kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 80> |
Korisnik | ||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
evo nesto malo i od mene
![]() ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
A za što mi se ti to zahvaljuješ???
Ako sam se ponudila onda to radim od srca!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
draga puno, puno hvala,evo pisem ti pp
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Hvala ti!!!
|
||
![]() |
||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
|
Perlica je od raskrižja Šubićeve i Zvonimirove prema Borongaju mislim jedna stanica s desne strane.
|
||
meni je super u životu
|
||
![]() |
||
|
Esmeralda gdje je ta perlica u Zvonimirovoj???
Bliže Okrugle džamije ili dolje niže prema Kvatriću?
|
||
![]() |
||
|
Budem ja, nemaš problema!!!
![]() |
||
![]() |
||
|
esmeralda beskrajno hvala..sad sljedi molba.. bili mi netko kupio i poslao,bit cu do neba zahvalna
![]() ![]() |
||
![]() |
||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
|
![]() Lijepi pzdrav!
Takve salvete ja sam kupila u Perlici u Zvonimirovoj 4 kom 10 kn.
|
||
meni je super u životu
|
||
![]() |
||
|
suncu,bubi,spring
![]() ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
kaća, ja sam na ovu salvetu mislila da tebi treba
![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Krasno... jako lijepo!!
|
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
prekrasna je škrinjica!!!
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
legendice moja, polako se približavaš najboljima...tanjurti je prva liga a kutijice su mi najljepše koje sam vidjela do sad... ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala draga,drago mi je da ti se svidjela..zapravo dugo nisam znala sto bi s njom,onda sam se sijetila ovih ruzica..i ispocetka mi se ishod uopce nije svidio,a sad sto je vise gledam.. ![]() |
||
![]() |
||
|
draga hvala na komplimentima,nadan se povratku inspiracije,pa ce bit i radova,valjda ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
ajmmmee, vazica mi je pun pogodak
|
||
![]() |
||
|
Komplimenti za sve!!!
Znala sam da se isplatilo čekati!!!
Meni osobno je ovaj tanjur naj,naj, najljepši.
Tako mi je sav nježan.
A reci ona vaza je već bila obrađena sa onim frost-designom???
Ja ga imam doma i baš sam mislila nešto pokušati, čini mi se jako zgodno.
iI sada, nemoj da te opet čekamo tko zna koliko...šteta da nam ne stavljaš ovako divne radove...
![]() |
||
![]() |
||
|
misko,dori hvala vam najljepsa
![]() dori teglica je vec bila obojana,samo sam ruzice zaljepila |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |