Proljeće u mome vrtu |
Odgovori | Stranica <1 6667686970 312> |
Korisnik | |
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
I jesen nosi svoje radosti i ljepote...lišće u jesen prekrasno izgleda,mogli bi danima gledati u taj pokrivač |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
Sponzorirani linkovi | |
korijenko
Cvjetni guru Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Stabalce snježnih gruda je krasno i kod mene je tako u rozim nijansama.
Imaš lijepe ljubice
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
za ljubicice i hibi
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
enrikova nona
Cvjetni guru Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
milica7
Cvjetni guru Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Korijenko,
Gioiaa, E.Nona, Hvala na posjeti. Ljubičice su sada počele ponovo cvjetati kao i hibi ali vidim da siu počeli opadati pupovi na hibiskusima. Valjda zbog promjene temperature. E. Nona, to su penjačice od kojih sam ti poslala. |
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ima još nekoliko ali te će biti postavljene kasnije.
|
|
|
|
Tea
Neukroćena biljka Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni noviteti
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
monstera
Cvjetni guru Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasno Milice!
|
|
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala Tea,
Hvala Monstera, Kažu da je sada idealno saditi ove biljke jer tamo je još uvijek dosta toplo a ima i dosta vlage..... |
|
|
|
Anaida
Cvjetni guru Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Milice baš ćete super zazeleniti južni vrtić! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
VILMAČ
Odrastao grm Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
netko je jako dobro obavio kupovinu!!!!!!!!!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Hvala na posjeti, Anaida i Vilmač
Moji muški ( suprug i sin ) su išli u kupovinu a ja sam dala neke instrukcije što kupiti....Dobro su to napravili..... Uzeli su nešto i po njihovoj želji.... a i ja sam zadovoljna.. Mislim da će u konačnici biti lijepo i da ćemo biti svi zadovoljni. Ima još jako puno posla. Treba dobro osmisliti taj dio vrta. Širina oko 40 m a dužina oko 80 m. Još iza kuće ima 3 x toliko. |
|
|
|
lorica10
Mladi grm Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Fina zelena prinova Milice
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
milica7
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lorica,veselim se ovim biljkama a bit će ih još jer ovako veliku površinu treba dosta da se ispuni.....
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogu ti reči da su super odbrali, svaka čast
Kod na kažu da palme, smokvu i bor treba saditi čim dalje od kuće radi korjenja koje se jako širi, pa ako već ima mesta onda dalje od kuće. |
|
život je more
|
|
Odgovori | Stranica <1 6667686970 312> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |