OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 374> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baka, lako vama curkama koje ste na moretu....sve vam može ostat vani prek zime...a mi kontinentalke nek se snalazimo po podrumima i negrijanim prostorijama, ali da nije ispod nule....i još svašta nešto moramo kemijat da nam prežive cveteki..
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Suhe cvjetove možeš odrezati, ali ja uvijek poneki ostavim pa se onda gazanije same zasiju. Ako ti je nešto izniklo sada ih pusti tamo gdje jesu, pa ih na proljeće rasadi. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Potpuno zanemareni u obilju ljetnog šarenila, oni su rasli i rasli
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Evo mene ponovo na lijepom mediteranu.
Carobni grah bas izgleda carobno.. Bijeli slak, kleoma, gardenia, sarenolisni muskatli, ma prekrasno. Ali onaj hibi, koji je star 30 godina, me potpuno fascinirao. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Kalanchoe na gredici...to mi nije palo na pamet, a baš super izgledaju
![]() Kod mene nažalost gazanije ne prezime vani, blago tebi ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ajemeee, nesmijem više gledati tvoje sličice ... popuštam... Zbog ovih zadnjih sličica ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Stvarno lijep kamenjar i puno krasnih biljčica, do godine će to biti prava džunglica.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Nagledala sam se i nauživala ove ljepote
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Otok,kako se zove ova biljka,na prvoj slici,sasvim lijevo u ćošku?
I kalanhoe ti prezime u vrtu??
|
|
![]() |
|
Sasha, misliš na ono drvce-grmić? Pitosporum
Da, i kalanhoe prezime u vrtu, nema šanse da nešto unosim u kuću |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Blago tebi,meni se tako lijepo razrastu kalanhoe onda ih selim u kuću i tu preživljavaju do proljeća.
Hvala ti,imam taj grmić,dobila od nekoga,no ne znam kako se zove(i on mora preko zime u kuću
![]() |
|
![]() |
|
Stvarno?
A meni izgleda tako otporan, skroman, evo ga tu raste u šaci zemlje i kamenu i ne buni se nikada ![]() |
|
![]() |
|
Hmmm...opet ću eksperimentirati.
Prilagodio se nar,eucaliptus,da lavandu i ružmarin ne spominjem,probat ću lantane ostaviti vani,a i jedan ovaj,možda prezimi
![]() |
|
![]() |
|
Nemoj da ja budem kriva ako ne uspije. Ali bar toga ima, pa lako nadoknadim
|
|
![]() |
|
Ma jedan van,jedan u kuću
![]() Treba probati,možda uspije.Nebudem te krivila,no zahvalit ću ti sigurno ako prezimi
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() Veliš travnjak od Dihondre, a da to nazovemo Dihondrinjak? a "ostatak" najviše se divim što Calanhoe imaš ko vrtno cvijeće koje preživi zimu,i imaš prekrasne "kamenjarke" i predivno šarenilo Gazanija. Svaka posjeta "gornjem i donjem"vrtu je za mene posebna.
|
|
![]() |
|
Može Tija, ti imaš hostinjak, Hoya koprivnjak, a ja dihondrinjak, a gornji vrt će onda u tom stilu biti gornjak, a u gornjaku gazanjak
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok naš, uistinu je malo i meni žao što moje gazanije smrznu preko zime, a ne mogu ih baš sve unutra presađivati (čak ni ne znam da li bi im i to pomoglo). Najradije bi ih tebi donijela jer su mi predivne, pa ih na proljeće natrag odnijela sebi
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |