|
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 113> |
Korisnik | ||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Da...kad zbrojiš ove dve
![]() jednu od 22 i jednu od 20...TAMAN ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|
pa ti velim.......
|
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() |
|
idesh, sve si ih iskoristila. zakon....ovaj kralj lavova sjeo ko slag na kraju. od cega su case? konzerva pa obradjeno ili plastika? |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() |
|
poslah im mail sada, pa cemo vidjeti kaj ce odgovoriti - napisala sam da smo skupina slobodnih umjetnika (a kaj da radim, da ih nagovorim da nam naprave ustupak) :) |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() |
|
Laveki su tak dobri da mi ja žeo što nisam klinka pa da se igram s njim i sve vas preplašim!
Što se tiče škrinjica - mislite na mene ako se što realizira a sad mi prosim te hitno šapni gdje mogu nabaviti škrinjicu koja na sebi može imati lokotić! Onu koju sam kupila u Oktogonu bila je skupa kao tamjan! Moj najdraži netjak želi upravo takvu škrinjicu (pala u nesvijest kad je gledao škrinjicu sa kamelijom i moio da njemu napravim jednu takvu ali da stavim Harry Potera i lokot)
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
![]() |
|
Nina, dio čaša je od plastike, a dio je ambalaža od dječijih čjeva...mislim da je to tvrdi karton....to su već imali u vrtiću,...ja sam ih smo malo doradila
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Franjice, ja ti takve šktinjice sa lokotom nisam još kupovala..imam u zalihi samo ovakve kao ona tvoja sa cvijetom magnolije ( ili kamelije ) ![]() Nijih sam kupovala u Merkuru...cca 50-60 kn/kom... |
||
![]() |
||
![]() |
|
ma da....vidis vidis....steta kaj sam ih hitila no imam jednu od komoraca....idealno za barbi :)
jako lijepo, kralj lavova sam takav ;) |
||
![]() |
||
![]() |
|
Malo cvijetnih motiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
![]() |
|
Hippy, ovaj tanjur s ptićicama je predivan. .daj mi otkrij tajnu gdje nabavljaš tanjure, kod nas je totalna nestašica. .sami neki jako skupi. .
![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
Meni cvijeće nikad ne dosadi, a ovi crveni tulipani su mi prekrasni
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Moj uradak sa radionice " antique raspucavanje "
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
Moja nova platna:
![]() ![]() Detalj: ![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
žućkasta kolekcija krasna, a vidim da si nabavila i držače za slikice i tanjure
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() |
|
o ko te meni ipak delaaaaa...a rekla si kao nista a pogle koja gomola je nastala...tujlipani su mi ceceni i pricice i zuta fara....se mi je lepo
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Ma to je neki bijedni plastični stalak za tanjure....tražim podhitno metalni ili drveni ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
bdw necu vise s tobom pricatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nitko me ne joji...ti si manijakalni hiperaktivni salvetar
|
||
![]() |
||
![]() |
|
Mislim, daklem...tko tomeni govori ![]() Ovo su mi prvi radovi nakon onih flaša ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ok , dobro, cekaj , cekaj.......kaj je s busilicom?? hehehe
|
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
![]() |
|
tanjuri su mi super...možda onaj okrugli najviše...a ova platna mrak..to je papir ili salveta?
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |