Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt > Moj povrtnjak
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - monsterin  eko povrtnjak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

monsterin eko povrtnjak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 138>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 00:12
To je to za danas iz mog povrtnjaka, voćnjaka, cvjetnjaka....Embarrassedsmile78smile84

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 00:14
kod  mene divljeg imaaa za izvoz! "maka"..
Hvala  ti na  ovim slikama....baš si me uveselila! Heart
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 00:25
Što će mi divlji mak, imam još nešto sjemena od mame, ali mi neće niknuti, ne znam što mu je u zadnje vrijeme pa ne niče.....Inače jestivi mak je Papaver Somniferum.......   Nema na čemu Fiki ! EmbarrassedHeart

Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 00:26
Kod nas je se prije brao divlji mak,,,,otkupljivao se! To mi je u sjećanju!
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 00:36
Ne sjećam se da je toga baš kod nas bilo, ali znam da se ovaj jestivi i sad uzgaja na većim površinama, ali se moraju imati papiri od države...Smile
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 00:38
Piši  -propalo! Unhappy
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 00:42
ma briga me za ove što siju na veliko, ja ga želim isključivo na malo, za svoje potrebe...za to mi neće nitko ništa, ne trebaju papiri za to, valjda.....
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 07:55
Lijepi ti sve raste ali i naradila si se.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 11:38
Milice ! smile78smile84 Ima posla, ima....... naradim se ko magare, ali volim to, nije mi  to toliko teško, volim biljke i to što radim. To me jednostavno opušta i liječi tijelo, um i duh...  Da nije tako, vjerojatno ni moj vrt ne bi bio takav kakav je.......  za sve je potrebna  dobra volja i bar malo zanimanja za određeni dio posla..... Ako toga nema,  uzalud je sve......Kako nigdje ne radim, moram se s nečim korisnim baviti, a da baš ne radim ništa, ni to nije neko rješenje..... Pogotovo meni koja nisam naučila tako živjeti....Lijepo mi je što od povrća rijetko kad što trebam kupiti jer danas je i tako sve upitne kvalitete.Smile

A da ima kiksanja i kod mene, ima......Nije svaka godina baš Bogom dana...Dogodi se da  i unatoč tome što svake godine uredno sve sadim i sijem, a nemam  neću reći baš ništa, ali puno toga mi ne uspije ....Kao  prošle godine...Nismo pojeli niti jedan paradajz, papriku,  ni zelje, sve je kiksalo već u samom startu....Od viskog graha nije bilo ni G......ali što ću i to je dio svakodnevnog života, ne može baš uvjek sve biti onako kako bi mi htjeli...Ako uzmemo u obzir kakvo nas  vrijeme često prati,  još je sve i dobro....SmileHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 14:01

Evo našla sam i zelene Dyne Hokkaido tikivice....Moram priznati da su baš smile94..... 

Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 16:03
Monstera te mi tikve unutricom najvise slice tivki turkinji,jos ako je slatka unutra nece ic za pite bas.
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 18:46
Nema veze, pa i ova crvena je kažu više nemjenjena za pečenje i kao slastica nego za pite....Ja volim i pečene tikve, ne moraju baš sve ići u pite...LOLLOL

Na vrh
huskybucka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje huskybucka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 21:15
Ako se smijem ubaciti, hokkaido je odlicna za njoke;-)
Znaci umjesto krumpira, oguli se i nareze tikva, skuha, ohladi, jedno jajce, brasno, dobra volja i domace njoke su tu :-)
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2013 u 23:40
  Huskybucka ne vidim razloga, zašto se ne bi smjela ubaciti, dapače, svaki savjet je dobrodošao !  EmbarrassedSmileHeart

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 00:45
Fiki , ne mogu ti ništa odgovoriti..Prešla sam limit...OuchOuch

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 00:49
smile43.....čekat ću te 
Na vrh
Pustolovka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Pustolovka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 02:03
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Nema veze, pa i ova crvena je kažu više nemjenjena za pečenje i kao slastica nego za pite....Ja volim i pečene tikve, ne moraju baš sve ići u pite...LOLLOL

Ako je tako sto je onda sijati pored turkinja divovki Big smile
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.

Seneka
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 09:10
smile227 dok me nije bilo dva dana na temi kod tebe se baš radi punom parom, ne samo jednu već tri stranice sam u zaostatku, sve ti je gazdarice savršeno, tikve i krastavci se razmnožavaju a mačići baš su ti ružni ( preslatki su smile84ko bombončići ), interesira me kako onaj tvoj alkohol u kanti, čekam izvještaj.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
majathebee View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 10
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje majathebee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 11:33
Već sam napomenula da sam poćetnica u vrtlarenju i zato se unaprijed ispričavam zbog glupih
pitanja, ali budući da je moja berba graška završila  s rezultatom dovoljnim za 2 bjedna
rizi-bizija pitam se da li bih mogla ponovo zasijati grašak sad u Srpnju ?
Imam preostalog sjemena od proljeća.
Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2013 u 13:10
Grah provansalec...ili ti ga "biža" ...nevalja sijati sada...a druge mahune možeš za jesensku berbu! 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6667686970 138>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.