svoje bregeke i otkrili smo lokacije, a gdje je tvoj? |
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zadržala sam se malo duže u tvom vrtu,sve malo ponovila,od montažne kuće,kineske kompostjere,a hoste ruže
a patKa sa pačićima Roda je dobar znak Želim ti puno zdravlja,da svojim idejama razveseljuješ forum,a naše oči napojiš ljepom prirodom.
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Bit će da smo ja i Belina zajedno šetale tvojim vrtom. Baš sam uživala u tvojim pričama i slikama vrta. Pohvale za kinesku gredicu, sad ću pratiti svako tvoje javljanje da vidim kako napreduje povrće
Sviđa mi se indijanski krug
Bravo, bravo, vrijedni naš Medo!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Posebno osmišljeno, lijepo izgleda
|
|
Carol
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medo, zaboravila sam ti reci da mi se jako dopada ovaj tvoj zeleni "ciferslus plastenik". Di si ga nabavil ?
|
|
|
misty-da
Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Kad vidim koliko si toga uradio ne čudi me što se tako malo javljaš! A što je s jezercem? Pa znaš da Đurđi trebaju punoglavci!?
Nisi valjda i njega negdje stavio?
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
anabistrica
Neukroćena biljka 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Nisam ni znala da postoji kontinentalni badem. Baš me zanima kak bu napredoval i prezimljaval. A bademe bumo malo pričekali ...
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
tatjanabajcic
Neukroćena biljka Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Medek pa iopak si ti krenuo sa cvijećem. Dobro ne vidim slova, ali cvijeće vidim.
|
|
sarajka
Neukroćena biljka Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lihepo ti napreduje u gredicama,a i rasada neče nedostajati,naravno i dalje pratim šta se dešava kod tebe,veoma mi je to kod tebe zanimljivo
|
|
Odgovori | Stranica <1 6768697071 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |