Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 79> |
Korisnik | |
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a veli da se ulijenila...
![]() ![]() hoklica je i meni favorit... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Kako ulijenila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Bome si baš bila vrijedna! Ne mogu ništa izdvojiti kao posebno jer mi se sve jako sviđa
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Zaboravila sam pitati - jesi ove pločice za djecu kupila gotove ili je muški dio obitelji bio vrijedan??
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Imam osjećaj da snijeg potiče kreativnost?!
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Hvala vam cure što ste odvojile svoje vrijeme da pogledate i moje radove
Hoklicu sam si morala novu raditi je mi je sin staru "oteo" za ispod kompa Kerber - salvete su nabavljene čak iz Srbije Mima - čujemo se tj. vidimo za koja dva tjedna sa materijalom za tvoju curu Jani - MM je bio vrijedan pa ispilio i rupe izbušio Neko vrijeme neće me biti (idem se odmoriti od svakodnevnice , dva tjedna u bolnicu) |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Želim ti brz oporavak
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Evo me opet da s vama. Odmor od svakodnevnice je brzo prošao ali to me je i "koštalo". Uz tri muška u kući možete si zamisliti što me dočekalo, ali već sam zaboravila. MM mi je dao stari rokovnik kojeg ću pretvoriti u novu bilježnicu s receptima.
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Gogs, drago mi je da si sad dobro i opet sa nama. Hvala na posjeti. Rokovnik ti je super i ja bih trebala napraviti jedan za recepte, stari se sav ofucao.
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Rokovnik ti je skroz simpatičan. Morat ću i ja moju bilježnicu s receptima osvježiti.
|
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Dolazim na kolaće iz tvog čokoladnog rokovnika
![]() |
|
![]() |
|
Bokić draga moja - hvala na još jednoj ideji, genijalno
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Super,ideja,rokovnik je prekrasan.
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
rokovnik mi je mraaaak
![]() |
|
![]() |
|
Cure, zlatne ste ! ali treba mi dobrovoljac da sve iz stare prepiše u ovu. No dobro, ne sve - neki recepti nisu baš nešto ali možete upisati svoje najbolje kolače, torte... sve fino, fino
![]() |
|
![]() |
|
mamine bočice ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
a i ja bi takve...
![]() preslatke su... i opet imam hrpu pitanja... ![]() a di si ih nabavila i čemu služe? od kakvog su materijala? s čim si ih lakirala? a sori kaj gnjavim, zbilja su prekrasne... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Gogs krasne bočice. Pitanja imam ali već ih je postavila Klara pa da se ne ponavljamo.
Što se tiče recepata, ja bih ti prepisala, ali bojim se da moj rukopis nije baš najljepši , pa ti kolači nebi uspjeli.
![]() |
|
![]() |
|
Znala sam da će vam se dopasti. Bočice su od porculana a u njima su tabletice pod imenom Merz, a služe za poboljšanje kvalitete noktiju, kože...Kupuju se u apoteci i koštaju ko suho zlato (blizu 100 kn). To pije moja mama, a bočice sam joj vratila i zato dobila jednu "ganz novu" punu tabletica. Isplatilo mi se ? Nisam ih pekla jer nemaju neku svrhu osim ukrasnu ili za jedan cvijetić ali inače bi išle u pećnicu ali premazane ljepilom za porculan (peći treba bez ventilatora).
Okić - primam i tvoje provjerene recepte |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Bočice su stvarno posebne. Od kuda ti ta salveta?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 79> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |