Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 73> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e komšinice moram te pohvalit,divne cvjećkice,napredne,zdrave,rasvjetane
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Cure moje lijepe,hvala vam na posjeti..Stigla je jesen pa i nema nekih svjezih slika za pokazati...Imam nesto malo,ali dok me popusti ljeningitis stavit cu :D
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
nema te neko vrijeme, ali kad se pojaviš uvijek s predivnim slikama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Alisa
![]() ![]() Iz godine u godinu ti je vrt bivao sve bogatiji i bujniji...ne mogu ti opisati moju fasciniranost ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala vam drage moje na posjeti!Kako je napolju zima i snijga bude nema se šta pokazati.Uživam u sobnim biljkama ovih dana..Cvjeta po koja orhideja,hibiskus,amarilis...Uskoro cu staviti koju sličicu..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Jedva čekam nove slike
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kamelija biti ce slika,uskoro!
Monstera,hvala ti puno i ja tebi želim sretnu Novu 2013.godinu! |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Hvale vam drage moje i vama sve najbolje u Novoj!Kod mene je vrijeme nikakvo,bilo snijega,pa smoga pa kiše.Čas toplo čas hladno,a zrak užasno zagađen.Slikala sam malo po baši pred izmaku sezone,pa ću sada da vam pokažem sličice.Do proljeća uživam u sobnim biljkama..
Heimatmelodie cvjetala je do snijega ![]() ![]() I augusta luize je cvjetala do snijega ![]() I bungevilija vera je cvjetala ![]() cinije ![]() ![]() neveni ![]() kadifice ![]() ![]() ![]() hrizanteme ![]() achimenes ![]() Jedan zločasti cvjetić :) ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Malo kucne atmosfere :D
![]() ![]() ![]() ![]() Ovaj je na lječenju u kupatilu.Donešen je sa dosadnim bijelim ušima.. ![]() ![]() ![]() ![]() euphorbia ![]() džungla ![]() Ovaj fikus bio je visok preko 2 m,ali sam ga morala odjrezati na pola zbog transporta.On sada tjera nove grane na starom stablu,srablo je poprilično debelo.. ![]() ![]() ![]() Jedva čekam proljeće i novu cvjecarsku sezonu,do tada ću ovom slikom da se tješim.Ovako kod mene bude u prvim danima proljeća.. ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
krasne su ti orhideje a i ostalo.I ja jedva čekam da dođe proljeće
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Biljke su ti prekrasne,svaka čast na trudu
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Lijepo je vidjeti cvijeće u ovim tmurnim danima,sviđa mi se tvoja đunglica.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Draga imaš ti i zimi prekrasnog cvijeća i ja također čekam slike tvoga proljeća,ljeta,jeseni jer imaš toliko toga pokazati
![]() |
|
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Bome, ti se Alisa i imaš čime tiješiti. One klupice naprosto pozivaju da se čovjek zavali u hladovinu i uživa u finoj kavi i nekom sočnom kolača. To su trenuci koji su meni neprocjenjivi. Vidi se da nam svima zima dugu traje i da svi čeznemo za lijepim danima. Ali brzo će i to, a do tada uživaj u svom lijepom i njegovanom sobnom cvijeću. |
|
Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
graga moja nakon dužeg vremena navrati i kod tebe,,i šta sam imala vidjeti....,a sve predivno kao i uvijek,,,
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala svima na posjeti mom skromnom biljnom carstvu :) Zima je,pa se nema šta pokazati.Ova zima je blaga do sada,bar kod mene,kakva će biti o kraja Bog zna.Dok ne ode skroz iz mog vrta ja se tješim sobnim biljkama..
![]() ![]() ![]() ![]() mladi adeniumcici ![]() ovo su novi,posijani nedavno.Lijepo napreduju.. ![]() kaktusi koji su nastali iz sjemena ![]() amarilis kolibri dao je sjeme. ![]() Vrijeme je da se krene u sjetvu!Danas me obradovala i jedna draga forumašica koverticom punom sjemenja.Hvala joj još jednom :) |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Nauživala sa se šetajući tojim carstvom, ne biih izdovjila ništa jer se ne mogu odlučiti naprosto je sve
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
prekrasno kućno cvijeće,orhideje su ti posebne.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |