Proljeće u mome vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 312> |
Korisnik | |
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I jesen nosi svoje radosti i ljepote...lišće u jesen prekrasno izgleda,mogli bi danima gledati u taj pokrivač ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Stabalce snježnih gruda je krasno
![]() Imaš lijepe ljubice
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za ljubicice i hibi
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Korijenko,
![]() Gioiaa, ![]() E.Nona, ![]() Hvala na posjeti. Ljubičice su sada počele ponovo cvjetati kao i hibi ali vidim da siu počeli opadati pupovi na hibiskusima. Valjda zbog promjene temperature. E. Nona, to su penjačice od kojih sam ti poslala. |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ima još nekoliko ali te će biti postavljene kasnije.
|
|
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Prekrasni noviteti
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Tea,
![]() Hvala Monstera, ![]() Kažu da je sada idealno saditi ove biljke jer tamo je još uvijek dosta toplo a ima i dosta vlage..... |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Milice baš ćete super zazeleniti južni vrtić! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
netko je jako dobro obavio kupovinu!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Hvala na posjeti, Anaida i Vilmač
![]() Moji muški ( suprug i sin ) su išli u kupovinu a ja sam dala neke instrukcije što kupiti....Dobro su to napravili..... Uzeli su nešto i po njihovoj želji.... a i ja sam zadovoljna.. Mislim da će u konačnici biti lijepo i da ćemo biti svi zadovoljni. Ima još jako puno posla. Treba dobro osmisliti taj dio vrta. Širina oko 40 m a dužina oko 80 m. Još iza kuće ima 3 x toliko. |
|
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Fina zelena prinova Milice
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Lorica,veselim se ovim biljkama a bit će ih još jer ovako veliku površinu treba dosta da se ispuni.....
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mogu ti reči da su super odbrali, svaka čast
![]() Kod na kažu da palme, smokvu i bor treba saditi čim dalje od kuće radi korjenja koje se jako širi, pa ako već ima mesta onda dalje od kuće. |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |