Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 243> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mira to bi mogao biti neki rođak od buritta.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
Sedum morganianum
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Zar nitko ne zna ime mog cvjetića gore???
![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
waterlily
Možda Phlox stolonifera 'Alba' - imaju je u Decori Buzet... |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Muhlenbergia-
![]() ![]() edit, hvala puno, to je Stolonifera Alba, lani mi je skoro propala, bila je bez cvijeta, a kako sam dosta toga kupila i dobila totalno sam zaboravila na ovu ljepoticu! ![]() |
|
Želja i ljubav su krila za velika djela
|
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
zna li netko naziv ovog niskog grmića - raste na divlje po livadama
![]() malo izbližega dok cvjeta ![]() u narodu ga zovu ježinac jer ima oblik ježa - zaobljenu formu, a ponegdje i bušinac, iako je to ime skroz druge biljke |
|
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
izbalansiranu dijetu čini po jedan kolač u svakoj ruci!
|
|
![]() |
|
Calla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 135 |
TROPI,HVALA PUNO!vec sam pomislila da niko ne zna. pozdrav
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
zahvaljujući gospodinu travi našla sam ime ove biljke
![]() Euphorbia spinosa trava hvala |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Kakva je pasiflora granadila, po boji? Zna li netko?
|
|
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
Mira K mislim da nema veze boja,grandiflora je samo oznaka ga nešto krupno bar je moje mišljenje takvo,a boja može biti raznih.Možda neko ima drugačije mišljenje???Pozdrav.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Koja je ovo vrsta clematisa?
Znam clematis miss bateman
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
1. aeonium - promjenio boju misliš? to je normalno kod iznošenja vani, na svjetlo tj. sunce
2. carpobrotus 3. mislim da je neki neki sedum, a koji točno... javiti će se netko stručniji |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Mislim da je sedum spurium
|
|
![]() |
|
Hvala natalija i OTOK.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6768697071 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |