Vrt by Maris |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 102> |
Korisnik | ||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
s obzirom da patim od demencije zaboravila sam da sam te to već pitala...znam gdje je ta Vrtlarija, bila sam tamo...
sandučić ti je prepun , draga maris
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
To ja zovem sudbinom ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Lavande ima preko puta Hoto vila, rasadnik u Strmcu samoborskom.Još smo u pregovorima dal da idemo danas ili sutra ,ali ako idemo danas ,svakako se zaletim i do rasadnika ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
draga maris, koje ti bogatstvo imaš...voća, povrća, cvijećai naravno korova, hehehe...prekrasno draga, baš sam sretna kaj ti sve tak lijepo uspijeva i predivno izgleda...moram naglasiti da sam primijetila krasne lavande, naročito mi se sviđa ona bijela...prošla sam cijelu Floru neuspješno je tražeći...gdje si je ti nabavila? A bome i kolač s jagodama i ono s krumpirčekima privlačno zgleda
![]() pusa
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
E da si mi vidjela facu kad sam ih ugledala na trešnjevačkom,mislim si ak ovo kažem nitko mi neće vjerovati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Sve se meni čini da je to bila ljubav na prvi pogled
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Hvala Mari ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti na ovakvoj lijepoj želji,potrudićemo se ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
sviđa mi se "šumica" s lončanicama
![]() ![]() hibiskusi izgledaju lijepo i zdravo ![]() |
||
![]() |
||
|
Baš je ljepo vidjeti kako ti adeniumi napreduju
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
I za drage posjetitelje puno ![]() |
||
![]() |
||
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
|
![]() |
||
Lipik
|
||
![]() |
||
|
Na temi Pustinjska ruža-adenium,Andina je napisala o uvjetima i zaljevanju ,str.121 ![]() |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
??? a super da si tu informaciju samnom podijelila, nisam to nigdje pročitala, a čitala sam po svukud o njima. Uh bolje da i nisam na nekim stranicama, kakvih sam sve vidjela .
![]() Meni lišće ne otpada, amo su pupovi otišli pa pa. ali neki su i ostali. Drago mi je da sam ti dan ulijepšala. |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
Hvala draga ![]() |
||
![]() |
||
|
Dan si mi uljepšala i hvala ti na tome ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
|
hibiskusi me zadivili,prekrasni su...za sve tvoje cvijeće
![]() |
||
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
evo moja jutarnja kava započela kod tebe, prvo sam se divila ljiljanu i cvijeću, onda malo voću, pa se mislila koliko je to posla, a onda si me onim slikama klope tak nasmijala, do suza. Za tako nešto, moj bi MM dušu prodao.
![]() Baš si lijepo poslikala adeniume, meni se pola pupova posušilo i otpalo, ali sad nastavlja dalje. Nisam još ziher koliko da ga zalijevam, ali držim se onog- kad se zemlja prosuši- zalijem. nesmijem ni hibiće izostaviti, divni du, a pogotovo ova zadnja fotka bijelog. |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
|
Hvala Aralija ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 102> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |