Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 96> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moje su sve žive, čak i sitne bebice koje sam pikala ... ali su te ipak malo bile zaklonjene od direktnog sunca ( većina ), a i treba ih zaliti naravno ljeti ponekad.
E ta na slici je bila više onako na suncu.. nekada je bila crvena.. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Čudno da vam teško uspijevaju, ja ih nikada ne zalijevam jer su mi po vrtu i u kamenjaru oko kuće pa se svejedno stalno razmnožavaju same od sebe....
Pozdrav............schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ma ovo ljeto je bilo nemoguće i ne ponovilo se ! Nekoliko sempića mi se jednostavno nekako "uvuklo u sebe", to im je valjda način obrane pa čak i od previše suca, e sad treba proći malo vremena da vidim hoće li se vratiti među žive. Ipak, većina je ok i nastavljaju rasti normalno.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Nakon dobre kiše pokazat će se u punom sjaju! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
To je točno, ova biljka je neobično izdržljiva i preživljava i u nemogućim uvjetima a to je bilo ovo ljeto! |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Belina, savršena je!
već je na fotki posebna, a mogu si zamisliti uživo... Osjeti pažnju koju prima pa je zato tako lijepa!!! |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Divota!!!!!!!!!
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Puffy ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
![]() |
|
Filip, Valpovo
Odjel za biologiju | Osijek |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
O da, ovo je stvarno lijepo ! Posebno ona u desnom stupcu, u sredini, sa puno bebača uokolo.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
prelijepe
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dobro došao Puffy,
prekrasni čuvarikuća
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Pufy...krasno
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Puffy ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 90 |
Drago mi je da vam se sviđa
![]() |
|
Filip, Valpovo
Odjel za biologiju | Osijek |
|
![]() |
|
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
Da li vi svoje "bebače" odvajate i presađujete ili ih ostavljate rasti sve zajedno? Ja sam ih do sad odvajala i presađivala, no gledajući sve ove fotke pitam se da li je to pravi način? Zato me interesiraju vaša iskustva. Hvala svima!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |