monsterin eko povrtnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 138> |
Korisnik | |
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To je to za danas iz mog povrtnjaka, voćnjaka, cvjetnjaka....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
kod mene divljeg imaaa za izvoz! "maka"..
Hvala ti na ovim slikama....baš si me uveselila!
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Što će mi divlji mak, imam još nešto sjemena od mame, ali mi neće niknuti, ne znam što mu je u zadnje vrijeme pa ne niče.....Inače jestivi mak je Papaver Somniferum....... Nema na čemu Fiki !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Kod nas je se prije brao divlji mak,,,,otkupljivao se! To mi je u sjećanju!
|
|
![]() |
|
Ne sjećam se da je toga baš kod nas bilo, ali znam da se ovaj jestivi i sad uzgaja na većim površinama, ali se moraju imati papiri od države...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Piši -propalo!
![]() |
|
![]() |
|
ma briga me za ove što siju na veliko, ja ga želim isključivo na malo, za svoje potrebe...za to mi neće nitko ništa, ne trebaju papiri za to, valjda.....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepi ti sve raste ali i naradila si se.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Milice !
![]() ![]() ![]() A da ima kiksanja i kod mene, ima......Nije svaka godina baš Bogom dana...Dogodi se da i unatoč tome što svake godine uredno sve sadim i sijem, a nemam neću reći baš ništa, ali puno toga mi ne uspije ....Kao prošle godine...Nismo pojeli niti jedan paradajz, papriku, ni zelje, sve je kiksalo već u samom startu....Od viskog graha nije bilo ni G......ali što ću i to je dio svakodnevnog života, ne može baš uvjek sve biti onako kako bi mi htjeli...Ako uzmemo u obzir kakvo nas vrijeme često prati, još je sve i dobro.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Evo našla sam i zelene Dyne Hokkaido tikivice....Moram priznati da su baš ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Monstera te mi tikve unutricom najvise slice tivki turkinji,jos ako je slatka unutra nece ic za pite bas.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Nema veze, pa i ova crvena je kažu više nemjenjena za pečenje i kao slastica nego za pite....Ja volim i pečene tikve, ne moraju baš sve ići u pite...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
huskybucka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2010 Lokacija: VelikoTrgovišće Status: Offline Bodovi: 234 |
Ako se smijem ubaciti, hokkaido je odlicna za njoke;-)
Znaci umjesto krumpira, oguli se i nareze tikva, skuha, ohladi, jedno jajce, brasno, dobra volja i domace njoke su tu :-) |
|
![]() |
|
Huskybucka ne vidim razloga, zašto se ne bi smjela ubaciti, dapače, svaki savjet je dobrodošao !
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Fiki , ne mogu ti ništa odgovoriti..Prešla sam limit...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Ako je tako sto je onda sijati pored turkinja divovki
![]() |
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
![]() ![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
majathebee ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Srpanj 2013 Lokacija: bregana Status: Offline Bodovi: 10 |
Već sam napomenula da sam poćetnica u vrtlarenju i zato se unaprijed ispričavam zbog glupih
pitanja, ali budući da je moja berba graška završila s rezultatom dovoljnim za 2 bjedna
rizi-bizija pitam se da li bih mogla ponovo zasijati grašak sad u Srpnju ?
Imam preostalog sjemena od proljeća.
|
|
![]() |
|
Grah provansalec...ili ti ga "biža" ...nevalja sijati sada...a druge mahune možeš za jesensku berbu!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 138> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |