Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 140> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imaš pravo Lantana, ali na dvorištu je još više toga što na nekoga podsjeća.
A ovo su moji lanjski šafrani ( uz čisto bijele)
![]() a ti koji su bili ljubičasti ove godine ovako izgledaju
![]() ![]() ![]() i zamusano bijeli
![]() ![]() a ovi su ostali i dalje jedni pored drugih, ali na njima nema utjecaja bubica ( ili su se bubice strogo držale boje)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Obožavam proljetno cvijeće a tvoji šafrani i visibabe su p r e d i v n i!
![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Proljetnice su ti predivne, odmah se raznježim dok nekaj takvog vidim
![]() |
|
Budi promjena koju želiš vidjeti.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
U jesen sam u dvije tegle posadila mačuhice i to narandžaste i narandžasto smeđe. Od 6 komada,2 se dobro drže, 2 tako tako, a dvije su propale pa sam na njihovo mjesto posadila 2 narandžasta jaglaca
![]() na slici izgledaju žuti, ali prava boja im je ona što se vidi u odrazu stakla
Naravno da sam ih još kupila...... za jedan prozor crveno žuta kombinacija
![]() i pojedinačno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Za drugi prozor je kombinacija roza, ciklama, ljubičasta
![]() i pojedinačno
![]() bijeloroza
![]() i ova je trebala biti bijelo roza kao ona gore, ali nije
![]() roza dupla
![]() pa ciklama dupla
![]() ova je u naravi malo više ljubičasta
|
|
![]() |
|
A ovo siroče je preživjelo 30 cm snijega, kada se snijeg otopio bio je skoro skroz u vodi, ali očito da mu to ništa ne smeta, jest da mu je glavica-cvijet kao moja šaka, ali odoljeva vremenskim nedaćama
![]() |
|
![]() |
|
Bako i ja volim proljetnice, zato i galamim kada moji idu kositi i nedam prerano pokositi.
Silvek, šafrani su u originalu bili bijeli i ljubičasti kao naonoj prvoj- lanjskoj slici. Moglo bi se reći da su ovi na zadnjoj slici ostali originalni bijeli i ljubičasti. Od 2 boje kupljene, sada imam 2 original i 4 varijeteta. Botaničari bi im odmah dali ime...... pogledaj koliko ih tu ima http://picasaweb.google.hr/michaelJcampbell63/CrocusColchicum#
mislim da bih po boji mogla reći da su ovi moji kao neki sa ove stranice koji su dobili i ime
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šagfrani, jaglaci, i na kraju ovaj predivan kupusić, ma ti kao da si negdje na moru.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ukrasni kupus je prekrasan, ali moram pohvaliti slike, brzo ćeš konkurirati za najbolju fotografiju.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Neću ništa izdvajati -sve je rećeno za tvoje biljke ali ipak jedva čekam nove kad se počnu pojavljivati a kod tebe ja ko u raju
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
uh one visibabe i safrani je fantasticno...kak je dobro vidjet toliko na hrpi...
prekrasni su mi i jaglaci...bravo... |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno, kod tebe je proljeće u pravom smislu
![]() Nadam se da nas neće iznenaditi snijeg koji najavljuju. ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
...bokić, čudno da se ne sretnemo nigdje kod
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Super kat.rea, imam osjećaj kao da mi nisi tako blizu jer kod tebe sve u cvatnji, a kod mene skoro pa ništa...
Jaglaci su prekrasni...
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepo si iskombinirala vazice. Uživanje je gledati ih!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jaglasi su divni i predivni!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Vau, kakvi su ti jaglaciiii!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |