Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 77> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno draga kamenjar, noviteti su za 10
jedva čekam da se vidimo kod tebe |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
evo me opet i ponovo uživam
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
i nova i stara kolekcija ti je za pet! lijepom krasulama si se ponovila!!!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
OSica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1105 |
Crassule su krasne,ma sve je krasno.
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ženska glavo ostavila si cijeli novčanik u Filip i Jakovu, da li ti treba drugi kupiti samo reci imam u pričuvi nekoliko dobivenih za novu godinu ali praznih kao što je ovaj koj si ostavila na sajmu
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
drage moje svima
![]() od mene i moje ljubavi hehhe ![]() zuta delosperma je predivna ![]() ljepotanko ![]() crvenu delospermu ne mogu odbranit od vrabaca ![]() i dupla roza je vec puna pupoljaka ![]() jos jedan ljepotanko ![]() ipak je osiria ova ruza ![]() ![]() ![]() ![]() zna li netko sta je ovo sedum ili ![]() ![]() jasmin cvjeta ![]() festuca ![]() salvija ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
slavujka vidi waigele
![]() campanule su polegle po zemlji od tezine ![]() ukrasni luk ![]() ![]() najdraza perunika ![]() buhac ili ![]() ![]() ![]() ![]() meni ovo lici na delospermu ,vidit cu ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Ne znam što je ljepše, cviječe ili slikice, a možda ipak ona tvoja ljubav
![]() |
|
![]() |
|
arii ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Listopad 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 452 |
duuugo nisam tu zavirila,mislim si idem bacit pogled na kaktusiće i peseka,a ono sve u cvijeću...
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
buhac ili
![]() Draga Kamenjar ovo ti nije buhač, naša Lantana kaže Donatice (margareta) Sve ti je prekrasno, ruže su ipak kraljice cvijeća.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
evo malo slikica ,nadam se da ce moje biljke prezivjet ovo vrijeme kad nemam bas vremena ,zaljevam ih u trku ...trenutno sam zadovoljna sa svim a posebno sa kaktusima jer ovoliko kise kao ove god nije palo nikad preko njih,hvala bogu zivi su i zdravi a strepila sam za njih
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
ova aloa raste i deblja se kao da je gnojim ,a nikad gnojiva vidla nije
![]() noviteti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Pa kamenjar tebe nema i nema,a onda ova raskoš od slika.To si ti sigurno čekala da sve procvjeta pa da nas baciš s nogu.Onaj veliki kaktus ti je još ljepši sad sa ovoliko cvjetova,ma bez riječi sam.Cvjetno carstvo si uspjela napraviti,a svuda oko tebe kamen.
![]() |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Sve sam pomno pregledala, sve mi se sviđa, ali zapravo sam samo kaktuse vidjela, kako su samo krasni, a opuntia ostavlja bez daha i bez teksata, toliko je lijepa i nevjerojatna.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dugo smo čekali nove slike,sad si nas oborila s nogu ovim prekrasnim cvjetnim carstvom
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Predivno draga, vrt ti je za 10! Neznam što je ljepše kaktusi ili sve ostalo.
Vidim da je ruža osirija u punom sjaju, drago mi je da ti se sviđa i da ti se lijepo drži. U mojoj temi je slika moje pa kad stigneš pogledaj. Ponavljam sliku naše ljubimice, vrijedilo je uložiti truda da do tebe stigne ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |